• header

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!

Asså jag blir galen!! Nu har Facebook inaktiverat mitt konto IGEN! Ere någon som jävlas med mig eller?! Det finns typ minst 10 st fake-profiler (vad jag har sett) där folk låtsas vara mig med mitt namn eller mina bilder, och så tas jag bort…igen. Det jobbiga är ju att jag är så besatt att jag inte klarar mig utan fb?? AAAAAAAAAAAAAAAAAH, blir galen!! haha

59 Comments

Hanny din+älskling+hahah

Stackare du vet att man har också gjort fejka twitter, några mobbade personer som har inget liv eller vad

Reply
katarina

usch jobbigt.. ja räkna ihop det till 10 fake-kenzor, fast när ja tänker efter så va väl en av dem du :p<3

Reply
Mimmi

Men ofta? :O Så facebook har tagit bort dig? Haha lite komiiskt. Jobbigt att vara känd vettu? ;) Hoppas det löser sig! tur du har bloggen :) <3

Reply
erika

Haha så onödigt och töntigt att göra fake-konton, man vinner ju ingenting på det!

Reply
josse

Det är verkligen jätte synd när det faktiskt är DU. Men som många har skrivit så kanske du ska göra ett nytt konto med ett annat namn? Det ska egentligen inte behövas, men verkar vara nödvändigt.. :/

Reply
å

såg att någon annan kommenterat samma sak här innan!
men döp om dej till exempel till kenza och så ditt mellannamn och ta bort ditt efternamn så heter du inte samma som alla fejksidor och då kanske du blir lämnad ifred plus att facebook inte inaktiverar dej hela tiden!

Reply
Katja

Gah, vad jobbigt! Förstår din frustration.. borde ju gå och lösa på nåt sätt så att inte du “den äkta” ska drabbas!
Hoppas det ordnar sig!

Reply
sanna

tänkte precis föreslå det som ovan . Skaffa i annat namn sen bara ge ut till dina vänner /familj. Fast synd att du inte kan ha i ditt namn,. för du är ju ändå du..

Reply
Lina

Hej Kenza! Om du kan så lägg till något namn i mitten av dit
namn? Som tex Kenza blah blah Zouiten. Så gör alla fakers till bl.a. Justin Bieber för att hålla kvar sitt konto. Så prova med det! Kommer lösa sig! :)

Kram

Reply
Poppy

Det hände mig också när någon hackat min profil så kontot stängdes av tills jag hörde av mig till dem och kunde bekräfta att jag var jag. Kan det vara det som hänt? Tack för en otroligt inspirerande blogg! :)

Reply
någon

Du kan bara ändra din namn eller lägga ett mellan namn så att facebook inte inaktiverar ditt konto .

Reply
Zarah-Lou

En tanke, kanske kan funka, kanske inte? Men kan du inte maila Facebook, och sedan att ni kommer överrens om att lägga till något i ditt namn på Facebook så att de vet att du är du? Typ Kenza -något- Zouiten. Och sedan om det kommer ett nytt konto med exakt samma namn, eller något gammalt konto som oxå byter så borde de ju kunna se att det kontot uppstod/ändrades EFTER ditt (som ni kom överrens om). Det är ju sjukt att du inte kan ha ditt eget konto när du verkligen är du! :O

Reply
Sanna

Hej Kenza!

*Om ditt konto har inaktiverats*

Kan du inte logga in på facebook för att ditt konto har inaktiveras kan du, hör och häpna, faktiskt skicka ett mail för att få det aktiverat. Observera att du måste skicka det från samma e-postadress som du har angivit i ditt konto.
maila till: [email protected]
Fast du kanske redan visste det?
Men jag kan iallfall ta min tid och kolla upp alla som har gjort en falsk profil av dig. Och så anmälet jag de för falsk profil. På något sätt kan då facebook spåra och bla bla.
Ha det bäst, kram! ♥

Reply
spacetime

Haha känner igen rage:n. Men jag har för mig att jag läst att många offentliga personer ändrar sina namn lite på sitt privata facebook konto, t.ex. “Kenzie Zouiten” så att de ska bli svårare att hitta :) vet dock ej om det funkish.

Reply
Julia

Men kan du inte göra ett konto fast med ett annat namn, då kan dom väl inte blockera dej? :)

Älskar din blogg förresten :)

Reply
Kyoshiro

Gud att folk inte kan låta någon va, alltså jag tänker alltid “alltså tror dom att dom kan bli kända genom att låtsas vara den kändisen!”. :P
Men hoppas det löser sig med din facebook. :)

Reply
Vickan

Var inloggad när jag fick en varning om mitt medlemsskap igår, först såg det lurigt ut – tänk om det var lurdrejeri att mitt konto skulle försvinna? :P haha, men jag löste allt innan man låste medlemsskapet.

hoppas det löser sig för dig!

Reply
carola

jag har nyss avslutata mitt, tog för mycket energi.
Har haft abstinens må du tro:)

Brukar inte kika in här men måste väl göra som alla andra.
kram och trevlig dag

Reply
Sara

Om någon försöker sig på ditt lösenord flera gånger så kommer det upp en ruta där det står ” VILL DU AVAKTIVERA/SPÄRRA DET HÄR KONTOT? ” och det är troligen vad som hänt, hände mig med förut!

Reply
någon

alltså, varför skapar du inte ett konto med ett påhittat namn som du bara lämnar till riktiga vänner? eller använder typ din pappas namn o personnummer om han inte har fb? =) keep it up!

Reply
Denice

Min blev inaktiverad då någon anmält min bild för att den var opassande, vilket den inte var. Det var bara Facebook som slarvat med anmälningarna. Jag mailade då PR-ansvarige för Facebook Sverige och fick tillbaka min Facebook nästa arbetsdag! :)

Reply
Dionita

Jag var med om exakt samma sak :S Vet inte ens varför… Men jag var tvungen till att göra en helt ny Facebook. Helt knas.

Reply
Siri

Det kan även vara så att någon försökt logga in på ditt konto med fel lösord för många gånger och på olika platser!
Men hoppas det löser sig!
Kram

Reply
Sara

Men vadå även om man inaktiverat sitt konto själv så aktiveras det ju så fort man loggar in bara..

Reply
Ida

vilken är din sida på fb? och kan man bli vän med dig? :) snälla svara på min hotmail om du har tid! Kramkram! <3

Reply
Verona

så syynd, ja e oxå besatt av fb, men Kenza alla är bara avendsjuka på underbara dig. älskar din blogg och dig mer :***

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*