• header

Dubai-drömmar

Jag har ju helt glömt bort att visa upp alla bilderna från SOLO! Nu har ju till och med det nya numret kommit med mina andra Dubai-bilder (vi plåtade två olika nummer där nere), men bättre sent än aldrig. Här är iallafall alla bilderna från det förra numret! :)

Är helt kär i den vita bikinin från Panos Emporio. Någon som vet om den finns kvar någonstans? Tror jag hade 38 i den på plåtningen.

217 Comments

Fanny

Hej Kenza. Jag heter Fanny och är 15 år. Jag har i hela mitt liv haft drömmar om att bli modell och dem flesta av mina kompisar tycker att jag ska satsa. Har haft Elite models hemsida uppe flera gånger och är jätte sugen på att söka. Men jag tänker såklart på nackdelarna, finns det några nackdelar med att vara modell? Är det stor press? Är jag för ung? Vore så snällt om du kunde svara på detta! Kramar

Reply
Linnea

Tycker inte du bikinitrosan som man fick med tidningen solo sitter knasit? Som att det är meningen att man ska ha jättelång rumpa! Jag använder den dock ändå för att jag tycker om den gula färgen.. och överdelen sitter ju perfekt hehe :)

Reply
Petra

Vart hittar man den orange klänningen du har på en bild i solo? (från h&m) Har kollat på nätet men hittar den inte. Finns den endast i butik?

Reply
Linnéa

Hej Sötast av alla kenza!<3
köpte den tidningen för att jag såg dig!
läser den varje kväll kollar på alla bilder du e med på!
omg du e så söt!
älskar dig o din blogg,! kämpa på!<3

Reply
julia

Du är ju helt sinnesstört snygg!!
En kropp som man skulle döda för, shit säger jag bara… vackra kvinna

Reply
Hmm

Shit hur mkt har du gått upp i vikt?? :O Du skrev ju tidigare att du har storlek 32/34, inte 38… 38 i bikinidelar är ju verkligen asstort för en sån liten(?) tjej…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*