• header

JOSEFINA/F12

Fan vad kul vi hade igårkväll! Vi skulle bara chilla och ta nån drink på Josefinas (bästa uteserveringen i Stockholm!), men det blev visst några fler drinkar och dans på F12. Weho!

Nu – sola, bada, brännboll & grilla med våra vänner ♥

56 Comments

Gabs

Vad härligt! Josefinas är grymt. Jag kan ju rekommendera efterfesterna på Summerburst idag, typ White room eller Operaterassen. Kommer bli fett!

Reply
Sanna

När du tar “pussbilder”, är det någon slags speciell effekt du brukar ha eller? Jag funderar på att köpa en G12 så är väldigt tacksam för svar!

Reply
Kicki

Hej!

Undrar vad gör du på hela dagarna, inget jobb inget liv, endast sol och bad. Förstår att det är kul men en dag kommer folk att tröttna på din blogg och du kommer inte att ha någon annan inkomstkälla. Sång och musik visst, men som du ser så har folk tröttnat på världens största tonårsstjärna, vad tror du att du har för chanser jämfört med henne?

Undrar om du ställer dig frågande till detta, om du har någon kommentar.. Menar inget illa, men jag undrar om du har “riktiga” framtidsdrömmar a´la Isabella Löwengrip som har flera företag och som inte är så beroende av sin blogg.

Hälsningar Kicki

Reply
Marie

Haha, jag kände inte igen Alex först på sista bilden så ögonen höll på att trilla ur huvudet på mig. XD

Reply
Leila

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans ? :)
Älskar din blogg, och du är så himla fin! <3

Reply
LINNEA

Hej alla! Har en frågestund på min blogg!
Alla som frågar något länkar jag i ett inlägg!
Fråga på!
kram

Reply
Yulia

Hi! I am from Russia! I admire your beauty and yoyr style! You have many fans here:))) Good luck!

Reply
Calle

Hej kenza!

Jag läste det här blogginlägget idag, om hela grejen med tjejernas kroppsideal, det hon skrev satte sig verkligen, jag som kille började själv att tänka på hur sjuka idealen är och tyckte att detta var väldigt rätt, och bra skrivet, och jag tror att det kan få väldigt många att tänka efter.
Tänkte bara tipsa dig om det, och tänkte att du kanske vill stötta just sånahär blogginlägg osv.

http://johannaforfan.blogg.se/2011/june/dagens-skonhetsideal.html

Kram!

Reply
Jennifer

Hej Kenza! :)

Ditt nagellack här är skitsnyggt! Vilket märke är det och vad heter det? :) Jag skulle gärna vilja ha det när jag tar studenten på torsdag! :D

Reply
josefine

man blir ju inte lite avis på ditt utseende.

jag undrar om den virkade klänningen du har på bilden fortfarande finns på emma clothing (finns en liknande) men är inte säker på om de är den du har? grymt fin iaf.
är den normal i storleken?
kraaam

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*