• header

Kärlekstävling med Pepsi – vinn 100 000 kronor!

Jag tror på kärleken och vill gärna hjälpa till att sprida den så mycket som möjligt. Därför vill jag tipsa er om att ni har möjligheten att sprida era idéer om kärlek genom Pepsi Refresh Project.

Har du en idé om kärlek? Kanske ett sätt som du visar kärlek till dina vänner på, din pojkvän/flickvän eller till ditt husdjur? Kanske är du bästa tröstaren när någon har gått miste om kärleken? Dela dina idéer på http://script.tailsweep.com/csClick/16545549/http://pepsi.se/ (utmaningar) och se till så att världen får reda på dem.

Topp 100 idéerna kommer med i en bok som säljs online där alla intäkter går till Fryshusets verksamhet. Topp 10 vinner 10 000 SEK och den som kniper förstaplatsen får hela 100 000 SEK för att kunna göra sin idé till verklighet!

PS. Just nu finns det också en möjlighet att vinna en banner designad av en professionell art director, i tävlingen Refresh your blog header! 

HTML

14 Comments

Nathalie

Mitt bästa sätt att visa kärlek på är att ge mina kära en kram och berätta vad hjärtat känner.

Reply
Siri

Kärlek är när du befinner dig i ett rum ensam. Men känslan inom dig fyller hela rummet med värme.
Kärlek är när du befinner dig i becksvart mörker. Men tanken på kärlek får hela din värld att lysa upp.
Kärlek är när inte den elakaste människan på jorden kan få ner dig ifrån molnet du svävar på.
Kärlek är kärnan och meningen till livet.

För om folk inte tycker om varann, blir det inga fler folk.

Reply
Linda

http://pepsi.se/challenges/7

HÄR ÄR MIN IDÉ :)!

För mig och många andra är kärlek musik. Idag är namnet Avicii större än Roxette på 90-talet och Swedish House Mafia är i folks öron större än Abba. Det är dags att Sverige startar en stor Housekanal på radio som låter lyssnarna njuta av den senaste musiken och exklusiva nysläpp och en timme eller två för de mer okända artisterna som finns. Det skulle kunna bli en succe!

Det inte finns en radiokanal med enbart house, som går att nå in oavsett om man sitter i sommarstugan, på båten, i bilen eller på jobbet. Det skulle främja musik-Sverige!

Starta upp en radiokanal som sänder enbart house/dance över hela Sverige!

Hoppas ni gillar den :)!

Reply
Madeleine

Säg något snällt till någon varje dag. Om du sprider glädje får du glädje.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*