• header

God & enkel lunch

Jag och mamma har suttit ute i solen i några timmar! Vi gjorde i ordning en god och enkel lunch som vi tog med oss ut. Vi hackade lök, sallad, gurka, paprika, tomat, fetaost….la upp det på en tallrik med massa kräftstjärtar, majs & oliver.. På med vitlöksdressing.. Klart! Så jävla gott!! (Om någon hade sagt till mig för sisådär 2 år sedan att jag skulle komma att föredra nyttig mat framför pizza & kebabtallrik skulle jag skrattat ihjäl mig haha)

Om en stund ska jag möta upp en vän men först ska jag tvinga min mor att göra mig en god kopp kaffe. :)

64 Comments

julia

du dricker väl inte kaffe va, eller har jag missat nåt? har för mig att jag läste för inte så längesen att du inte gillade det? :p haha

Reply
ida

ja du har ju blivit smalare så nu vet man varför :p och kaffe har du inte druckit innan var det pga att du inte gillade det eller? :)

Reply
Elsa

hej kenza vilken mysig dag du verkar haft men jag har en fråga till dig! jag hade skolavsluting i dag! då pratade jag med min kompis Thea lite smått om att Thea och jag skulle vara med varandra efter halv fyra. men då sa jag att vi kunde höras på telefonen… sedan när jag kommit hem så ringde Hedvig mig och frågade om vi kunde vara med varandra då sa jag ja, och tänkte att när Thea ringde så skulle jag skicka hem Hedvig. men helt plötsigt när jag och hedvig sitter vid datorn så kommer Thea… och då blir vi tvungen att vara med henne… och då bestämmer vi att vi ska bada och när vi gör det så ger hedvig mig sura blickar!! och nu känns det som att Hedvig inte gillar mig längre!!! så snälla kenza säg vad jah ska göra!!!!!! :) kram!

Reply
linnea

har frågat några gånger nu och väntat länge, när avslutas bikinitävlingen?? :)

Reply
Elsa

Uttalas du “kinza” eller “kenza”
skulle bli jätteglad om du svarade!
jag o min kompis håller på hela tiden!
min kompis säger att det är “kinza”
åhh du har världens underbaraste blogg o du e världens snyggasteeeeeeeeee! <333333333
Skulle uppskatta svar jättemycket!
GÅtt o funderat! men du stavar ju "kenza" men det kan lika väl vara "kinza" för det?

Kram!

Reply
vanja

Skulle vara jätte kul och se hur du såg ut när du var liten, kan du inte lägga upp en bild? Kram : )

Reply
Sofia

Du är så jävla snugg söt o fin när du ler, mycket finare när du ler än när du ibland gör lite spec poser, men måste säga att du är en stor förebild och skitt snygg verkligen!

Reply
Thea

Var är din t-shirt som du hade på dig när du drog till Borås från?
Snälla svara!

Reply
Emelie

Ville bara att du skulle veta att din blogg är grym! Och du lägger alltid upp så himla snygga outfits! Man blir otroligt avundsjuk på alla snygga kläder du har. :D

Reply
Emma

Vill inte låta bitter men inte bra att äta gurka i dessa tider :) ehec är en väldigt allvarlig sjukdom som kan slå ut ens organ tillslut.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*