• header

Måste köpa Slitz!

Jag är så jävla sugen på lite avklädda brudar! Nej men de har ju alltid en “Sveriges 100 sexigaste kvinnor”-lista och jag kom tydligen trea. 2009 kom jag 4a och 2010 kom jag plats 18 så jag får väl tacka så mycket. Jag har tydligen blivit sexigare HAHA! (skrattar för att jag är så osexig det bara går till sättet, visst kan jag om jag vill men…vem fan vill? haha.. tack iallafall!) Vet ni vem som slog mig? Min snygga vän Tyra, den jäveln! Men det är lugnt för jag är ju kär i henne! (när jag är med henne kan jag aldrig slita ögonen från hennes tuttar)

95 Comments

Caroline

Hej Kenza! :)
En fråga som många ställde under inlägger “Birthday BBQ” som jag också undrade var: Vilket märke det är på klänningen från Nelly som du hade på dig? Det går knappt att hitta något så det blir betydligt lättare att bara söka tror jag. Sköt om dig =)

Kenzas svar: Hej! Märket är Dry Lake! Antar att ni inte hittar den för att den är slut… Puss & kram!

Reply
Sandra

Men 3a är ju otroligt bra ändå!! Du ska vara oerhört stolt över dig själv :D
Jag har kommenterat förut men ville göra det igen eftersom att du inte kunde svara på min andra kommentar. Det jag undrade var vart du hade köpt det gula linnet som du hade i Rom, du svarade och sa att den var därifrån men min fråga är ifall du kommer ihåg vad butiken hette? Ska nämligen dit på en weekend och jag älskar att det linnet är så enkelt och snyggt, gillar färgen.. har tittat H&M, bikbok, ginatricot m.m men har inte hittat någon liknande. Tack! <3 Du är min förebild :)

Kenzas svar: Pull and bear hette butiken!

Reply
Nikki (FOTO&VARDAG)

Haha :) Skulle vara kul om du la upp en bild på dig och Tyra så man kan jämnföra!

Kenzas svar: Jämföra? Varför det? Man ska aldrig jämföra sig med någon! Alla är fina på sina egna sätt. Vill du se Tyra kan du gå in på hennes blogg tyras.se Kram!

Reply
Diar

Kenza, har en liten fråga.. om man nu skulle vilja skicka en present till dig som man köpt utomlands, hur kan man nå dig? eller skicka den till dig? tar du emot det? :)
En annan sak är att jag verkligen är kär i sminket du visade inlägget med ögonskuggorna osv.. men jag har problem med att hitta en bra solpuder.. har alltid använt H&Ms billiga från deras egna märke vilket jag inte vill använda.. Kommer du ihåg vad nummret heter på Den från Isadora och Make up store? Du är så himla fin och söt, blir alltid lika glad över att läsa dina inlägg <3333

Reply
jonna

haha din snygge jävel, orka va sexig i sättet liksom..? hehehe go kenza! du är så sjukt härlig

Reply
Anna

Ja, vi tjejer och våra former är fantastiska! Alla tjejer är vackra och borde få känna sig fina och uppskattade! Go Girls!

Reply
Kajsa

Jo du ser väldigt bra ut!! Men svårt att förstå själv om man är “sexig” eller så hehe, kvinnan i mitt huvud som ploppar upp är ju Megan Fox…såklart hehe.
Men jag har en fråga: Kan inte du lägga ut bra tips på bloggar som du gillar? Har en sån kväll då allt känns rätt tråkigt…. Kraaam!

Reply
helene

Fast tillsammans är ni en oslagbar treo :) När kommer showen eller har ni lagt av helt med kenza tyra show?:( puss!

Reply
sofie

din färgbomb du använder i håret, vart finns den att köpa? och vet du om den finns i blondt? :)
du är grymt bra!

Reply
mersiha

Du är så snygg att du skulle kunna komma etta varje gång om jag fick bestämma :D

Reply
sabina

Åh du är helt värd att vara med på listan för du är så sjukt snygg! Vare sig du är på bild dagen efter fest eller före fest är du alltid lika snygg! :) Ha det bra!

Reply
Ebba

Du förtjänar platsen Kenza! :)
Hur lång leveranstid var de på topshop när du beställde den skit snygga tshirten i förra inlägget? :)<3 Uppskattar svar till tusen!
Krrrram!<3

Reply
Ebba

Du förtjänar platsen Kenza! :)
Hur lång leveranstid var de på topshop när du beställde den skit snygga tshirten i förra inlägget? :)<3 Uppskattar svar till tusen!
Krrrram från Ebba!<3

Reply
Ebba s

Du förtjänar platsen Kenza! :)
Hur lång leveranstid var de på topshop när du beställde den skit snygga tshirten i förra inlägget? :)<3 Uppskattar svar till tusen!
Krrrram och puss från Ebba!<3

Reply
Thinoholic

Inte så konstigt, du är ju supersnygg! :D
Men om du fick välja att byta utseende med någon, vem hade du då valt om du får välja tre stycken personer?

Kram, hoppas du får en fortsatt fin kväll!

Reply
Ada

You are the sexiest woman the world !!! Fuck off Angelina Joli & J. LO :D You’r the number one <3

Reply
astrid

hahahaha! vad du är skön kenza, att du inte kan slita ögonen från hennes bröst! så jävla grym är du, om man får skriva så :D kram!

Reply
frida

det där lät typ mer som en pik. hon anses som sexigare än dig och sen tar du upp att hennes tuttar är snygga, det som inte är äkta på henne typ.

Reply
ellen

Hej Kenza!
Har du hört om att th ska ut på världsturné efter dom släppt sin nya skiva september? GRYYYMT!
Svara gärna på mitt mejl om th, Det heter Ellen ang TOKIO HOTEL. KRAM!

Reply
emilia

lite konstigt med listor i sexighet haha.
men kul att du kom så högt upp, du är ju verkligen superdupermega-snygg!

Reply
Alicia

Kan du inte lägga ut hela lista, för oss som inte vågar att gå och köpa den på affären, haha :)

Reply
Natasha

hejhej;);)

haha:)du är verkligen jätte fin!
men kan man inte få reda hur du såg ut
i året eftersom du hade 2010 tidningen:)
ja men så du vet är du jätte fin!!

puss!
PS.kolla gärna på bloggen och kommentera:):)
puss<3

Reply
Anika

Grattis! Det är klart du kommer 3a, du är jävligt snygg. Haha roligt att man blivit sexigare över ett år ^^’

Reply
Olivia och+blanka..;)

Följ två mogna 13 åringar i skönhet, mycketbilder, livsstil osv! Eller mogen är ju olika saker för olika personer.. Så nu kommer vi säääkert få massa jobbiga kommentarer omhur omogna vi är som går på fest då och då eller något.. Men vi provocerar väldigt mycket endast för läsare ;)
Vissa ärudumma nog o inte förstå det :) Klicka på namnet ;) Ni kommer inte ångra er!

Reply
Jossan!

Hejsan, jag har länge letat efter snygga lite mer “tighta” klänningar… Vilket jag ser att du har på bilden från tidningen, vart har du köpt den? eller vet du några bra affärer jag skulle kunna hitta sådana klänningar? Skulle verkligen uppskatta ett svar :) puss!

Reply
Felicia

Mycket sötare än Tyra verkligen! Går inte ens att jämföra och så tycker jag att dina bröst är mycket finare hörru!!! Hennes e ju plastkuddar haha DU ÄR ÄKTA glöm inte det. Synd att dom aldrig har Sveriges vackraste (äkta) kvinna:( bästa bloggen kenza

Reply
lantis

HAHA DET ÄR FAKTISKT SANT! DU ÄR SÅ OSEXIG SOM DET BARA GÅR. Kanske är du vacker men verkligen inte attraktiv och inte heller sexig. Dessutom tyra? Haha vem är Inte snygg med silikon tuttar?!

Reply
Tessan

Grattis till er båda (du och Tyra). Ni är båda otroligt vackra och unika. Brukar inte kommentera men sitter och läser alla kommentarer idag och måste bara säga hur trist det är att folk ska hålla på att tracka ner på andra. Låt Tyra vara!! Sexighet beror inte i bröststorlek utan personlighet. Tyra är en skön och härlig person, precis som Kenza. Att de båda vännerna hamnade på samma lista är väl något väldigt roligt, så vänligen sluta jämföra och kritisera.. Det är bara dumt, sårande och onödigt. Hoppas att ni får en härlig sommar!
//Therese.

Reply
j

Hahaha, du har fått tillbaka mycket av dina “roliga inlägg” som man såg mer av förr, och det gillar jag :D så jävla skön

Reply
Sofia

Jag hatar Slitz… Min pojkvän prenumererar på den tidningen och jag mår riktigt dåligt över det. Riktigt, riktigt dåligt.

Reply
Christie

Haha, that’s funny! :) I would have chosen you over Tyra, but both of you are stunning.

Reply
Mika

Inte konstigt att du kommer med p den listan och samma sak gäller tyra båda två är ni fantastiska både insidan och utsidan!

Reply
Moa

Wow! Det var verkligen att åstadkomma något måste jag säga! Guud, vem vill INTE vara med i Slitz liksom? Det är verkligen en tidning med klass!

Att du ens gör ett inlägg om en sådan grej förvånar mig. Visst, du har fått en karriär på ditt utseende, men att faktiskt lyfta fram nåt sånt här…? En människa ska inte dömas efter sitt utseende, det som betyder något är det man gör, tycker jag.

Reply
Moa

Kul att du säger att ditt SÄTT är osexigt. Som att det är det Slitz går på när de betygsätter kvinnor… Det är knappast en personlighetstävling…

Reply
victoria

Slitz suger ba’ så du vet, bli medlem i gruppen “Bojkotta Slitz” på fb, så får du se vad jag pratar om!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*