• header

UTTRÅKAD!!

Jag är så jävla uttråkad! Och rastlös! När tjejerna drog hem, efter häng i solen, har jag försökt sysselsätta mig själv med att handla, laga mat, städa, måla naglarna m.m. Men nu kommer jag inte på något mer. JAG HAR MYROR I BRALLAN! Vill så gärna se 90210 också men har bara de 2 sista avsnitten kvar av senaste säsongen så jag vågar inte titta på dem, tror att jag kommer bli deppig när jag sett sista avsnittet haha..

Många av er tipsade om serien Pretty little liars så den kan jag ju titta på! Såg första avsnittet och det var väl lite spännande men ingenting jag fastnade för, men det kanske krävs några fler avsnitt för det.

Ha en trevlig kväll babes, puss! ♥

Ute i solen idag. Jag har världens snyggaste kaffetermos! Fick den i födelsedagspresent av min vän Citty :)

298 Comments

Amanda

Finns en amerikansk tv-serie som heter Make it or Break it. Handlar om 4 tjejer som tävlar i gymnastik på elitnivå. Väldigt lik 90210..fast ändå inte ;)

Reply
Kimonoh

Pretty Little Liars är jättebra, fast ärligt så blir det bättre ju längre in man kommer i serien. I början är den nästan ganska B

Reply
Nena - Bonusmamman som planerar bröllop

Några serier som kan fördriva tiden:

The vampire diaries
Hellcats
Pretty little liars
Make it or breake it
So you think you can dance (ny säsong!)
Kyle XY
Eureka
The big Bang theory

Sen finns det ju otroligt många bra som har lagts ner också..
Hoppas du hittar något som passar :)

Reply
josefine

jag har samma problem som du, fastnar oxå för serier och sörjer när dom är slut.. favoriterna är bla. gossip girl, one three hill, 90210, Greek. Men en ny favvo är “Make it or Break it”. Riktigt beroendeframkallande!! testa den vettja!

Reply
jenni

Har du sett serien the event? Den är jävligt bra och mycket spännande! Man måste se några avsnitt så börjar man fatta, det går inte bara att se typ 1 avsnitt eller att man börjar titta mitt i serien. Man MÅSTE börja titta från början annars fattar man inget :D

Reply
Hanna

Kolla in The Vampire Diaries :) Bästa serien ever! Den och Avatar den siste luftbändaren alltså xD <3 Det har kommit två säsonger av TVD och en tredje kommer i september. Ha det bra! ^^

Reply
Michelle

Tycker att du ska börja titta på antingen TRUE BLOOD, VAMPIRE DIARIES grymma serier ;)))) snygga skådisar. Massa drama o så riktigt nice. Följer oxå 90210 grym serie. GOSSIP GIRL är bra med ;)))Sen finns det ju en rolig serie som kanske din pojkvän oxå uppskattar ENTOURAGE;) eller vad sägs som en till CALIFORNICATION

Reply
Patricia K

KENZA! gumman du kommer döööööö när du kollar Vampire diaries! Titta på den, jag kan sitta i dagar non-stop och glo helt besatt hahha.

Ha det bäst! :D

Reply
Jakob

Lätt hänt att vara uttråkad men det är ganska enkelt att lösa problemet bara att göra något skoj!

Reply
Jennifer

hej kenza! Först så vill jag baar säga att jag älskar dig och din blogg så häääääääääääär mycke !
Men jag har jätte problem me mina naglar ! Jag biter på dom och nagelbanden e torra och fula och allt som tillhör till naglarna är katastrof ! snälla kan du inte hjälpa mig med några tips om hur jag kan fixa naglarna ? TACK :) http://www.yesitsme.blogg.se
<3

Reply
hanna

Hej kenza :) hoppas du hittade på ngt skoj att göra. jag tänkte bara fråga dig om du har ngt tips på ngt bra uteställe i sthlm man kan gå och dricka ngn öl och ngn drink utan att det kostar skjortan? :)
jag och en kompis flyger nämligen till sthlm idag från östersund och ska ha en liten weekend med massa skoj bara. så tänkte att vem vet inte bäst om inte världens bästa kenza :) trevlig fredag på dig :) kram kram

Reply
Svar till Amanda Valldermarson

prova att helt enkelt googla dit du ska åka och sen lägger du till “popular restaurants” eller så. Nästan allt finns på google annars få du helt enkelt ge dig ut att upptäcka.. Kanske svårt för K att agera resebyrå när hon inte vet vart du ska åka?

Reply
Sofi

Hej!
Skulle inte du kunna göra ett inlägg med budget fynd? :( är en fattig student och skulle vilja ha lite tipas på fina saker :) Kram

Reply
Nadja

Pretty Little Liars är så jäkla bra! Nästa säsong börjar om två veckor och jag längtar galet mycket.
En annan serie som är riktigt bra är Parenthood. Jag har börjat se om alla avsnitten nu för att jag tycker det är så fantastiskt bra x)

Reply
randa

Jag tycker att du ska titta på Skins!!! skit bra serie som är ganska så lik 90210 men är typ 487423659 mycket bättre!! :D

Reply
Bella

De absolut bästa serierna jag kan rekommendera:

– The Vampire Diaries
– Misfits
– Nikita
– Skins (UK)
– Pretty Little Liars
– The Borgias

Men om du vill ha en skön ny liten komedi så rekommenderar jag:
– Happy Endings

Om du inte känner igen programmen så kan du söka på trailers på Youtube, tror säkert du kommer gilla någon av de! :)

Kram!

Reply
evelina

Yes, Vet hur det känns! Men såhär att.. Jag brukar läsa min häst tidningen, Rita när jag inte har något för mig.. Eller gå ut med kompisar om nån är hemma ;). Men iallafall.. Jag undrar om du kan läsa, Komentera min blogg minst 1-2 gånger :D. Skulle bli så lycklig!! eftersom att jag läser dig blogg varje varje dag. PUSSHEJ!! Ha det bra, Kramar och pussar evelina

Reply
Mirella

Har du någon gång tittat på Hellcats. Den är bra! Kanske inte något du gillar, men den går på söndagar kl 6. Ifall man missar den kan man se den gratis på kanal5play.se

Reply
Alex

Pretty Little Liars is good but if you want an exciting show watch WHITE COLLAR! It’s really good and the main actor is really sexy – win win! :-)

Reply
Alex

Pretty Little Liars is good but if you want a really exciting show watch WHITE COLLAR! It’s really good and the main actor is really sexy – win win :-)

Also VAMPIRE DIARIES is even better than Pretty Little Liars!!!

Reply
Hedda

Jag vet en perfekt serie för dig! ONE TRE HILL!
Jag lovar dig att du kommer fastna för den direkt, jag köpte alla 8 säsonger och när jag hade kollat klart en och den andra inte fanns, ja jag blev desperat och åkte till andra städer! Så sjukt beroendeframkallande! Go blogg annars!

Reply
Julia

kolla på hellcats den serien är as bra !
glee är också så sjukt bra ;)

kramis

PS. du kan kolla på hellcats gratis på kanal 5 play ! DS.

Reply
Gisella

Om du är uttråkad så kan du testa att kolla på serien “How a met you’re mother”
Din är väldigt rolig och den får iallfall mig att skratta mycket :D
Föresten Kenza, Har du haft några andra djur än din super söta Mani? :P

Kramisar Gisella :love:

Reply
Ebba

Hej, tänkte bara fråga var man kollar på pretty little liras? Kollar man online och var i så fall? För jag hittar den inte..
löööve din blogg ;)

Reply
Emilie :)

90210 är jätte bra, men har du sett one tree hill? Det är mitt absoluta favo program! Och så vill jag bara säga att jag älskar din klädstil, du är bäst på att matcha kläder!
Så tack för att är en grym förebild :D haha, kankse inte hörde ihop med det jag sa nyss men ville ändå berätta det för dig ^^ haha :)

Reply
Julia

du kommer fastna för PLL om du kollar några avsnitt till, lovar!! Andra säsongen startar 14 juni, längtar!

Reply
Tanya

Kenza jag brukar kolla på Pretty Little Liars! Det var exakt så för mig jag fastnade inte gör första avsnittet. Men va ändå lite nyfiken. Asso efter 3 avsnitt har du fastnat. Det göder saker hela tiden! Den är så jävla bra. Jag Li sefir kollar du efter några avsnitt så kommer du att skaka serien!

Reply
Sofia

kolla på “the priviliged”(tror det stavas så), finns bara en säsong men jag tyckte det var jättebra faktiskt! :)

Reply
hanna

kolla på hellcats som går på 5 kl 6
mega bra serie
älskar den och din blogg !!! =)

Reply
Petra

SKINS är sjuktbra! Men kolla isf på den från england,den nya från usa känns mest som en blek kopia! “How NOT to live your life” är också rätt bra, visserligen bara 25 min långa avsnitt, men passar bra om man inte orkar kolla på långa avsnitt :)

Reply
Emilia

Hej kenza ! Jag ÄLskar din blogg ! Men jag har en fråga, hur mobil bloggar man ? Tack i förhand ! :)

Reply
linda

jag har hört att du gått i cheerleading , isånna fall kan jag rekomendera HELLCATS på femman :D den är as grym och handlar om typ allt möjligt inclusive cheer :)

kram

Reply
Johanna

Det har börjat en grymt bra serie på fyran nu, Hawaii five-0 heter den. Jag fastnade totalt och började kolla på internet där hela säsong 1 finns! Jag tkr iaf den är grym. Kanske värt att ge den en chans!
Kram! :)

Reply
Sara

Var glad över att du inte behöver sitta och söka jobb till klockan 11 på kvällen… :(

Reply
Caroline

kolla på oth eller glee! de två bästa serierna som finns ju! du som älskar musik borde verkligen kolla in glee :)

Reply
maria

vart tittar du på pretty little liars? har du boxen eller tittar du på nått annat sätt har läst bockerna och är helt förälskad! , tack föresten för en asfin blogg och roligt innehåll :D

Reply
A

Gossip Girl
Parenthood
Brothers and sisters
OC
One tree hill
Gilmore Girls

Lättsamma helt underbara och jävligt beroendeframkallande serier med massa avsnitt att se på! :) Enjoy du kommer inte ångra dig!
Annars har du ju också addison shepherd (från greys) spinn off private practice
Eller sett gamla godingen summerland med snygga (om än unga) jesse mccartney? :)

Reply
Maja

PLL är världens bästa serie! fastnade inte heller för det efter första avsnittet, men se några till så kommer du med största sannolikhet att bli beroende.

Reply
Sara

Hej!
Jag älskar 90210 men vet inte riktigt hur många säsonger som finns och så så jag tittar på tv när det går på tisdagar! hur tittar du på alla programm har du boxen eller vart kollar du? Skulle också väldigt gärna vilja veta vad säsongen heter som är nu alltså den senaste som typ handlar om att naomi har blivit våldtagen m.m Supertacksam om du kunde svara! Har verkligen blivit kär i programmet!
Kram!:)

Reply
Sandra

Testa nått nytt? Se Modern Family! Kolla in trailern på youtube om du vill :) Jag tycker de är superbra och roligt

Reply
Elin

Kolla på Game of Thrones!!! Relativt ny serie så det finns bara 7 avsnitt än så länge men jag kan lova att när du väl börjat kolla så vill du bara ha mer!!! :D

Reply
Hillevi

Har du sett OC? Det finns 4 säsonger tror jag, älskar det sjukt mycket! Så om du inte har sett det så grattis haha :D

Reply
tale

jag blev oxå deppig när jag såg den sista delen! och det blir ingen sesång (what?… kan inte stava,hjärndöd) 3 med Naomi :(:(:(

Reply
Yazmin

KEEEEEEEEEENZA JALLA JALLA KOLLA HIT NUNUNUNUNU

ladda ner ett program som heter MISFITS,finns på piratebay
jag lovar dig du kommer inte ångra dig,om du har humor!!!:)
massor med kramar

Reply
Tove

SE INTE PRETTY LITTLE LIARS…. har aldrig hatat en serie så mycket som den, blev så jäkla förbannad haha! Efter några avsnitt fastnar man och sen glor man som en dåre.. det dumma är att det aldrig händer något. Hela serien är en cliffhanger… blir galen!

Reply
Johanna G

Hej Kenza! Din blogg är asbra! Här är lite tips om serier: O.C, One Tree Hill, Gossip Girl och Pretty Little Liars. Jag har sett nästan varenda avsnitt på varje och dem är verkligen värda att se! Pretty Little Liars är min favorit men det är bara att värlja sin egen! Hoppas du har det bra!

Reply
Charlotte

Här kommer några bra serier:

Army Wives – amerikansk dramaserie, sjuuukt bra
Game of Thrones – precis börjat, finns typ sju avsnitt ute och är en cool, påkostad serie
The Tudors – bästa serien jag sett
Mad Men
Californication
Supernatural
True Blood
The Big Bang Theory

Jag har sett pretty little liars och tycker inte det är särskilt bra även om jag gillar typ gossip girl, greys osv. Man fastnar liksom inte så jag skulle fortsätta kolla om du inte gillade första avsnittet, blir typ inte bättre.

Reply
Therese

vet du var någonstans man kan köpa eller bsetälla en sådan mugg med egen bild, eller fråga din vän. skulle vara väääldigt tacksam för svar.
kram therese.

Reply
Dores

Var är kaffetermosen ifrån? menar vad kan man göra såna egna med foto? :) jätte snällt om du frågar din vän !

Reply
Sara

PLL är jätte bra! Kollar på säsong 1 just nu. (På datorn, alltså jag har dvd’n)
Längtar tills säsong 2 kommer ut på dvd!

btw: Jätte fin kaffetermos! Vart kan man göra sånna? :o

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*