• header

Längtar tills imorgon!

Jag är så trött på att vara äcklig! De här dygnen jag har legat hemma sjuk har jag inte duschat, knappt borstat tänderna liksom…haha. Längtar tills imorgon då jag förhoppningsvis är frisk och kan gå ut och dansa med vännerna. Sminka mig, fixa håret och sätta på mig snygga kläder.. Och få känna mig fin igen! :)

Nu ska jag lägga mig i ett bad, tvätta håret med 1 liter schampoo och raka mina stubbiga armhålor och ben. Så är jag en bit påväg till mitt snygga jag igen.

När jag plåtades för VeckoRevyn i måndags

107 Comments

Elvira

Kenza du är ALLTID snygg:) Seriöst avgudar dig, hihi:)Var bara tvungen att skriva det…:P
Du är bäst!!
KRAM

Reply
Vera

Hej Kenza!
Du bloggar ju från wordpress om jag har förståt rätt! Men betalar du en summa varje månad för att kunna ha mer frihet och ändra design och så? Jag tror wordpress är betydligt mycket bättre än blogg.se men jag vet inte om jag VILL byta riktig än eftersom jag inte förstår mig ett skit på wordpress och hur man skapar sin egna design osv. haha det blev lite rörigt! ^^ men tacksam för svar!

DIn blogg är grymm btw! en trogen besökare <3 hihi krAM

Reply
Vera

och själva frågan är hur du gjorde din design och om det är bättre än blogg.se

kram/ vera :P <3

Reply
Ehh

“påväg till mitt snygga jag igen”, du gillar att provocera va? Även om du är vacker och vet om det, så skryt inte det gör dig bara fulare :)

Reply
Paulina

Hope U ll get well, I was also sick but still Im going dancing 2morrow too :D Love Your clothes ;))

Reply
Malin

Underbart att läsa att även du har dina moments när inte utseendet är felfritt ^^, Hih. Krya på dig och hoppas du får roliga utekvällar med vännerna!

Reply
Cissi

Krya på dig, men har svårt att tro att du kan va äcklig som du så härligt beskriver det :)
Besök min blogg och följ mig under mitt kommande år i USA!:)

Reply
Johanna

Heej!
Tänkte bara fråga om du vet vilket märke det är på den knallblåa klänningen som du har på dig på “colourblocks” på nelly? Hittar den nämligen inte på deras hemsida. Sjukt härlig klänning och bild!

Reply
ida

trots att du alltid är ursnygg så känns det ju skönt att veta att även du har stubb på benen och under armhålorna haha.

är också förkyld nu, men ska liksom du ta riktigt god hand om mig själv ikväll. är ganska mysigt faktiskt :)

Reply
Nicole

till “Ehh”:
Hon har självförtroende och hon vet att hon ser bra ut, det tycker jag är mycket positivt! Förövrigt tycker jag att det är väldigt överkänsligt att påpeka att hon skrev så. Det är väl liksom uppenbart? Vad trodde du egentligen? Att hon tyckte hon själv var skitful? En människa utan självförtroende skulle aldrig kunna vara så glad och lycklig som Kenza oftast verkar och utstrålar.

Reply
Minizz

Hey Kenza!
Har du något bra tips på hur man kan hålla sig uppdaterad inom “modevärlden”? Någon bra hemsida elr tidning? Jag vill så gärna veta men jag har ingen aning! :)

Reply
Camilla

Smink brukar ju oftast bättra på folks utseende men med dig är det verkligen tvärtom. Du är verkligen som finast med lite smink/ osminkad. :) Nästan så att man inte tycker att du passar i smink hehu.

Reply
Klara

Kenza, kan du inte göra nåt mer sånt där ” how to match” inlägg, typ hur du matcher en playsuit till fest och vardags :) ??!

Reply
Stephanie :)

hej kenza. jag vill bara påpeka att du har ändrats. du är inte samma tjej som innan. din blogg var mycket roligare att läsa innan nu är den bara tråkig. du börjar skriva som alla andra bloggare tex. paow,dessie osv. och jag tycker verkligen det är synd för din blogg är inte rolig längre. Hoppas du läser detta och inte tar illa upp !

kram

Reply
ida schmidt

tjeena kensis.
såg de där om sveriges nästa topp modell ( eller vad de nu hette )
när är ansökningsdatum? hoppas förbanne mig att du skriver ut de iallafall :) eller dra ett mejl bara. kan inte missa chansen, PUSS

Reply
Ida

God bedring Kenza! Jeg lurer på om du snart skal selge noen gamle klær, sko, vesker mm til oss lesere igjen? Du kunne jo for eksempel ha donert inntektene til en veldedig organisasjon!

Reply
Julia

Hej Kenza!

Alltså först vill jag bara säga att du är så sjukt galet snygg och du verkar vara en grymt härlig människa.

Sen tänkte jag bara fråga, hur fick du din tandställning på baksidan av tänderna? Jag ska nämligen få tandställning snart och det skulle ju inte sitta helt fel att ha på baksidan… Fick du betala för det då? Hur gjorde du liksom för att få den där?

Tacksam för svar! Kram

Reply
GUEVACCI

Gah Kenza! Dig vill jag träffa i verkligheten, du verkar vara en riktig go tjej och jävligt snygg för övrigt :) You Rock! Kram

Reply
Vickan

Eeh – det är inget fel att tycka att man är snygg, och man får säga att man är det.. sluta tänka så mycket på jantelagen, träna upp din egen självkänsla så du också kan tycka och skriva att du är snygg ;)

Reply
Linn Sundberg

Hej Kenza!

Tycker verkligen du är otroligt fin, och har följt din blogg hur länge som helst och tycker den är super bra!

Tänkte bara fråga om du inte kunde införa en liten tävling vem som kunde vinna dagens blogg, så kunde du reklama den person som vunnit..osv..tacksam för svar!

Kram Linn:)

Reply
Emk

Kenza du är så otroligt vacker och du har sån cool stil ser verkligen upp till dig! ;D
Krya på dig<3

Reply
Anna Till: "Ehh"

Postat av Ehh:
“påväg till mitt snygga jag igen”, du gillar att provocera va? Även om du är vacker och vet om det, så skryt inte det gör dig bara fulare

Vadå? Får inte hon tycka att hon ser bra ut? Jag fattar inte varför det gör henne fulare att hon tycker att hon är snygg.

I Sverige är det inte tillåtet att visa att man har självförtroende, för då skryter man?

Man måste tycka att man inte är något utöver det vanliga och alltid ursäkta sig själv för att bli sedd som en trevlig person? Så jävla töntigt.

Hon är sjukt snygg och jag tycker det är otroligt bra att hon vet om det, och hon får säga det hur mycket hon vill, det gör henne inte fulare.

Reply
Carolina

“Tillbaka till mitt uuuuunderbara vackra jag” :-D haha! Krya på dig fuling ;)

Reply
Dixi Wonderland

MEN GUD!
Hur patetiska är ni? Är de förbjudet för folk som ser bra ut att säga att dom är snygga? Är de bara fula människor som får säga så för annars skryter man? Ni får fan ta och ge er! Var glada istället över att de finns tjejer som Kenza som faktiskt tycker om sig själva och accepterar sina kroppar!

Jag är varken lång eller smal men jag går runt och säger att jag är snygg VARJE DAG! Alla har den rättigheten, det betyder inte att man skryter, fucking retards!

Reply
Karro

“påväg till mitt snygga jag igen” man skulle kunna tro att man är inne på kissies blogg :)

Reply
Kalmarflickan - Friidrottsblogg

Det är faktiskt det absolut sämsta du kan göra om du vill bli frisk fort – att inte duscha :) Helst ska du duscha jättevarmt och flera ggr om dagen för då får du ut alla bakterier ur kroppen mycket fortare! Kram på dig

Reply
Rose

Men Guuud Vad snygg klänning! Blir jätte glad om du kan säga var ifrån klänningen kommer!

Reply
denise

hur patetiska är NI? det är EN person som har skrivit det.
tycker du att det låter mer effektfullt att skriva Ni eller har du bara problem med att läsa?

Reply
Camilla

Du är så vacker Kenza! Du är en inspiration! Skit snygg klänning, vart köper man den?

Reply
Vickan

Denise – det är typ 4-5 st som gnäller över att hon sa att hon var snygg osv.. nån menade ju att det lät som om man var inne på kissies blogg.. det ÄR patetiskt att folk håller på sådär, även om inte du nu gör det..

Reply
Nelly

Men AAAAAA vilken snygg klänning, to die for! Galet. Var är den ifrån, eller det är kanske inte officiellt än?! Om inte, när kommer numret ut? Snälla jag måste få veta, haha! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*