• header

Fikar

Sitter och fikar med vännerna och pratar om lördagskvällen. Det är så kul för vi alla har olika historier om vad som egentligen hände, haha! Nu börjar det regna.. Underbara svenska sommar! :P

43 Comments

Josefin

Jätte söt hund och du är en jätte bra bloggare :) man blir så glad av att läsa allt roligt du gör på dagarna.

Reply
Hedvig

söt vovve :) <3 men kenza, ska du inte visa din nya tatuering?? vill se :D :D

Reply
evelina

Hej hej Kenza! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på. Det är såhär att jag nu köpt ett par vita jeans-shorts med hög midja-vrålsnygga! :D Men nu till min fråga, vilka trosor kan man köra med under? För jag vill ju helst inte att kanten ska synas och de är liiiite genomskinliga med, så svarta trosor funkar inte. (har för mig att du har ett par liknande shorts från h&m?) tacksam för svar!

Reply
Thea

Hur uttalat man Dilay? :o Haha, har aldrig fattat.. Har typ sagt Dejly. Haha, sen såg att det ståg Dilay, men hur uttalar man ? ..

Reply
julia

hej hej! vad söt din hund är! :D förresten så undrar jag om du följer några bloggar..? och vilka i så fall :) kram

Reply
Hanna

Hej hej! Jag har fått för mig att du bor i Stockholm och jag ser såklart att du har en hund. Jag är i Stockholm under en tid nu och har med mig min lilla hund. Jag behöver tips på Cafeér eller matställen dit man kan ta med sin hund. Har du något tips? Vi ska gå en sväng på Djurgården imorgon (i solen förhoppningsvis) och behöver lite tips..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*