• header

The Pretty Reckless

Jag vet inte om jag nämnt detta förut i bloggen, men jag diggar verkligen the Pretty Reckless. För er som inte vet det så är det 17 åriga Taylor Momsens band, ni känner igen henne som Jenny i Gossip Girl. Hon har sån otroligt skön röst och jag gillar deras sound, vissa bitar känns lite “Hole” (Cortney Love’s gamla band).

Min favoritlåt med the Pretty Reckless är Just Tonight. Jävligt fin text.

111 Comments

Jordan

The videos look like they should be playing something hardcore, but when you close your eyes and listen its just pop with a some drums and occassionally an electric guitar.

Reply
maria

läääs min blogg om kommentera vikka naglar som är finast!
läääs min blogg om kommentera vikka naglar som är finast! läääs min blogg om kommentera vikka naglar som är finast! läääs min blogg om kommentera vikka naglar som är finast! läääs min blogg om kommentera vikka naglar som är finast! läääs min blogg om kommentera vikka naglar som är finast! läääs min blogg om kommentera vikka naglar som är finast!

Reply
clara

Ja dom är riktigt bra! Tycker att låten you är så himla fin med!! Hon är sinnes bra live med vilket många av dagens artister inte är idag så ett stort plus på det!

Reply
kettan

Jag diggar oxå hennes musik! Visste du att hon började sminka sig och ändra kläd stil för att streta emot sina föräldrars vilja. Dom satte henne i reklam branshen sen hon var 5 år. Så nu säger hon emot på sitt sätt har jag fått höra =). Plus diggar hennes stil ;)

Reply
Maja Ö

Åh jag träffade henne och hennes band förra hösten på EMA när jag pluggade i Madrid! :)

Reply
Oxana

Love this band! *_*
She(Taylor Momsen) very steep :)
My favorite songs “Make me wanna die” and “Zombie” <3

Reply
FashionLover

Jeg så bildene av deg på Nelly.com og du hadde rett med at de fargene extensionene kom til å se kule ut. For det gjorde dem!Og super fine bilder :)

Reply
J

Så jäkla grym! dock verkar de inte vara så många som lyssnar på henne. Men älskar hennes röst, särskilt när de är bara akustiska versioner. Hon är äkta och låter likadan live också. :)

Reply
Tina

Hon är fan Cortney Love Wannabe, det förstod man direkt. Kopierat hela henne, klädstilen (trash) och så bandet.

Reply
Linda

OMG du ä den första svensken jag träfat/vet om ,lr vad man ska säga, som vet vilka the pretty reckless är och som desutom gillar dom:O haha jag låter sjuk men jag värkligen älskar The Pretty Reckless!:)

Reply
c

häftigt att hon är precis som hon är när hon är som “värst” i gossip girl! riktigt cool tjej.

Reply
Frida

Jag trodde inte du lyssnade på sån musik! De är i alla fall fruktansvärt bra, nog det band jag lyssnar mest på just nu. Taylor är även väldigt inspirerande modemässigt :)

Reply
Bella

De är så sjukt bra! Deras album har spelats flitigt hos mig sen den kom ut. Favoritlåtarna just nu är Goin’ Down, och Miss Nothing. Taylor Momsen är så jäkla cool, och hennes röst är a-maz-ing!

Reply
sandra

Jag älskar The Pretty Reckless, och “Just tonight” är även min favoritlåt!

Reply
Hailey

Har du lyssnat på “You” av The Pretty Reckless? Den är lätt mycket bättre än alla andra låtar

Reply
- |+|+Carro+|+|+-

Tror inte jag läst det på din blogg..
men jag gillar också dem, Taylor förvånade mig förra året när jag hörde Make me wanna die för första ggn..man tror inte hon har en sådan röst..hon ser så liten ut liksom ^^

Reply
Hedie

Hej! Jag undrar hur man kan söka sig till
Modelljakten? Om man ska väga något speciellt o vara 170? Tacksam för svar.

Reply
Mandi

Vad glad jag blir! Älskar Pretty reckless och ar gjort det sen liveframträdanden läckte på internet. Taylor är ju så grymt cool för att vara 17 bast också!

Reply
emelie

Men kuuuuul Kenza… Nu kommer halva Sverige börja lyssna på Pretty Reckless och tycka dom e svincoola bara för att du gör de.

Reply
josse

det är så kul när söta tjejer (som du) gillar lite mer ”hård” musik :D hehe

Reply
Johanna

Hennes band är grymt, älskar “Make me wanna die” och “My medicine”. Har lyssnat på dem sen urminnestider. Hon är en bra förebild också, går sin egen väg i och med kläder, de jobb hon tar osv =)!

Reply
Olivia

Shit va kul att du säger det! Jag har lyssnat då dom jättelänge nu. Min favoritlåt är My Medecine och Make Me Wanna Die. :)

Din blogg och du äger!
Kramar

Reply
ti7c

jag lyssnar också på dem!!! ett av mina fvoritband faktiskt, där ingår även hole. Favoritlåten är dock my medicine som tyvärr nästan är sönderlyssnad nu haha:P

Reply
Josefine

Älskar the pretty reckless musik. Och Taylor är ju så cool, hoppas de kommer till Sverige inom en snar framtid. :)

Reply
Emelie

TPR var mitt soundtrack när jag kånkade runt på vägarna i Nya Zeeland! De är as grymma! Jag har visserligen supersvårt att acceptera att Taylor bara är 17 men men. Men jag skulle mer jämnföra dem med the Runaways (Joan jetts första band) All girl rock n’ roll. Speciellt Cherrie bomb och playing with fire. Om du har tid och lust kolla in dem!

Reply
Jasmine Cookie+Brown

Haha dom här tre låtarna är mina absoluta favoriter av bandet! Haha fast det är det enda “rock” bandet som jag lyssnar på. Annars är det Hip hop, rnb och reggae som gäller :D
Älskar din stil Kenza ;)
Kram

Reply
F

älskar gossip girl. Och jenny r min favorit där. Och älskar hennes musik. Har inte vetat någon innan som gillat the pretty reckless sjukt bra är det :)

Reply
joss

åh, tycker jättemycket om the Pretty Reckless! haha,känner ingen här som gör det:(

Reply
Kristina

Neat, har inte stött på någon annan här som tycker om dom. Jag har försökt influera kompisar men det har gått mindre bra.
The Pretty Reckless är ett jävligt bra band i alla fall, och så är ju Taylor sjukt snygg också. :P
Jag har spelat in en variant av Heart (med halvkass digitalkamera iofs), men feel free to check it out. ;P Långt ifrån orginalet dock..

Reply
Lina

Om du har möjlighet att dem live så gör det, otroligt duktiga live! Såg dem i Paris, däremot så var de nästan en timme sena…

Reply
khinda

ja vet visst har hon hur skön röst som helst älska också just tonight make me wanna die är även riktigt bra har du hört zombie om inte så gör det ;)

Reply
Såfia

Jag ÄLSKAR The Pretty Reckless! Har lyssnat på dem sedan deras första (och enda?) album kom ut!! Lyssna på “Goin’ Down” också! :)
Kram

Reply
Beatrice

Jag älskar The pretty Reckless! :D Hittade dom förra året, minns inte hur. Minns bara att jag såg videon till Miss Nothing sen vad jag fast! Dom är gryyyyyyyym! :D <3

Reply
sarah

Ja de är verkligen bra! Älskar den hesa rösten..Miss nothing & make me wanna die är mina favoriter!

Reply
niquita

Favvobandet!
Dock är mina favoriter inte med på albumet:( Men har ni lyssnat sönder på albumet, vilket är mycket lätt hänt, så kolla youtube där dom har masssor med grymma låtar.
Mina favoriter är “Panic” “Far from never” och “Zombie”

Reply
Matilda

Men gud kvinna! Jämför ALDRIG MER HOLE med nån ful wannabe tönts band (som mer låter som Avril Lavigne eller hur fan hon stavas)

Den där fula sellout fejk bruttan kommer aldrig ens kunna mätas med Courtneys lilltå!

PINSAMT. (Som det är varje gång du försöker vara cool och skyltar med dina fjant-band)

Okej väldigt otrevligt inlägg kände jag nu. Tycker du är bra och snygg och din blogg äger för övrigt.

Men det är klart jag blir arg när du säger att nån töntig avril lavigne-kopia skapad lite fulare och lite töntigare av sina skapare som sjunger sin (ej hennes skrivna) låt låter ens lite som Hole.

Det är lika fel som att säga att Tyras tuttar är naturliga! ;)

Pöss påre’ gullet :) <3

Reply
Anni

Hon är helt underbar upptäckte henne för nån månad sedan också och alla videos du lagt upp är jätte bra! :)

Reply
Dennis

är helt beroende av The Pretty Reckless.
hoppas bandet får för sig att komma till Sverige snart.
btw, Taylor Momsen måste vara en av de snyggaste unga kändiskvinnorna i världen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*