• header

READY!

Nu är jag klar och redo för ännu en härlig sommarnatt. Möter upp vännerna nu och drar till min pojkväns polare för lite förkrök innan vi drar ut och dansar. Ha det bäst! Puss!

107 Comments

elin

hejsan! tänkte höra om du har några bra tips på hur man ska träna benen (förutom att ut o springa för det är det tråkigaste som finns, hehe) :))

Reply
M

Hej Kenza!
Hur går det med din tinnitus, har den förvärrats? hur fick du den? är det jobbigt att leva med det?
Kram :)

Reply
Isabelle.

Would be absolutely awesome if you could dedicate an entry to links of sites you frequent. eg. where you buy clothes, jewelery, shoes, & other things. Just a link entry, basically, for us people that are pretty new to e-shopping.

Tack så mycket!

Reply
a

Hej fina Kenza!
Vill bara skicka en hälsning om hur otroligt vacker du är, du ska veta hur mycket som snackas där jag kommer ifrån om hur snygg du är! Du är inte bara snygg heller, utan du har världens utstrålning! Och din personlighet gör det hela bättre om det skulle gå. Älskar din blogg, bäst av dem alla!

Reply
Paulina

Hej!
Kan du inte göra fler how to match inlägg? Typ med din snygga rosa kuvertväska från vivistyle?? Har även den i grön och blå, hur ska man matcha snyggast?

Reply
Roshmi

Hej Kenza!

Jag har skolavslutning nästa vecka och jag har inte hittat något att ha på mig. Jag gillar verkligen din stil. Så har du några tips om affärer, klädesplagg som jag kan kolla in i? Det vore jätte snällt om du gav mig några tips. Älskar förresten din blogg och din klädstil, kram :D

Reply
Christine

Du är så grymt vacker!
Jag har bara en fråga, hur länge har du och Aleks varit tillsammans? :) Skulle vara kul att få ett svar! Kram.

Reply
Tina Lee

Har du skitit ner dig på bilden eller? Ser jävligt krystat ut! Fast vad vet jag, det kanske är modernt i Stockholm?

Reply
Fanny

Hej kenza jätte fin blogg men jag har en fråga vet ej om du har det lr inte men det är så att jag har typ en sträck med hår på magen sen lite ljusare bredid har du några tips på hur jag ska ta bort det eller färga snälla jag behöver hjälp nu inför sommaren!!!

Reply
cattan

HEJ!!!!!

DET SKULLE VARA ROLIGT OM DU OCH FLER KOMMER IN TILL MIN HEMSIDA DÄR JAG SÄLJER SMYCKEN TILL BRA PRIS!!
JUST NU FINNS DET MASSA KORS OCH DÖSKALLAR, HÄRLIGA SOMRIGA HALSBAND, EAR-NECKLACE!!!!! OCH HANDSMYCKEN!!

EAR-NECKLACE HAR JAG PRECIS BÖRJAT GÖRA, OCH ÄR NOG EN AV DOM FÖRSTA SOM JAG SETT,
MEN HAR EN KEDJA FRÅN ENA ÖRAT TILL DET ANDRA, ANTINGEN HÄNGANDES FRAMÅT, ELLER LIGGANDES SNYGGT I NACKEN NÄR MAN HAR UPPSATT!!

// CATTAN (oj, usräkta capslocket)

Reply
Josefin

heeej kenza !
jag undrar om du hade någon bal eller något sånt före du tog studenten ? om du hade det, skulle det varit kul och se några bilder ! :D
p.s din blogg är bäst ! <3

Reply
Fem

Hi Kenza! You’re beautiful and I love your style..
Please, can you translate this into english?
There are lots of followers who aren’t Swedish..
For example I’m Italian and I Don’t speak swedish!
Thanks a lot.
Kisses

Reply
rosetta

SNÄLLA KAN DU KOLLA MIN BLOGG OCH KOMMENTERA DEN SKULE BLI SKIT GLAD OM DU GJORDE DET :* <333 ÄLSKAR DIN BLOGG STORT

Reply
Ellinor

Hello snygging =)
Jag ska till Stockholm snart och jag hittar inte så bra. Jag undrar vart Urban Outfitters butiken ligger? På drottninggatan? syns det väl vart det är? PUSS <3

Reply
Sara

Kenza! Jag har hela tiden försökt komma på varför jag inte kan sluta läsa din blogg. Jag menar, du provcerar ju inte som dom andra kända bloggerskorna så det måste vara något annat.. Men nu kom jag på det! Du har alltid så sjukt fina och roliga bilder!! PUSS dig dig!

Reply
Sara

Kenza varför gör du dig till? :) så mycket finare när du inte gör dig till på bilder :)

Reply
Sara

Asså varför har du alltid öppen mun på bilderna?, det ser sjukt konstigt ut och det är inte sexigt om du tror det! Jaja annars är din blogg helt ok!:)

Reply
Frida

ååååååh FYFAN VAD SNYYGG DU ÄÄRR KVINNA! Men det har du väl hört tusen gånger hihi <3 Åååhh dör ju :')

Reply
claudia

Har kollat massa gammla avsnitt av Kenza och Tyra show och på avsnitt 4 när ni åkte kajakerna eller skulle vända er om till vattnet eller aa gud va läskigt det såg ut,var jätterädd när jag såg er göra det haha.Grymt modiga iaf :D
Och ni är sjukt fina :D

Reply
Aleksandra

hej, kanske låter som en elak fråga men det är det absolut inte! har dilay gått ner i vikt? :) för hon ser ut som en helt annan människa, jätte vacker!

Reply
Alva

Den toppen va jätte söt! Var kommer den ifrån och hur får du så fin hy?
Några tips?? :p kram /Alva

Reply
Karolina

Vart är din topp från?
Älskar den och har letat efter en liknande i tusen år…
kramis!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*