• header

The Wire

Det spöregnar ute idag, perfekt anledning till att bara ligga i bäddsoffan & äta en massa mat. Vi har köpt kriminalserien the Wire så den ligger vi och tittar på nu! Och har vi beställt hem pizzor. Mys. :) Vad gör ni denna söndag?

Min fina älskling i min gamla cheerleading-tröja haha.. Köpte appen Histamatic, en kamera-app där man kan ändra till olika coola filter, olika blixtar osv.. Har ni nå tips på fler roliga appar?

135 Comments

Ulrika

Instagram!!!! Den bästa fotoappen….där behöver du inte ta bilden i appen utan du väljer en bild bland dina bilder och sen filtrerar ( ? ) med massa olika filter osm finns hos Instgram!!! Om du vill kan du sedan skaffa followers och så…och bilderna hamnar direkt i dina bilder efter att du har filtrerat dom… ;) Älskar din blogg!!!!! <3

Reply
ellen

instagram en rolig app där man laddar upp bilder man fotat och delar dem med andra och RunKeeper är bra kolla in dom! :)

Reply
Sarah

Åh, jag har också köpt hem The Wire men inte hunnit börja kolla än, håller fortfarande på att kolla ifatt på Mad men och Breaking bad. Lägg upp en minirecension om vad du tycker om serien! :D

Reply
Helena

Hipsta är tråkigt och uttjatat tycker jag, köp Camera+ ist, då kan man redigera bilderna i efterhand och behöver inte välja mall först.

Reply
Ragda

Aaa du, du som bor i en större stad än mig har mer saker att hitta på , medan lilla jag får sitta hemma och inget göra när de spö regnar … :)

Reply
sly

halå kenza, en fråga. du o alex verkar vara så perfekta, bråkar ni aldrig? :D

Reply
Jullsaaan

Spel: Fall down, Angry birds, toobz, traffic rush
Träning: Runkeeper!!!
Lite andra favoriter: tv4 play, photoshare, McNavigator (hahaha), tv.nu, Jag har aldrig, Voiceplus, fakecaller, helium balloon, shotgun, emoji, Talking Tom.

Aja, det var NÅGRA av mina favoriter ;) Skulle jag välja en är det lätt runkeeper den är grymt bra, gör träningen mycket roligare :D

Vila appar har du?
PÖZZZZZZ<3

Reply
A

Tiny Wings, Words With Friends, Air Penguin, Smule apps (magic piano, ocarina etc), Jenga etc etc

Reply
Lena

Instagram är också bra! Man kan göra så det blir suddigt i bakgrunden och olika filter mm. :D
Anti mosquito är mot myggor. Man ska ha på den på natten så får man inga mygg ett. Har inte testat den för har inte fått några myggbett.
Kram!

Reply
matilda

ladda ner instagram där kan man göra precis det du gör + att man kan följa vänner och anda människor! riktigt bra app:)
ha en härligt söndag, för jag gör precis samma sak! kram:)

Reply
Madde

Hej Kenza! Jag vet en jättebra app som man kan använda när man vill hitta en låt som man inte vet vad den heter, då är det bara att sjunga eller nynna på den så kommer den upp. Smart va! Soundhound heter den :)

Reply
Mikaela

Instagram, också ett bra bildprogram där man lägger på filter. Där skulle vi kunna följa de bilder du lägger upp också!

Men mitt favoritbildprogram är helt klart camera+ där man kan ändra kontrast och ljusstyrka osv beroende på om du tar kort på en person, landskap osv. Sen kan man även lägga på över 30 effekter, fler ramar mm.

Sen hm, pressbyrån, sleven osv ger ofta rabatter!

Reply
Emma

Instagram, Twitter, Bloglovin, Photoshop, SL, hitta.se, eniro.se, Shazam, Bump, Skype, Mc Donalds ;), tv.nu, IMDb, SF Bio, Spotify, Emoticons, Angry Birds, Slice it!, Fruit Ninja, Twilight Saga, Paper toss, iDP, FallDown, Talking Tom, / eleven :)

Reply
Bella

Camera+ och Hipstamatic är egentligen de enda riktigt bra foto-apparna jag testat. Doodle jump är nog min favorit! Köp även angry birds, om du inte redan gjort det. Kolla topplistan för inspiration, det gör jag :)

Reply
Frida

denna har du kanske redan , men CAMWOW!
haha, sjukt kul! hag och mina kompisar skulle kunna underhålla oss själva en hel dag med det! haahah!!

Reply
ELLINORAK

HEYTELL :) Den är aaaaaaasbra och rolig haha. Som walkie talkie fast den är gratis och man kan snacka på flera km, och mils avstånd! Så slipper man ringa om man inte har tillfälle just då, det är som röst-sms nästan med sina egna röster. Kan kännas lite muppigt om man sitter på tuben och pratar med den däremot hahah

Den borde du testa och sen instagram som alla skriver. Finns en typ av photoshop också gratis :)

Reply
mastan

hej kenza jag har lagat mat och ska se på film snart och sen ska jag kolla på vilka kläder jag inte vill ha och juste jag har köpt din orm ring från guldfynd

Reply
amanda

instagram, angry birds (beroendeframkallande!!!!!), rat on a skateboard, soundhound, spotify osv… listan kan bli lång! :D KRAM!

Reply
Emma

Hej Kenza!
Jag funderar på att beställa hem en Jofama by kenza 3 skinnjacka, skitsnygg btw! Minns att du sa att man kunde ta en storlek mindre än vad man egentligen har. Men jag är jätte osäker, är det verkligen så stor skillnad?

Kram!

Reply
nt:)

Vilken mysSöndag:D Själv ligger jag halvdöd i min säng och önskar att jag inte varit uppe så sent denna helgen :P

Reply
isa

Hej!
Du festar ju mycket & äter ofta godis eller så, typ som den gången när du åt godis isf hotellfrukost, eller nu när du var sjuk. Hur kan du äta & dricka så som du gör & ändå se så vältränad ut? Tränar du utan att skriva det på bloggen? Älskar din blogg & dig! kollar flera gånger per dag! <3 :D Tacksam för svar!!!

Reply
Eva

WhatsApp är min bästa!!!
Man ser i sin kontaktbok vilka som har den redan!L
ättare & snabbare kommunikation,perfekt om man är utomlands med trådlöst nätverk så kan man höras & mms`a gratis!

Reply
amelia

kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
kan du göra ett inlägg om cheer?
snäälla :)

Reply
Mikaela

Hej Kenza! Har sett tidigare att du bloggat med mobilen, o nu när jag tänkte testa det så funkade det varken att ladda upp bilder eller skriva själva inlägget “/ skulle bli riktigt glad om du svarade! Älskar din blogg förresten! Kram

Reply
julia

Låter riktigt mysigt!
Jag och familjen beställde hem sushi och thaimat och har bara legat hemma och gotta oss :) det gillas

Reply
Melika

Mixface lite
Den är super skoj , skrattar varje gång :D
Du måste test den .
Rekomenderas verkligen :)
Kram

Reply
elvira

Förslag på riktiga sjuka, roliga, måste-saker jag och min vän ska ha på våran lista med saker vi måste göra denna sommar!? :D Skulle bli glada om vi fick några förslag haha, kram fina Kenza

Reply
Melissa

PhotoForge2, Filterstorm, camera+, Wordfoto, Infinicam dom e bara för bra

Kram Melissa

Reply
Anja

Instagram är en bra app och den är gratis också! :) Saund hunt är bra= du kan scanna in en låt i telen så visar dig den titel och liknande.

Vad har hänt med kategorin du började med, att visa 2 olika sätt att ha ett plagg på?! GILLADE DEN JÄTTE MKT! Börja om med den igen!

Reply
Anja

ladda ner viber, den kostar 7 kr om jag minns rätt, men du kan ringa alla iphones gratis, så om du är i asien och vill prata med någon i sverige som har iphone är det helt gratis hur länge du vill! :D

Reply
Malin

Det skulle vara jättekul att se bilder, och framför allt videor från din cheerleading-tid!

Reply
amanda Fridlundh

skaffa instagram!! sjukt kul! followa mig jag heter ‘amandafridlundh’
och tiny wings!! det sista kostar 7 kr men så jävla roligt spel.

Reply
Ramsay

du måste ladda hem instagram kenza! asbra app som gör dina bilder sjukt snygga. du jobbar asenkelt med filter och med skärpa. laddar upp direkt till facebook/twitter/tumblr whatever :D

Reply
Wera H

Om du gillar Hipstamatic får du inte missa appen Instagram som är helt underbar och dessutom gratis! I<3it!
Sen finns det massvis av bra appar, men det beror ju på om man är ute efter foto & redigering, spel, m.m. =)

Reply
Madeleine

Instagram! den är superbra tycker jag :) om du skffar dig de, skriv gärna vad du heter där så man kan följa dig, de skulle vara kul :) Kram

Reply
Sofia :)

Camera+ heter en annan jätte bra kamera app där man kan göra ganska mycket med foton! 7 kr kostade den tror jag :)

Reply
Jessica

Denna söndag så har jag tagit en promenad i regnet, kollat på Paris Hilton My New BFF, vart i Farsta Centrum och handlat mat, gjort hemmagjord pizza och kollat Gossip Girl!

Reply
ebba

Camera + är sjukt bra när man ska redigera bilder, det finns massa snygga partyeffekter! :)

Reply
Christie

Stick with The Wire – at first it’s really slow moving and not a lot seems to happen, but when it gets good, oh my God, one of the best shows ever made. You should watch The Sopranos too – I think that’s the best TV show ever made.

Reply
Jessi

Heej! jag har laddat ner instgram…. Men lixom jag fattar inte hur man gör?? För när jag öppnar appen så kommer det bara en massa bilder som anndra har togit. Skulle bli sjukt glad om någon ville hjälpa mejj ;-D

Reply
Ebru

Instagram är en väldigt bra foto- app! Du kan redigera dina bilder & lägga till olika effekter och sådär! Väldigt bra app som jag använder varje dag! :)
Rekommenderar!

Du är bäst kenza!

Reply
Ida

Heytell är lätt den bästa, roligaste och nödvändigaste appen. Fast funkar bara om dina vänner också har den!!

Reply
anna :)

hej kenza! jag har också en iphone och jag spelar ett spel som heter SMURF. på smurf bygger man byar med sina smurfar och planterar växter. själv tycker jag det är jätte kul och det är uppdateringar varje månad så man tröttnar aldrig!
sen är man kompis med sina kompisar från Facebook som också har smurf, jätte mysigt så man kan kolla på varandras byar och ge presenter :D <3

Reply
Alida

Angry Birds (lätt det bästa tidsfördriv spelet!)
Instagram (som alla redan skrivit ;))
Alarm Clock
Talking Tom
Tasteline
RunKeeper
NRJ
CamWow (så blir tjock eller förvrängd på kort)

Reply
Olga

Veckoappen är den bästa och roligaste, man kan kolla in vilket veckonummer det är vilket datum på hela året! Räddat många tråkiga timmar för mig : )

Reply
Ebba

Jag tycker att en rolig app är Faceshift!
Ta en bild på 2 stycken, fixa lite med “ansiktsmarkeringen” som kommer upp, sen skakar du mobilen lite, så byter ansiktena plats! :D haha det blir riktigt klockrent ibland alltså! <3

Ni är så grymt fina tillsammans! ♥

Reply
Rebecca

Om du inte redan har den så kan jag rekommendera iSwap Faces, ger garanterat många skratt :D

Reply
Kirre

Som så många andra har nämt så tycker jag instagram! Den skulle passa dig perfekt. Det är nästan som en fotoblogg där du skaffar följare och följer andra som tar otroligt snygga bilder. Appen är känd över hela världen vilket gör att det blir en härlog blandning med olika kulturer och miljöer! Om du nu skaffar instagrsm se till att skriva på bloggen va du heter så vi kan följa dig;) ha det bra, kram!

Reply
Victoria

FML appen är väldigt rolig att spendera tid vid.
Tv.nu är bra för att se vad som är på tv.
SL APPEN är även smidig och bra.
LSED är väldigt random men aa rätt kul.
Pepp APPEN är bra om du är omotiverad till något, tex träning.
iCopter är ett nice spel men det kräver lite träning. även NINjump är bra.
7 eleven APPEN är också bra :))

Reply
Fredrika

CUT THE ROPE!!! Skitkul, men väldigt beroendeframkallande :P Kostar 7 kr, men man kan ladda ner light-version för att få lite försmak. Bra app om man vill ha ett kul tidsfördriv :D

Reply
Sofia Granath

Jag älskar att använda fotoappen instagram!! Den ha så fina inställningar plus att den är gratis! Sen en till bra är Arla recept! Riktigt roliga och smartiga recept
Ha det bra! Kram på dig!!

Reply
Mattias

Haha. The Wire, bästa.

“Shiiiiiiiieeeeeeeet.”

You’ll know soon enough. :)

Reply
Mimmi

Instagram! Laddade nyss hem den när jag såg alla kommentarer! Men guuud vad bra den är! Asnygga effekter! :)

Reply
Lokko

Säger som de flesta andra: Instagram!
Har även photoshop-appen. En grymt förenklad variation, men den kan ändra skärpa, ljus och kontrast m.m.
Men som sagt: instagram! Det är den appen jag använder när jag lägger upp bloggbilder.

xoxo.

Reply
Johanna

Instagram! Har haft den i mer än ett halvår och den är så grym, man delar med sig av sina bilder och det finns snygga filter! Man följer även varandra och kan sedan se alla andras bilder, sjukt grymt! Har lagt upp över 1000 st där haha. Följ mig om du vill: JOHANNA13

En annan bra fotoapp är lemeleme den är så jääävla grym o så fina filter!

Reply
Camilla

Instagram är en rolig kamera app som är det nya twitter typ. massor med amerikanska kändisar som har den =)

Reply
Lisa Fini

Heej måste bara tipsa om sommarens bästa app som är Speedflirt! Jag har träffat min drömprins efter bara en vecka! själv amvänder jag iPhone appen, sök på Speedflirt i app store, obs den e gratis.

Kom ihåg vem som tipsade er :-))

Puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*