• header

12e juni 2011

Hej bloggen!

Läget? Här är allt bra, men jag tror att jag är påväg att bli sjuk så idag ska jag ta det lugnt. Ska hänga med Mirre som är uppe i Stockholm och hälsar på!

Vi hade en jättemysig kväll igår, vi grillade & lyssnade på musik. Vi hade allsång och sjöng för fulla muggar tills grannarna klagade, haha.. När alla andra bestämde sig för att dra ut så åkte vi hem, vi hade ju vovven. Lika bra det, men nästa helg är jag hundfri….då blir det party! :)

Vill era pojkvänner heller aldrig vara seriösa på bild?? Jag får alltid tjata haha

94 Comments

Frida

haha nej de brukar de sällan vilja, har hur många grimas bilder som helst hemma… xd

Men han hade iallafall coolaste tröjan på sig, Ninja turtles FTW!!! :D

Reply
Micaela

Snälla söta underbara Kenza, vart kommer din pojkväns tröja ifrån? Turtels tröjan alltså? Vill så gärna köpa en åt min kille haha :)

Reply
Annamarie

Varifrån är Aleks t-shirt!?? Jag har länge velat beställa/köpa en åt min bror till 26 års födelsedagen men jag har inte hittat en.. :( Och det måste vara en turtles skjorta för att han älskade turtles som liten. Jag skulle vara väldigt tacksam för svar!

Reply
Emelie

hej kenza!
hahah go tröja din pojkvän har :D såg att du hade skrivit att du ville hitta en ny serie för ett tag sedan så jag tänkte tipsa om the event! det är en serie om utomjordingar, vet det låter jättetråkigt, men kolla en trailer eller något :) har ingen aning om vad du gillar men den serien är faktiskt riktigt bra, går inte att sluta kolla! hahah, fast du kanske inte ens gillar utomjordingar D: det gör dock inte jag heller, tycker dom är creepy… ha en go dag & krya på dig om du börjar bli förkyld! :)
kram!

Reply
Angie

jag diggar hans T-shirt steeeeeen hårt ;) Vart har han köpt den?!
Må Bäst!
Peace!

Kenzas svar: Han köpte den i Rom!

Reply
Stina

Vad söta ni är! Jag undrar också vad du har för storlek på dina levi´s shorts? :)

Reply
josefine

Åhh, vad det är underbart med sommar! Så härligt att man bara kan vara ute hela natten och ha det sååå bra :)

Reply
Josefine

Hej! Var är Teenage mutant ninja turtles-tröjan köpt? Tänkte köpa en till min pojkvän :))

Reply
ewa

You look amaizing!!!<3…. And, yes!! my boyfriend allways do stupid face when we take a picture!! Kisses from poland:*

Reply
anna

KÄRA KENZA!
SNÄLLA GÖR ETT INLÄGG DÄR DU FÖRKLARAR VILKEN ÖGONBRYNSPENNA OCH GEL SOM DU ANVÄNDER TILL DINA ÖGONBRYN

TACK <3

Reply
Anna

Ser härligt ut! Jag undrade bara om du tänkte fortsätta med din “Ur Kenzas garderober” kategori? Tänkte bara påminna dig om du hade glömt bort, för jag tyckte den var rolig! :)

Reply
Julia

Hejsan! Jag måste bara fråga vad du har för kamera? Dina bilder är alltid så fina och har ett så härligt ljus! :) Ska köpa en ny kamera nämligen, så hade varit jättekul att veta vad för kamera du har! :) Mvh / Julia

Reply
Kattis

Min pojkvän brukar göra exakt samma min, le sådär jättestort, spärra upp ögonen och se fånig ut :-P Det kommer automatiskt direkt när en kamera riktas mot honom, haha. Hade varit roligt att dra den sådär fram och tillbaka mellan honom och något annat, kanske hade sett ut såhär: 8-D, :-|, 8-D, :-|, 8-D.

Reply
Josefin

Hej Kenza! :) Jag har länge funderat en hel del på vilka “antihår” metoder som bloggare använder. Ni verkar alltid ha så fina, hårfria ben, armhålor, underarmar.

Min far är från Slovakien, och i och med det så blir jag ganska kraftigt behårad (på till exempel underarmarna!). Det är en ganska stor grej för mig, och jag har inte sett dig ta upp frågan någon gång tidigare! Så: Hur gör du för att få bort hår på armar och ben? Raka? Vaxa? Hit me with you best shot!

Du är förresten helt otroligt vacker och bubblande. Fortsätt le och skratta. Hoppas att du mår jättebra!

Reply
Kattis

Min pojkvän brukar göra exakt samma min, le sådär jättestort, spärra upp ögonen och se fånig ut Det kommer automatiskt direkt när en kamera riktas mot honom, haha. Hade varit roligt att dra den sådär fram och tillbaka mellan honom och något annat, kanske hade sett ut såhär: :-D, :-|, :-D, :-|, :-D.

Reply
Sofie

Söta, rara du! Jag skulle DÖ för turtles t-shirten! Vart kommer den ifrån? :) kan du inte mejla eller skriva på din blogg? Har tyvärr ingen egen :/ det hade varit guld! Kram

Reply
Jennie

Hej! Min pojkvän undrar vart din pojkvän har köpt hans t-shirt som han har på bilden.

Reply
Noelle

Hahaha samma här.. Min pojkvän har en vana att lägga handen över hela mitt ansikte för att 1. förstöra mitt smink, 2. få till en rolig bild. Men han får bara en sur flickvän med utsmetat läppstift som försöker ge tillbaka…. Haha, men dom är för goa :)

Reply
Uraan

Gud va härligt det ser ut älskar sommaren! :D

Fina ni är du o Aleks! O MIKA är sjuktfin! :D

Älskar din blogg :)

Reply
Angelica

Haha! Känner igen det där med pojkvän och seriösa (oseriösa) bilder :P

Klänningen du har på dig är verkligen jättesöt :)

Reply
sofie

haha min kille blir alltid allvarlig på bild. jag försöker tjata honom till att slappna av å typ göra grimaser men såfort kameran åker upp så blir han serius… tråååkig :P haha

Reply
johanna

hahaha jaa, tror jag har en enda seriös bild på min pojkvän och vi har varit tillsammans i tre år! haha

Reply
Lisa Malmquist

Jag måste alltid tjata på min pojkvän att han ska vara seriös på bild men det hjälper sällan. Vi har väl….4 bra bilder på oss eller nåt :P
Aleks T-shirt är grym! Vart har han köpt den?

Kramar

Reply
anonym

Lämna hunden hemma och gå ut. Bara han får gå ut en sista gång på kvällen innan ni drar ut.
Han dör inte om du tror det!! En hund klarar sig hela natten!!!

Reply
Dessan

Var har din pojk köpt den t-shirten skulle vilja köpa en sån till min sambo:D

Reply
daniela

VAR FÖR du måste göra den “victorias secret kiss pose” in eeeeeeeevery picture! :D det e inte fin om du tänker så…;) men iallafall du e jääätte beautiful :)

Reply
Emily

Tycker det verkar som att du är sjuk ganska ofta. Du kanske borde kolla upp det, om ditt immunförsvar är svagt eller något? Ofta kan en kostomläggning vara till stor hjälp där. Tycker inte du ska behöva gå och vara dålig i tid och otid ju!
Kram

Reply
Ida

Haha min pojkvän (som tyvärr gått bort) ville heller aldrig vara seriös på bilder!! Han va iofs en pajas alltid men det är kanske din kille också? :)

Kram!

Reply
Dani

Haha fan va komiskt att du skrev att din pojkvän aldrig vill vara seriös på bilder. Det är verkligen samma här. Får tjata hål i skallen på honom för att få EN normal bild :)
puss

Reply
sofie

haha, håller med dig! min pojkvän vill aldrig vara seriös på bilder heller, de enda seriösa bilderna jag har på honom är pussbilder typ. kram snygging!

Reply
Anna

Haha, så sant! Killen vägrar ens ett seriöst smile utan envisas hela tiden med att se galen ut! Varför gör de så…?

Reply
Sara

Det ser mer ut som din pappa än din pojkvän. Är det far och dotter på bilden eller?

Reply
melodie

Det är tvärtom för oss, det är jag som inte är seriös på bilder. Spexar eller garvar överdrivet. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*