• header

EVERYDAY I’M SHUFFLIN’

Bilder: stureplan.se – laroy & an21@amba

Gillar handen på höften lite väl va…haha.. Men jag var helt ärligt tvungen att gå runt med handen på höften eller i fickan hela kvällen för att inte skava min nya tatuering mot tutten! Körde iallafall mina svarta mc boots till denna outfit igår. Och jag såg att en hel del frågade om nagellacket. Det är från Lumene! Det står 901 under flaskan, antar att det är numret på färgen.

Hur kul var det inte igår då? Jag och Nadia drog ut bara vi två, men man träffar ju alltid på vänner överallt. Vi började iallafall kvällen på Berns, mötte upp en killkompis, drog till Laroy, dansade till Jay’s hiphop & rnb tills hans dj-equipment blev overheated och musiken dog…haha! Då drog vi alla till Ambassadeur där AN21 spelade, folk var som galna och musiken var så hög att jag knappt hör något idag. För att inte tala om lamporna som nästan gav en epilepsianfall. Jag förstår mig verkligen inte på house, haha! Men det var kul. Hittade även min killes polare i dimman så kvällen slutade med att vi satt och käkade pizza. Gött!

69 Comments

heyletssurf.blogg.se

Åh gud ! Vänta bara tills tatueringen börjar klia ;)
Then you have a problem.. Trodde helt seriöst att jag skulle gå under när jag hade gaddat revbenen och det började klia sen.. Huuuuuua! :P
Have a nice day !

heyletssurf.blogg.se

Reply
vendiss

Hej! jag såg att din rubrik till detta inlägg var taget från en låt! Vet du namnet på låten? jag har nämligen letat efter namnet i år och dagar känns det som!
TACKSAM FÖR SVAR!

hoppas du hade kul när du dansade!

XOXO

Kenzas svar: Party rock anthem? Puss :)

Reply
Liza

haha det roliga är att jag var på Lobby igår och du var där runt stängning o dansade, o det nämnde du inte ens? :P

Kenzas svar: Jag skriver inte alla ställen jag går till, allt jag gör om dagarna eller vart jag gör det. Ja, jag var på Lobby också. Jag var på flera andra ställen med. Kram!

Reply
Katja&Nadja

Kan du inte berätta om när du bodde i Marocko? Är så nyfiken på människor som flyttat och bott i andra länder. Hur gammal var du? Varför bodde du där? Hur länge? Hur var det? Skulle du vilja bo där igen? Varför kom du tillbaka till Sverige? Du pratar antagligen flytande på arabiska.

Vore kul om du la upp en video där du pratar lite på arabiska, kanske lite franska om du kan? ;)

Kramisar!

Kenzas svar: Jag var bara 2-6 år gammal så jag minns väl inte så himla mycket. Jag bodde där för att jag är därifrån, min pappa är från Marocko och jag har hela min släkt där. Gick i skola där, hade en sköldpadda, hoppade hage, var kär i en kille som hette Bilal, pratade flytande arabiska och franska, brukade läsa koranen för min stackars farfar som knappt kunde gå, spenderade sommrarna i sverige hos mormor och morfar, höjdpunkten var när de kom ner till marocko på julen med marabou, höll på att bli kidnappad en gång, somnade alltid tidigt så ammi Moustafa fick alltid bära hem mig, hade en kompis som hette Hiba, var alltid väldigt snäll i skolan av den anledningen att jag inte ville bli slagen på händerna med träpinnar av fröken, hade ett lila badkar som var fullt med kackerlackor när vi kom hem från semestern, fuskade alltid när vi spelade memory på glasbordet, blev sur när mamma och pappa ringde från sverige och sa att bebisen blev en pojke och inte en flicka för jag ville inte ha en lillebror, ville alltid döda tuppen på gården som gal varje morgon, åt ofta stora middagar med släkten, farmors goda couscous med köttgryta (gudomlig, skojar inte). Minns såklart lite till.. Vi flyttade tillbaka till Sverige av en rad olika anledningar. Nej jag skulle inte flytta tillbaka dit, skulle känna mig vilsen. Nej jag kan inte arabiska längre, mina föräldrar skildes och jag träffade min pappa väldigt sällan så arabiskan försvann (kan dock förstå lite). Vi pratade alltid svenska i familjen också, även när vi bodde där nere. Hoppas du fick svar på dina frågor :)

Reply
beundrare

Hej!
Jag undrar hur många säsonger du sett av 90210?
tacksam för svar. :)

Kenzas svar: Alla 3. Och nu hoppas jag att du fattar att jag menar nya 90210 inte gamla Beverly Hills som många läsare verkar tro hehe :P Kramis!

Reply
petra

Hej Kenza!
Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med:)
Du brukar resa mycket, vart brukar du boka dina resor? har du tips på billiga sidor att boka på??
Tacksam för svar:*

Kenzas svar: Hej! Det beror ju på vad det är för resa. Ska jag på charterresa så bokar jag genom t.ex. fritidsresor eller ving, ska jag iväg på en weekend bokar jag flyg genom typ norwegian eller något annat, och hotel på hotels.com. Kram!

Reply
Moa

Jag har en fråga som jag har undrat över ett tag. Alla mina kompisar säger olika, vissa säger att ditt namn uttalas Kenza och andra säger att det uttalas Kinza…? Hur uttalas det ? :)
Kram

Kenzas svar: “Kinsa” säger man! Puss

Reply
Mahsa

Du har inte möjlighet att kanske lägga ut någon video på hur du sminkar dig? Eller lite steg för steg? För jag fattar aldrig hur man använder en highlighter. Köpte en från Makeup Store som ser ut att ligga i en rund diamant, men den blir bara glittrig.

Kenzas svar: Det finns massa tutorials på youtube, sök bara typ “how to put on highlighter” eller nått. Puss

Reply
lena

Jag är på avsnitt 14 av 90210. Men jag undrar en sak som du kanske kan säga lite om eftersom du har sett allt avsnitt 90210. Är det bara jag eller är de ngt mystiskt med hon guru kvinnan, säääg inget, men är de nåt med henne ?

Kenzas svar: Det får du se! ;-) Haha älskar när Naomi ba Namaste bitches!

Reply
selma

din blogg är jättefin!:) såg bilderna på dig i SOLO tidningen, verkligen jättefina:)
tacksam för svar!
du är så vacker hur gör du?:o
puss

Reply
alicia

Hej jag fyller år om en vecka och vill fira min födelsedag lite speciellt. och till det vill jag hyra fina klänningar men vet inte vart man kan hitta såna fina klänningar någonstans. jag bor inte i stockholm så jag vet inte vart det finns bra klännings affärer där. men skulle du vilja tipsa mig om affärer i stockholm.

Jag har verkligen panik att jag inte kommer inte hitta, snälla hjälp mig skulle bli SÅ HIMLA GLAD!. har också googlat på hyra klänning stockholm men det finns inga bra
hemsidor om sånt :(

Kenzas svar: Jag har aldrig hyrt en klänning så jag har ingen aning

Reply
m

hah,men jallara visa din tatuering :)

Kenzas svar: Jag vet inte om du har snabbt läkkött men mina tatueringar läker inte på 1 dag haha :P Skrev ju att jag visar upp den när den har läkt (och när jag vill), nu är den lite skorpig och så.. Kram!

Reply
Sanna

Var kan man köpa fina och söta klänningar? Förutom Gina Tricot, H&M, Lindex och alla dem där vanliga butikerna. Priset får gärna ligga någonstans mellan 200-300 kr. :)

Reply
sly

tänk, du har så mkt pengar men kan inte köpa dig en snygg outfit för en utekväll, utan måste gå runt med shorts (spelar ingen roll om det är olika short, ser ändå likadant ut) hela tiden. svart eller short. lär dig att variera lite. visa att du har class o money kvinna!

Kenzas svar: Haha, om det är okej för dig spar jag hellre mina pengar för framtiden än köper dyra kläder. Puss!

Reply
lena

Haha verkar som om de är något mystiskt med hon gurukvinnan, misstänker att hon bara vill ha pengar o utnyttjar naoimi ..

Men en sak jag inte fattar är hur är Annie och Dixon syskon ? Jag har inte sett första eller andra säsongen, utan hoppade rakt in i tredje.

Kenzas svar: Mamman var otrogen och ut kom det en mörk liten bebis. Haha nejdå, han är adopterad. Tror han kom till familjen när han var…8? Du måste ju se de första säsongerna också!!! :)

Reply
lisa

säg bara att du har handen på höften för att du inte ville att den ska komma med på kort. Du dansade ju inte runt sådär hela kvällen :) Jag förstår ju att du inte vill visa den än men skriv det då, kram !!! :)

Reply
Belinda

Hej jag har verkligen alltid undrat, när du är ute på krogen osv träffar du tex: kissie,hugo eller nån annnan? Skulle verkligen vara intressant och veta, eller typ ser du någon av dem på stan någon gång? :) Kram Belinda

Reply
neli

åh, det nagellacket från lumene är riktigt fräscht, MEN.. jag vet inte om det hände dig, men när jag tog bort det så blev mina naglar alldeles gula och missfärgade =(

Reply
Ria

Omggg!
I am sooo in love with u!
You are fuckin amazing <3
Were did you buy the white top?

Reply
maja

blir så glad när du tar tid och svarar på kommentarer! :D
men min fr¨ga är om du gillar justin bieber? :D

Reply
Merna

Hej snygga du! När du precis starta bloggen skrev du mycket om din pappa & hans affär :) , Va din mamma och pappa skilda då? . brukar du träffa din pappa ofta?
Min mamma & pappa är också skilda så jag träffar min pappa en gång i veckan elr så :) kan förstå om det är jobbigt för dig att prata om elr berätta så respekterar dig upp till 110 % om du inte vill prata om det :) ..

Reply
ellen

har du hört att th ska på världsturne efter deras nya album släppts i september? SJUUUUK!!!!!!!!!!!! Svara gärna på mitt
Mejl ang th, puss!

Reply
Julia

jag undrar hur det kommer sig att du inte har nån plast på tatueringen? Eller är det så att den inte syns?

Reply
Malin

Du är absolut inte ensam om att inte förstå dig på housemusik.. fattar inte grejen!?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*