• header

Dagens

Hängselbyxor (som inte har gått sönder hehe, utan jag tyckte det var snyggt att visa bikinin) från H&M’s barnavdelning. T-shirt från Acne, bikini från H&M, väska från vivistyle, brillor köpta i Rom & låga vita Converse till det.

124 Comments

Christie

Cute outfit. Not sure about that type of bikini on you though – it makes your chest look a bit narrow. Other types of bikini would look better on you.

Reply
Desiree

Även fast du säkerligen inte kommer se denna komentar så vill jag bara säga att du är superfin och har typ världens finaste klädstill!
En sak jag verkligen saknar är Kenza&Tyra show!
Aja,hoppas du iaf ser min komentar..kram Desse

Reply
Vendiss

Hej! Köpte du hängselbyxorna nyligen eller för ett tag sedan? Jag skulle nämligen vilja köpa ett par :)
Snygg outfit!

Kram

Reply
USCH

Ehh etentionwhore..? Tänk om din bästa vän Nadia skulle komma sådär “för hon tyckte det var snyggt”.. Nej usch, sluta vara så slaaaaaaaaampig ;)

Reply
emelie

Halloj! Kan låte en aning konstigt kanske men rakar du benen,epillerar eller vaxar? Jag tycker du har strålande vackra ben!!! :) var bara tvungen att skriva en kommentar om det,hihi;) När jag fixar min ben blir det bara sår och sen små ärr lite varstans :( Tips?<3

Reply
sara

alla som blir förvånade över att kläderna är från barnavdelning. det är inte så konstigt, då de har rätt stora storlekar på barnavdelningar. jag är en storlek 34:a och jag kan ha barnkläder, vissa är till och med för stora. och med barnavdelning menar jag mellan 10-14 år.

Reply
easy A

Like your style Kenza!
you’re so beautiful! your feet Amaaazing.
if you can give advice,on how do you keep your figure, if you run, please tell me how you run. thanks )))

Have a nice day !!!!!!!

Reply
kajsa ;D

vad hände med det att du skulle matcha saker ? det var verkligen jätte kul att läsa om det.. :( ♥

kramiiis till süper blogg!!:)

Reply
Tova Berggren

Asså du är så fruktansvärt snygg! Jag ryser.. Skulle skära av min oexisterande vänstra pungkula för att få ditt utseende, helt klart! Men om jag blir typ trollkar så är ju saken biff.. ;)

Reply
Madeleine

Någon som är intresserad av en skinnväst från Zara? =) tags kvar och den är slutsåld i flesta zara-butiker. kika in på bloggen

Reply
magda

Du gillar att visa dina ben va? För du hade jätte bråttom med att få på jeans shortsen precis då de blivit lite varmt ute, och nu ser man dej i ingenting annat än kort kort…

Reply
vendela

Cooolt, jag ha lika dana :DD
jag tror jag ska ha dom på skolavslutningen, tror du man kan ha det ? :D grym blogg iaf <3

Reply
Amanda

Hejhej! :D
Har nu sett din sjukt snygga rosa kuvertväska och alla dina andra lika snygga kuvertväskor, men undrar nu om du har något tips på vart man kan hitta ungefär en sådan?!

Bor liksom i lilla sundsvall och vill jätte gärna hitta en i en läcker färg men hittar inte någon.. :(

Hoppas du har något bra tips:)
Kraamar Amanda!

Reply
Maja

Hej Kenza.
Jag blev jättenyfiken på din bikini.
Syns inte jättebra eftersom du har kläder över men är den helvit? Och hur ser underdelen ut?
Jag har letat på internet och i alla affärer jag kunnat efter en vit bikiniunderdel speciellt så jag skulle bli oerhört tacksam för svar.

Diggar din blogg, dina kläder och din personlighet så oerhört mycket, du anar inte.

KRAM

Reply
Sara

okej om den fina partyväskan passa ihop med med din lite mer “sportiga” outfit…

Reply
Ajlin

Jag köper också kläder på barnavdelningar. De stora kedjorna har ju ofta upp till storlek 170 och det är ungefär som en xs eller s. jag är 167 centimeter lång och väger typ 60 kilo eller nått, så man behöver inte vara vare sig ett barn eller totalt undernärd för att komma i barnkläder.

Reply
Sofie

hahhaha gillar kommentaren från “MAGDA” som säger ngt om “du gillar att visa dina ben va? för du hade jätte bråttom att ta på dig jeansshortsen när det blev lite varmare och nu ser man dig inte i ngt annat än kortkort..” (låter ju som en anklagelse på att Kenza bär shorts? Snälla rara!)

Snacka om att det skriiiiker AVUND om denna kommentar XD Pinsmat.

Varför inte ha kortkort och jeansshorts? Snyggt och när det är lagom varmt så. Och Kenza har ju dö snygga ben dessutom.. Brukar man vanligtvis fråga någon i shorts typ “ahaja… så du gillar att visa dina ben va? Mm det tror jag minsann du allt gör. Mmm jooodå”

Reply
Madelene

Kenza! Diggar din stil helt galet mycket & din blogg likaså! Måste bara säga att jag blev sjukt chockad över att vi gick o hade nästan identisk outfit så jag var tvungen göra ett skämtinlägg på min blogg, som bara så du vet ALLTID tas med en nypa salt o lite humor på det. (Det är i princip morsan o jag som läser den).
Ha en toppenkväll tjejen!

Reply
Rebecka

Jag har för mig att barnstorlekarna är så här:
XS(164) M(170)

eller något, haha :)

Reply
Nathalie

SÅ HIMLA JOBBIGT ATT DU TAR ALLT. Nu har du snickarbyxor oxå och nu kommer hela Sverige gå runt med det i sommar, så himla tråkigt.
Jaja snygg är du iaf..

Reply
Alice

När köpte du hängslebyxorna? Dom var otroligt fina o undrar om dom fortfarande säljs? Om det inte var så längesen så finns dom kanske kvar :) <3

Reply
lovisa

en fråga bara, har du strumpor i conversen? om jag inte har det får jag feta blåsor & skavsår på hälarna :o

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*