• header

TOPSHOP

En bättre bild på t-shirten jag har på mig idag! Gillar axlarna. Från topshop.com! (ja, jag vågade ge mig på en beställning där igen och den här gången fick jag faktiskt hem mina plagg, tillskillnad från första gången. woho!)

84 Comments

Julia

snygg! men fick du ens tillbaka pengarna från första beställningen? :O har för mig att du inte fick det…

Reply
Mathilda

Kenza, jag fattar inte. Vad jobbar du med?? Du plåtar väl bara eller vad jobbar du med så du kan sitta hemma? Du är din egen chef, det har jag fattat men chef över vad??

Reply
Ersla

Gud vilken snygg! kRAM! Förlåt Kenza, men jag tycket du borde sluta festa agen efter att du är sjuk! Du är ju sjuk hemskt ofta. Tycker du inte att det skulle vara bra att låta dig själv bli frik en gång för alla. Jag är 10 år och förstår att det är nog det bästa! Jag tycker du är en super härlig person. Men lycka till med allt! ps: Ville inte framstå som värsta tönten men men ! Lycka till

Reply
Malin

EN fråga! vad kostar frakten/tullen om du beställer hem från topshop? har fått för mig att den är jättedyr, stämmer det? :) tack på förhand för svar!

Reply
Sandra

har försökt att beställa från topshop minst två gånger men har aldrig ens fått iväg min beställning eftersom att det alltid krånglar med när man ska skriva i adressen, blir tokig ><

Reply
Eve

Hur lång tid tog det för beställning att komma till dig?? Och Hur mycket var frakten? Vill själv väldigt gärna beställa, men vågar inte riktigt.

Reply
Natta

Jag hittar inte tröjan på hemsidan :( vill köpa de! massa kramar, tack för en bra blogg!

Reply
Linnea A

jag har kollat på topshop’s sida. men jag hittade inte den.
är det verkligen den sidan eller? kan du inte lägga ut en länk eller nått?
mvh linnea albinsson

Reply
Lina

Kan inte du skriva med vad det du köper kostar? som den här snygga tröjan? :D

Reply
Johanna

Ååh! Den var jättefin, som du! Jag har en fråga, när man beställer från topshop och/eller asos måste man betala tull då? Jag bor i Finland men jag är så himmla sugen på att beställa! :)

Reply
perla

snygg tröja , kika in på vår blogg som drivs av tre tonårstjejer :)

om någon av er skulle vilja följa på bloglovin så kommentera bara då :)

Reply
Nellie

tänkte beställa hem tröjjan du har på bilden men hittar den inte på hemsidan,
skulle du kunna skriva vad den heter eller något liknande så jag kan hitta den ? :)

kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*