• header

Dubai-drömmar

Jag har ju helt glömt bort att visa upp alla bilderna från SOLO! Nu har ju till och med det nya numret kommit med mina andra Dubai-bilder (vi plåtade två olika nummer där nere), men bättre sent än aldrig. Här är iallafall alla bilderna från det förra numret! :)

Är helt kär i den vita bikinin från Panos Emporio. Någon som vet om den finns kvar någonstans? Tror jag hade 38 i den på plåtningen.

217 Comments

Felicia

Hej hopp!
Jag har köpt tidningen men överdelen är genomskinlig jag valde den gula.
Vad ska jag göra för att göra så den inte är genomskinlig?
Har du något tips?

Reply
Victoria

Hej Kenza! Fina bilder :)
Jag har några frågor som jag tänkte ställa, hoppas du kan svara!
1. Jag såg att många hade kommenterat om vad det var för märkte på klänningen du hade igår jag var en av dom som undrade samma sak, den var jätte fin och somrig.. Den finns nämligen inte på Nellys hemsida.
2. Du skrev att du sminkade dig med en solpuder från Make up Store och Isadora, kommer du ihåg vad den nyansen heter och numret? Min hudton är ungefär som din, (lite gulaktig).
Puss på dig, du är min största förebild, ta åt dig!!! :D<3

Reply
Anna

Åh, verkligen fina foton! Gillar omslagsbilden den gula bikinin, ser så somrig och fin ut. Var Dubai så fantastiskt som det ser ut?

Reply
Eva

Kan du inte ta en närmare bild på klänningen till vänster om den virkade/håliga från Bikbok? Den ser fin ut, var kommer den ifrån? :)

Reply
Malin

JÖSSES vad snygg du är! Bilderna är helt otroliga, gillar särskilt kamelen :)

Reply
Maria

Amazing pics, good job! But it’s very pity that you don’t want to show “real pics”, I mean not from magazine…
I’ll hope you understand what I want to say!

Love your blog!

Reply
GossipGreta

whii! har den redan, och fotona är ju såå snygga!! men är dina ögon stängda på flit elr i misstag på den sjunde bilden? pussar från en tjej som bara äälskar din stil och humor :D och din look!!

Reply
sara

DU ÄR VERKLIGEN GAALET VACKER :) fast de är vi ju allihoppa! kärlek till alla människor som läser de här :D ha en super kväll!

Reply
amanda

Kolla Panos Emporios egna online shop hemsida. Jag köpte min där, o dessutom tog det bara 4dagar att få hem den!!
Skulle du snälla vilja berätta vad det var för märke på den klänning du hade på bbq festen, den va så himla snygg!?
DU HAR VÄRLDENS BÄSTA BLOGG, men det vet du väl redan!! :)

Reply
carolina

kolla på hemsidan eller i någon affär. här i gbg har vi iaf affärer med bara hans grejer :)

Reply
Madde

Hej Kenza!
Jag har nyss börjat kika på din blogg och den verkar otroligt bra helt seriöst!!
Jag har kollat på bloggen typ 5 gånger eller så och har fattat att du är en modell!(grymma bilder)
Hur blev du en modell?=)

Hejdå!

Reply
Sara

Jag köpte min på NK för några veckor sedan. Jag tog den sista men de sa att de skulle få in fler :)

Kram!

Reply
Clara

Hej !:)
Du är såå sjukt jävla otroligt fin kenza ♥
Är en tolvårig tjej som verkligen beundrar dej !
men har en fråga , kan inte du visa bilder på alla dina tatueringar någon gång ? :)
har inte sett dom ?
svara helst i min blogg , jag kollar nog inte in i detta komentarsfält nå mera .
kramisar ! ♥♥♥:)

Reply
Fanny

Så vacker!

Vet du vad jag kom på idag? Du är rätt lik Beyonce på vissa bilder (i ansiktet). Jag stod i kön i en mataffär idag och såg en tidning och jag sa till min pojkvän ”oh kenza”..gick fram och det vart fan Beyonce :)

Reply
Agnes

Fattar inte hur du orkar köpa så mycket saker hela tiden :p Måste ändå vara lite tråkigt när man köper så mycket kläder så man inte ens har tid att använda hälften av dom. Jag älskar att handla kläder och blir jätteglad när jag har ett nytt plagg, eftersom jag nästan aldrig shoppar. Men för er som har mycket pengar måste det bli lite tråkigare eftersom ni typ köper kläder varje dag? Eller jag kanske har fel, haha :D

Reply
bea

På första bilden tänkte jag vafan är de för bild, en person som sitter med den röda tshirten uppdragen nästan över hela huvudet..hahaha men de va ju visst det ståtliga djuret ;D

Reply
umm

du e söt men du är en as dålig modell och du gör inte ett skit om dagarna men tjänar en massa. du har inte bidragit till ngt bra till den här världen. helt seriöst lägg ner

Reply
Felicia Ameli

Helluu den finns kvar! Fast i 40 “/ kanske funkar ändå!
Meen skulle va as nice om du kunde köpa en till mig oxå som tack! hahaha xD
Pn’L <3

Reply
Matilda

Dem där bilderna på dig är sjukt fina ! La upp några av dem på min blogg, när jag satt och läste tidningen för förra söndagen! Otroligt, älskar även din blogg och din stil ! Du är min förebild Kenza :)

Reply
Sara

Hej Kenza!

Eftersom du är en väldigt modeinriktad tjej som ofta handlar kläder, kanske du vet vart man kan få tag på linnen med den brittiska flaggan på? :)

Skulle bli mkt tacksam för svar!

Mvh Ett troget Fan!

Btw: Jätte fina bilder,:D

Reply
Evelina :)

ÅH KENZA!jag är så sjukt sugen på att få se din nya tatuering! :D kan du inte skriva ut som en liten ledtråd här på bloggen om utseendet på den? :D xoxo Evelina

Reply
Filippa

Jag köpte den bikinin på kalsongkompagniet eller vad det nu kan heta. I västerås var det dock. Men det måste ju finnas i Stockholm med. :)

Reply
Josefine

Hej Kenza!

Vad roligt att se bilder från Dubai!

Vilket hotell bodde du på?! Var det dyrt i dubai att äta! Hann du shoppa något och i så fall har du någon favorit affär!?

Jag och min man ska åka dit om några veckor så jag är jättenyfiken! Vi börjar med London 4 dgr och sedan drar vi vidare till dubaii 6 nätter! Vi ska bo på ett hotell som heter Atlantis the palm!

Kram på dig fina du! :D

Reply
franka

jättefina bilder! :) vart är den första klänningen ifrån på bild 7? så sjukt fin! <3

Reply
miranda

Hej Kenza! hoppas du har det bra. Det var jätte fina bilder du har där, men ja har en undran hur lång är du? För jag har tänkt på att kankse bli model, så aa hur lång är du och hur lång måste man vara?
Kram Miranda<3

Reply
Erika

När får du visa fler bilder på jackan från Jofama by Kenza som kommer till hösten? Den du visade lite censurerade bilder på och som du sa var “den snyggaste hittills”. Är riktigt nyfiken och redo för att köpa!! :) Kram bästa Kenza, keep up with the good work!!

Reply
Homer91

Hej
Jag är en kock på Pia. Jag gör hamburgare. Jag gör också pommes. Vill du komma över på en middag den 27 juni. Jag har levande ljus och många spelmaskiner. Nu ska jag ta hand om mig själv om du inte hade tänkt att komma över snart.

cha cha

Reply
Simóne

Den bikinin du har på dig som är svart med vita pärlor från lindex finns i vit! :) Den är nästan likadan som den från Panos Emporio! Jag har ungefär samma storlek som du, tog 34 i toppen (den är stor i storleken!) och 36 i underdelen! :)

Reply
JOHANNA

Hej Kenza.

Jag har en sådan vit bikini hemma, helt oanvänd och skulle lägga ut den på tradera. Men du kan få köpa den annars? Ge mig ett bud så kan vi höras?

//Johanna

Reply
B

Hej Kenza, måste ba säga grym blogg. Keep up with the good work. Men måste även fråga dig om hjälp. Du har ju fett snygg stil som jag älskar, och jag vet att du var brudtärna på din systers bröllop. Jag ska nämligen vara brudtärna till min bästa vän, och undrar om du har råd om klänningar? Tack på förhand.

Reply
Ajlin

Alltså åååh… När du tandler, du är så fin! Skit i bikinisar och fina klänningar – jag vill ha dig Kenza när jag ser de fina bilderna. Du skulle kunna få komma och bo hos mig och bara vara en skitsnygg inredningsdetalj i min lägenhet. Haha!

Reply
sandra

Snygga bilder Kenza! Jag har precis startat en frågestund på min blogg och det skulle vara kul om någon av er kenzafans frågar något eller Kenza hon själv kramar!!!

Reply
felicia

du är så jävla snygg kvinna att jag som ändå är hetero typ vill äta upp dig

Reply
Christie

Gorgeous. :) Most of your photo shoots don’t show how beautiful you really are. This one does!

Reply
Elin

Hej alla fina Kenza-läsare! Musik, mer musik och annat gött hittar ni på min blogg. Och snart en tävling med grymt pris! In och kolla vettja!

Reply
Sussi

Bikinin finns på Timarco.se. Där kostar den dessutom bara 699:- istället för 799:- som det står i tidningen. :-)

Reply
Mikaela

den vita bikinin är jag nästan 100% på att den finns längst upp i åhlens city på Panos Emporio avdelningen, den vita finns nog där oxå antagligen!
fruktansvärt bra blogg, tack!!

Reply
alicia

ååhh hur lyckas du alltid bli så bra på bild ? :)
när kommer mer information om ditt modellsökande på kanal5 ? .)

Reply
Emma

ursnygga bilder, om ändå bikinin man fick med tidningen var densamma som du hade på dig (det var ingen bikini, det var en mankini i läskigt polyester), värd 129 kr my assss…. >:(

Reply
Maja

Ja den där panos emporio-bikinin var superfin! Här inte hittat den någonstans dock :/ bilderna blev jättefina, lyckliga du att få åka hela vägen till Dubai för ett modelljobb! Kram

Reply
jessie

du har verkligen allt! ditt utseende skulle jag kunna dö för! så himla vacker är du kenza. och din blogg är absolut den bästa!

Reply
Jessica

Hej Kenza jag undrar om du kan tipsa om några Italienska bloggar? Mode bloggar mm? Tycker as mkt om din blogg, super härlig å läsa :) Kram!

Reply
Emma

panos emporio har en hemsida där bikinin finns, det är bara att googla på det så kommer hemsidan upp, den finns även att köpa i affären Melrose. Co, fast jag vet inte om den affären finns någon annanstans än i kungsbacka. :)
Hur satt den bikinin på? Jag har velat köpa den men den går inte att prova i affär och trosorna ser rätt långa ut, skulle bli jätte glad om du svara :D

Reply
Sanna

Du har väl redan lagt ut ett exakt likadant inlägg??? Jag är säker på det för jag har själv denna tidningen och sett dig i den.. Om inte är jag fan synsk :S

Reply
Usagi

På den sjunde bilden där du står åtror jag att de har retucherat dina ben…eller? :)
Aja, du är ändå den snyggaste!

Reply
Linnea

Jag har den bästa appen till dig krnza som verkar vara sjusovare som mig ;) Jobbigt att vakna upp på morgonen? Måste bara tipsa om min nyinköpta app som känner av när man sover som lättast på morgonen och då ringer klockan. Läs mer om det på min blogg :-)

Reply
Emma

OMG, vad du är vacker! Du ser ut som en gudinna. Du har bästa bloggen också, btw :) KRAM

Reply
Maja

Hejsan Kenza, sjukt fina bilder på en sjuukt fin tjej :D

Min största dröm är att bli modell, för jag älskar och stå framför kameran och tycker det verkar sjukt roligt.
Men jag vet bara inte hur man gör för att bli en, vart ska man börja lixom ? Jag är snart fyllda 15 år och har hört att det är bäst att börja i tidig ålder.
Så jag undrar om inte du kan berätta om hur du gjorde för att bli en modell, och kanske kan du berätta lite om hur det går till ? Ge tips och råd ? (Kanske kan du skriva ett inlägg om detta?) Snälla hjälp mig, har verkligen ingen aning om hur det går till.

Ps: Älskar din blogg och du är så jävla bäst på allting, och du är en grym modell :D <33333
Puuuuss på dig ! "Hoppas du kan svara på kommentaren."

Reply
Amanda

Tack för en härlig blogg! :) Jätte fina bilder från Dubai resan! Alla bilder är ju fina på dig såklart :) Jag har sett panos klänningen på Nelly.com! :)Ha det bäst! Kram

Reply
Melissa

Thanks a bunch for finally posting the amazing Dubai pictures! It was about time you gave us (poor neglected international readers hihi) a little treat. :) The pictures are so great that it’s hard to pick a favorite, but I dig the three you enlarged (in a crocheted dress, splashing water with your hands in an awesome crocheted bikini and looking über happy and the sexy one with open jean shorts respectively). But then I also dig the cover picture (minus the earrings, please), the one with aviator sunglasses and the one you are walking (captured by the side) with a huuuge beach bag. Oh, yeah, and the camel! I also dig the freaking camel!!! Congratulations for the great work! And thanks again for letting me see it.
Kramis! ;)

Reply
manda

UNDERBAR BLOGG!
Bikinin finns på melrose o co. på kungsmässan och tror den finns kvar på nelly.com!
Jag har en sådan, den är sååå snygg!

Reply
Therese

Hej! Din plåtning var jättebra! Verkligen. Angående den jättesnygga bikinin Så går du in på panos emporio hemsida. Sedan söker du virkad bikini så kommer den upp. Antagligen i alla storlekar. Kramar o pyssar

Reply
Sara

Hur snygg är det lagligt att vara? =P Jag är inte den som brukar skriva till folk att dom är snygga, men jag måste ju, när det är helt sant! =) Ha en bra dag!

Reply
matilda ♥

jätte fina bilder!
men var det verkligen meningen att du skulle blunda på ena bilden? för det ser nästan ut som att du råkade blunda i en sekund ;)

Reply
Moa

På bilden där du har svart bikinitop och ljusa jeansshorts är du sjukt lik Anna Sahlin (stavning?). ;)

Reply
veronica

min syrra prenumererar på solo så jag såg bilderna.DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!

Reply
Gabriella

Den vita panos bikinin finns på Åhlens i Göteborg så om du är i Göteborg snart kan du ta en titt på Åhlens i Nordstan :)

Reply
Linda

Du är verkligen jättesnygg men jag antar att du fått höra det tusentals gånger! Men hur håller du dig i form? Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*