• header

Gul bikini

Nu sticker vi iväg! Det blir sol & bad hela dagen. Jag har på mig en gul bikini som man fick med i senaste numret av SOLO! Trosan är lite konstig men det funkar. Över det har jag ett par nya jeansshorts från Ginatricot med tillhörande flätat skärp.

Ha en fin dag! Och justja, kika in här klockan två så får ni veta en hemlighet!! Hehe närå, men jag får äntligen berätta vad det är jag ska göra i höst. Idag släppte vi det för pressen! :)

68 Comments

Ida

buhu kan inte se bilden:( bara en ruta med ett jävla frågetecken hehe .. men det kanske bara är min data;P

Reply
emms

jag vet redan vad du ska göra..såg det på kanal5:s hemsida! :D sjuuukt kul, can’t wait tills programmet visas på tv:n! :D

Reply
Tania

Hej vad roligt att det e soligt där! :D Det är molnigt och regnar här i GBG :(

Reply
sara

trosan är också konstig för mig och den funkar verkligen inte:(jag som tyckte om den så mkt min har en jätte fin rosa färg. din blogg är bäääääääääääääst

Reply
sofia

Det är så bajsigt att allting ska vara på play hela tiden >< Men programmet verkar asbra ändå!

Reply
johanna

Jag har också den gula som man fick med solo men man såg mina bröstvårtor igenom :( Hur gör du för att de inte ska synas?

Reply
Lova

Jag har en fråga… hu kan du få din bränna så jämn, jag menar eftersom du anväder olika modeller på överdelen? Det syns så mycket på mig men inget på dig :) Älskar din blogg!

Reply
Foppis

hej hej! Hur ska man göra för att få magmuskler som syns? är ju ganska ung så behöver kanske inte ha det.. :P men ändå? vissa säger att det inte funkar med situps. är det sant?

du har ju typ sixpack så du vet väl antar jag? :D
puss&kram

älskar din blogg och din stil :)

Reply
tara

jag har också den där bikinin, skitsnygg färg, men överdelen är ju ganska tunn, har du nån fyllning eller kör du bara ändå? :) tacksam för svar! :)

Reply
johanna

det var nog den konstigaste bikinin någonsin.
varje lapp i överdelen täcker ungefär ingenting, och nederdelen ska vi inte ens snacka om!
fram så visade man ALLT och baktill så visade man också ungefär allt. var det en stringbikini eller?

Reply
Jessica Nilsson

Tja världens bästa bloggare!
Roligt det där med modelljakten, kommer jag absolut att följa!
I tisdags tog jag studenten och fick som studentpresent av min syster en resa till stockholm mellan lördag-tisdag. (bor i malmö) Vi har varit i Stockholm några gånger tidigare men känner nu att vi vill göra något lite extra. Så, vad tycker du man ska göra när man är i Stockholm? Favortaffär/er? Var är härligast att luncha/fika? Någon skön park man bör hänga i? Bästa bar? Var ska man dra när man vill slå klackarna i taket? En massa såna tips :)
Hade verkligen uppskattat om du svarar :)
Ha de bäst!!
/En härlig skåning! <3

Reply
Emma

åh fuskigt att ni som bor högre upp i Sverige har så fint väder medans vi här nere i södra Sverige (skåne) har så jjivla tråkigt väder. skiftar mellan regn, moln och åska 24/7. vill också ha sköna soliga dagar ! :(

Reply
sara

hur kan den bikinin passa dig?:O täckte knappt bröstvårtorna, du måste ha jävligt små hehe

Reply
Cecilia

Hej söta du! :-)
Måste bara säga att du är så sjukt vacker! Hur får du din mage så platt & fin??
Många kramar

Reply
Christie

That style of bikini looks a lot better on you and gives you lift in the right places. Hope you have fun with your new job too! =)

Reply
LÄÄÄS!! ♥

Köpte SOLO:s nyaste nummer idag! Awesome du blev på alla bilder, älskade mode-repotaget! Fick även med en gul bikini, en sådan du har på dig. Och jag måste säga: Skitt asså! Helt knasig där bak.. Och där fram, och på sidorna… Överallt haha! Ser dock grymt fin ut på dig, as usual. Största sommar kramarna! ♥ :D

Reply
Linda

Jag köpte tidningen, dels för bikinin och för att du var med i den och liite för att en är verkar intressant. Tråkigt nog var bikinin på TOK förliten för mig, knappt brötvårtorna täcktes! Haha, tråkigt tycker jag. Ville ha en gul bikini som du har på bilden :P

Reply
nn

hej! undrar bara en sak – vad tycker du är skillnaden mellan bikini och vanliga undekläder? (förutom vad man använder de till)

Reply
Felicia

Jag köpte solo och fick den gula bikinin men den var inte bra….trosan var tunn och satt konstigt dessutom så var toppen dåligt sydd så nätet (som ska vara på insidan) var på utsidan….sämst.

Reply
j

hur fan gör du med trosan?! den va ju så jävla “icke-bred” och vääldigt hög..

Reply
linneagrahn

alltså, jag tror jag har för stor röv för onesize! haha.. och min överdel var fett genomskinlig så mina nipples syntes igenom.. Är det inte så för dig? :) haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*