• header

MAC

Gör mig i ordning inför kvällen! Har sminkat mig med mina nya ögonskuggor från MAC. Den mörka heter Mulch velvet och den ljusa Reptrospeck lustre. Tycker att de passar väldigt bra ihop!

Förövrigt har jag concealer från sheercover, solpuder från Isadora, solpuder från Make up store (det är lite glittrigare så det tar jag bara på kinderna) ögonbrynspenna från H&M, highlighter från Make up store och mascara Maybelline define-a-lash. Försvarets hudsalva. Har skrivit vilka sminkprodukter jag använder till fest förut flera gånger men ni frågar alltid så jag tänkte att jag kunde skriva det igen! :)

Nu ska jag bara fixa håret & klä på mig.

72 Comments

POLLLY

HEEEEEJ KENZA!! JAG UNDRAR OM DU HAR NGN SPECIELL SIDA DÄR DU KOLLAR PÅ TV-SERIER GRATIS. LÄSTE ATT DU BÖRJADE KOLLA PÅ NGRA PRETTY LITTLE LIARS AVSNITT, VILKEN SIDA VAR DET? MÅNGA HÄLSINGAR & PUSSAR!

Reply
lisa

great nail polish! :) and these eyeshadows fit perfectly on you ;)

when can we see the tattoo?

Reply
Greta;)

Kiiinza! Jag har en fråga! :) hoppas du ser den här kommentaren då så du kan svara… Haha. Jo iallfall, jag har väldiga problem med PÅSAR under ögonen, alltså inte mörka ringar utan påsar, det är riktigt fult. Du har ju aldrig det så jag tänkte, har du något tips eller så hur man kan sr lite piggare o sötare ut i ansiktet? Haha, puss o kram snygging!

Reply
Johanna

Hej kenza!
Tack för en riktigt bra blogg! Undrar vart man kan få tag på den concealern du använder? På sheer covers hemsida går de bara att beställa hela set med sminkgrejer + att man måste få de månadsvis.

Reply
Erica

kan du snälla visa hur du målar dina ögonbryn.. jag lyckas alltid få mina så skarpa och det ser jättejätte fejkt och hårdmålat ut ! :)

Reply
Maria

Kan du inte visa hur du gör dina ögonbryn? Dom e så jävla snygga jag har alltid tyckt det och undrar alltid hur du gör som så snygga. så SNÄLLA kan du visa hur? skulle verkligen uppskatta det!

Reply
elin

Hej Kenza! Hur mycket kostar båda ögonskuggorna och vart finns dem att köpa? De var väldigt fina! Kram :D

Reply
Petra

@Johanna; Man måste inte beställa ett helt paket. Gå bara in på produkter och välj vad du vill ha :) Och vill du inte vara med i förmånsklubben ringer du bara deras kundtjänst såfort du fått hem grejerna så kommer det inge mer ;)

Reply
Sandra

Mac-skuggor är bäst! De heter egentligen bara Mulch och Retrospeck (velvet och lustre är bara typen av finish). Du passar jättebra i dem! :)

Reply
Cecilia

Är sheercover bra? Jag har velat köpa deras produkter ett tag nu men vet inte om jag orkar lägga ner såpass mycket pengar. Men är deras produkter bra? för i så fall vill jag nog köpa det! Pussssss snygging :D

Reply
Elly

Superfint! Verkligen! Allt du gör se så lätt ut, sen när man själv ska göra så blire bara tok! Kram på dig!! <3

Reply
linda

Bra kenza. Du använder endast sminkmärken som ej utför djurtester förutom maybelline och HM, byt ut dem snälla!

Reply
Sel

Åh jag älskar MAC, har faktiskt samma ögonskugga i färgen Mulch! Du borde testa deras läppstift också, dem är grymt bra. Ifall du gör det kolla färgen Lady Danger, man måste vara lite modig för att ha den, men den är sjukt snygg!! :)

Reply
Emelie

Kan du inte visa hur du skuggar ögonen? :)
Det blir aldrig bra när jag försöker

Reply
Johanna

Hej kenza! De heter egentligen bara mulch och retrospeck, lustre och velvet är bara finishen! Men det blev skitsnyggt ju! :D kram!

Reply
Anna

They aren’t called Mulch Velvet and Reptrospeck Lustre.
Lustre and Velvet is the name of the “finish” the eyeshadow gives. They also have others like frost. The names are just “Mulch” and “Reptrospeck” :)
if that makes sense.. haha:)

Reply
jenny

håller med tjejen två snäpp ovan om att en sminkvideo skulle uppskattas!

tänkte fråga om du tycker att Sheer Cover är bra (tänkte köpa en concealer därifrån). Vilka toner har du på din? :)

Reply
Linnéa

Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg. Du ger mig väldigt mycket inspiration. Jag måste bara fråga. Har du provat något annat från sheercover? har sett den reklamen så många gånger och funderar på att prova sminket. Tacksam för svar. Kram Linnéa

Reply
lotta

Hej, Jag har letat ett tag efter MAC sminket och jag hittar inga sidor som verkar tillräckligt bra, finns det att köpa någonstans i Sverige?? DU får väldigt gärna svara på min mail för jag har kommenterat många gånger förut men aldrig fått var, du har väl inte tid förstår jag men om du har tid får du väldigt gärna göra det, TACK så mycket. Du är en underbar människa!! kram Charlotte

Reply
Mika

GAAAAAAAAAAAAALET snyggt! (som alltid såklart) skulle inte du kunna göra en video där du visar hur du sminkar dig sådär? puss och kram!

Reply
sofia

Hej! Funderar på att köpa en ny kamera så skulle vara jätte tacksam om du skulle säga vad för kamera du använder? Dina bilder är så otroligt fina och skulle vilja ha en kamera som är lätt att bära på men som tar fina bilder med bra kvalité. Tacksam för svar!:) kram

Reply
anonymt

hej kenza , jag har ett problem med en tjej i min skola ! jag tkr att gon är dryg mot alla !
hon tror att hon är väeldensbästa typ! och hon är populär och sktyter om det så hon har ju killarna på sin sida , och bara för attt jag hade nåra vänner( har en massa men det var nåra vänner nu!) ville hon göra satt dom ä med henne i stället och nu har hon gjort det med en av dom !
hon är inte snäll och hon är dum mot mej och skriver dumma saker ena dagen är hon snäll andra dagen vet hon typ inte vem man är!
har du nått tips man kan göra för att få henne att sluta? jag hoppas att du har det för jag orkar inte med henne !
och om hon skriver nått dumt ska ju alla andra killar” och en del tjejer också skriva så !! jag tkr int det är snällt!
jag har försökt men det går inte då säger hon det bara till alla andra ! och sen kan hon säga att jag har sagt saker om henne , men hon har sag om mej för vi var bästiSAR I ETT ÅR, och jag vågade inte säga nått om henne för jag inte ville ha skit ! och nu säger hon att jag sa en massa skit om HENNE” , asså svara snabbt orkar inte med henne!!

Reply
Bara ett tips!

Hej Kenza, bara så att du vet så är lustre och velvet finishen på ögonskuggorna, alltså hur det kommer av på ögonlocket. En ögonskugga som är lustre kommer av som lite glittrig, glansig och en som är velvet är glittrig men ganska finkornig. Så ögonskuggorna heter (bara)mulch och reptrospeck! :) Hoppas att du ser detta så att du bara skriver det nästa gång! Annars var färgerna assnygga :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*