• header

Mobilblogg – lunchpaus

Vi har hållt på här och plåtat sen åtta imorse! Nu har vi en liten lunchpaus innan vi fortsätter. Allt går iallafall jättebra men det är sjukt varmt!! :P

77 Comments

Zassa

Åh vad roligt! Hade min praktik där för några veckor sedan och det hade ju varit otroligt roligt om jag var kvar nu när du är där! Men men, ser fram emot bilderna från den här plåtnigen! :)

Reply
evelinasjodin

Hejhej! :) Det här har ingenting med inlägget att göra men jag undrar vad du använder för mobiltelefon. Jag tror att jag aldrig har sett dig med din mobil, men visst har du lagt upp mobilbilder på bloggen va? Nästan alla bloggare äger ju en iphone, men jag undrar om du gör det också! ;) Tack i förhand! :)

Reply
mary

hej jag såg dig när du gick in till eest, hann inte gå fram men gud så fina shorts du hade!

Reply
ranna ismails shokri

heej kenza asså du är såå vacker , du slår kissie tio gånger om , men de verkar hon inte fatta hahhahaha , skulle vara skit glad om du svara efetrsom jag är den första som komentera ;) kram ranna

Reply
Nathalie

Vad heter den stil som du använder på rubrikerna? Skitsnygg ju! Vad heter den stil som du använder på texten i inläggen?, är det Verdana eller?

Reply
Miss E

Det är ganska knasigt, för jag är van vid att alla “stor-bloggare” är/bor långt ifrån mig, men nu är du bara någon mil iväg från där jag bor, coolt :)

Reply
Sofia

du fick i varje fall komma till lilla borås när det är hyfsat väder, vi är annars ganska vana vid regn.. och regn.. och regn.. men nu hoppas jag att det det här vädret håller i sig för jag har bal imorgon och student på fredag, woohoo!

Reply
Malak

hej kenza!!

Hoppas du svarar på detta nu har väntat länge :(!! När ska du medverka i ANA GINA SHOW!!!???

Längtar tills du gör det :D hade varit över kul..

Hoppas du svarar

Reply
jossan

kan inte du fortsätta med “how to match”?? det var jätteintresant när du skrev de!! sedan, kan inte du skriva om vad som inspererar dig stilmässigt? <3 I LOVE YOU BLOGG!

Reply
jag

sött du är. jag gillllllaaaarrr din blogg så mycke så jag undrar om jag kan adda dig på msn snälla så kan vi chatta love u

Reply
jag

hej kenza du är så sött i hela världen, älskarrrrr din blogg. jag vill chatta med dig så undrade om jag kan få adda dig på msn och vad heter du på msn

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag är nog bara en i mängden men jag måste bara säga att du är så underbart vacker! Skulle varit jätte kul med en överblick över din garderob, hade varit väldigt inspirerande. Du har ju säkert hur mycket kläder som helst men hade varit kul att i alla fall få se dina favorit plagg och fått några styling tips! Du verkar som en super härlig tjej, kram Hanna!

Reply
Jennifer

Vart har du köpt shortsen, vore sååå tacksam för svar.
Älskar din blogg, och ditt sjukt fina utseende man kunde dö för, kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*