• header

Regnbååågar!!

Åh vad många fina regnbågar det är ute nu! Det har spöregnat, åskat och blixtrat hela eftermiddagen men nu har ovädret blåst förbi och solen är framme igen. Hoppas på sol imorgon, vore skönt med lite häng vid vattnet!

Innan det började spöregna och jag & Alicia drog hem till mig och spelade supernintendo, så lunchade vi på stan med Dilay. Vi satt där i ett par timmar, pratade & skrattade. En väldigt trevlig dag! :)

Nu blir det So you think you can dance och middag, sedan filmmys med min fina pojkvän.

88 Comments

ida

shit vad fin du är. & dina kläder.. ge mig både&.
va stark & fortsätt så som du gör!!! ha det fint kenza, sköt om dig. puss :*

Reply
lisa

daaaamn! i thought the girl is u! then i was like: wtf did she make with her hair? :P
and dilay looks sooo fresh! shes e real beauty now ;)
and u kenza… u r always good looking u lucky :)

Reply
kristin

vad kostar dom jeansshortsen och var finns dom eller liknande? har testat massa höga jenashorts men inga sitter bra, och dessa fastnade jag verkligen för!

Reply
Isabelle

Alltså, Dilay är så himla vacker!!! Typ världens sötaste. Det kan du väl hälsa henne. Du är väldigt fin du med dock! Typiskt att man inte är arab/halvarab alltså, haha.

Jag har nog aldrig kommenterat din blogg förut, så jag kände att det var dags nu. Om man har snälla saker att säga så ska man göra det. Det finns för många människor där ute som trycker ned andra, särskilt tjejer tråkigt nog. Det finns nog inget värre än människor som ständigt försöker TA energi från andra. Jag vill bara GE energi!!
Puss och kram!

Reply
Linnea

Vart har du köpt bältet? Gillar modellen, inte tunn och inte tjock, helt enkelt: PERFEKT!

Reply
Johanna

Hej hej
jag vart väldigt sugen på att göra liknande frisyr som du hade på bubbleroom plåtningen nyligen, med färgade slingor. Hur gjorde ni då? tacksam för svar!
Ha det bra, kram Johanna:)

Reply
cajsa

När ska du visa din tatuering? Jag vet att du sa att du skule göra det när den har läkt färdigt och så, men jag vet inte hur lång tid det tar för en tatuering att läka så.. :p
Du är bäst! Kram

Reply
Rebecka

Hej Kenza!
Jag såg nu att Alicia som du hängde med idag var ju modellen jag fotade i lördags! Hon var jättetrevlig och hur bra modell som helst! Spana in min blogg och kolla på bilderna om du vill :) Kanske blir kul för Alicia att ha lite bilder också!

Om du har hennes mejladress kan du gärna skriva den till mig!
Kram Rebecka

Reply
essla

vart får du din kläddinsperation (stav) ifrån?

väldigt fina outfits du har :D och en väldigt söt hund :D

ha det bra :)

Reply
JUIICYS

när jag kollade förbi fort så trodde jag att tjejen till vänster på den första bilden var du men sen såg jag hur fel jag hade, måste vara väldigt trött för jag tycker inte ens att ni liknar egentligen haha!

Reply
Mika

åh jag hatar åskväder! blir så rädd av det! hoppas du haft en härlig dag trotts allt! kram!

Reply
Natasha

hejhej!

fast du har ju inga bilder
på regnbågen:)
vilken fin bild på dig och Mani
gulligt:)ha en bra kväll:)

puss<3

Reply
Petra

Alltså förlåt mig men jag måste bara säga att jag tycker ni är så vackra :D Jag är inte lesbisk inte ens bisexuell, men jag tycker ändå ni ska veta att ni är så vackra :) Ha en underbar kväll!!

Reply
Fatima

Fan vad söt Alicia var! Och har Dilay gått ner? :o Hon verkar bli mindre och mindre för varje bild, haha.

Reply
sara johansson

kan itne du lägga upp video på dig när du sjunger? eftersom du går hos sångpedagog och sånt så vill man höra dig sjunga nu! :D

Reply
Jasmine

jag ville bara säga att jag älskar din blogg, den är alltid så himla rolig att läsa och jag önskar att jag hade en vän som dig, för du är så himla avslappnad och skön! Dessutom är du jätte vacker också. så.. nu fick jag det sagt! DU ÄR BÄSTA KENZA!

Reply
Emma

Ni är så fina så, men, måste fråga, varför har Alicia en kniv runt halsen? Eller är det bara fodralet? Eller ha rjag fått dålig syn? Haha
Kram

Reply
fannyhansson

jag bara ääälskar ditt hår! du skrev om att du gjorde någon hårinpackning en gång när du hade varit utomlands & jag har nyss kommit hem från cypern och mitt hår är jätteslitet! vet du någon bra inpackning som inte är allt för dyr? :)

Reply
Ida

Hej Kenza! Vad kul att du och Alicia känner varandra! Det visste jag inte. Alicia var typ min förebild när jag var liten för hon var den ända “stora tjejen” som jag kände. Hennes föräldrar och mina föräldrar är kompisar så vi träffades ibland. Det var bara så kul att se henne här!! Ha det så bra och fortsätt skriva. Älskar din blogg!!!<333 Hej då!!

Reply
Josefine

Hälsa Dilay att hon är för jävla vacker!
Det är ju du också iförsig… ALLA ÄR VACKRA!

Reply
Melissa

OMG! Your friend Alicia is sooo amazingly gorgeous!!! It’s simply impossible not to notice her!!! And drool over her a little bit. :) Note: I’m straight though hehe

Reply
lindababby

Å det är ju hon som jobbar/jobbade på steakhouset i Halmstad och dansade linedance, och sen var med i Idol!?? Älskar henne. Så jäääkla snygg!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*