• header

The stars are bright tonight

Jag kan inte somna. Ligger och lyssnar på musik i sängen. Tänker. Livet alltså. Läskigt hur det kan slå över från underbart till svårt, eller tvärtom, från dag till dag. Bara sådär, men jag antar att det är så livet är. Be strong girl. Jag intalar mig det varje gång, att jag måste vara stark. Och trots att vara stark är något jag behövt vara under hela min uppväxt, blir jag alltid lika förvånad över min styrka. Herregud, jag kan fan klara allt.

149 Comments

alexandra

Bra sagt!. Jag har också behövt vara stark väldigt länge!, och nu fortvarande, brukar tänka att allt snart är löst.

kram!

Reply
anna

men kolla vart du står vad du har skapat helt själv!! egna sko och klädkollektioner! och smyckes kollektioner också!du ska vara sjukt stolt! BRA JOBBAT!
<3

Reply
Djuli Nuredin

Jag gör det samma just nu. Ibland så känns allt så svårt. De roliga är att man tänker vf just jag! Men detta händer alla. Det jag känner inombords just nu går inte o beskriva. Tänk er att den enda människan som fick en att må som Bäst, nu får en att må som sämst.. Skulle bara vilja ställa mig högt uppe på ett berg och bara skrika så högt jag bara kan!!

Kram på er Alla! <3

Reply
Sara

Djupt inlägg, men vill bara tipsa dig om att sluta använda ordet fan. Blir nämligen en sjuk översättning ibland. Sista meningen blev tex “God, I can fuck it all.” på engelska :P

Reply
D

Giirl du har lyckats! Vad du än gör just keep on doing what you are doing because you´re doing it great, and looking fierce at the same time! Fortsätt inspirera!<3

Reply
Katta

åh, jag blir så deppig när jag tänker för mycket. varför lever vi liksom? vi alla kommer väl ändå dö? var kan jag få tag på vapen och hur bryter man en nacke? …kan ju vara bra att veta innan alla zombies tar över världen ;)

Reply
linnealinnea

Hej Kenza. Får man fråga vart du hittar eller får din styrka fån när saker är eller känns jobbiga? Undrar för att jag själv haft en komplicerad och rätt jobbig uppväxt och haft svårt för att veta vart jag ska vända mig, har så otroligt svårt för att lita på folk.. önskar att man kunde hitta ett sätt att hantera saker på genom att finna styrka och tro på sig själv mer. du är så vacker sov gott kram

Reply
....

Helt rätt ! Jag brukar också titta tillbaka och se allt jag jag har klarat av i livet och det har och är definitivt inte lätt. Det finns såå många gånger när jag tittat på mina vänners liv och kan inte förstå varför dem fick ett sånt okomplicerat liv och varför jag inte kunde få det ? Alla går vidare med sina liv medan jag fortfarande är kvar i samma skit som jag varit i sedan jag var 11år. Livet är otroligt orättvist ! Varje kväll jag går och lägger mig hoppas jag att jag ska vakna upp till något bättre, men så är aldrig fallet..

Reply
elina

kan du lägga upp receptet på mototskakan med glasyr som du la upp för några månader sen?
hittar inget bra recept, och det hade vatt jätte kul om du la upp de igen så jag kunde få låna det? :D

Reply
Lexi

Jag vet inte om du pallar kolla, men typ 1.47-1.48 in i denna musikvideon har Katie Cassidy från filmen Monte Carlo på sig typ samma gula klänning som du hade på dig på det där upper east side-eventet du var på nyligen..

http://youtu.be/Bawt3DH3sDw

Reply
Medina

Been there, done those things you’ve written down.. Funkar perfa, livet är en läskig tanke när man tänker in i det djupt, men man ska ta vara på livet och njuta av det; man lever ju som sagt bara en gång!
Ser upp till dig, Kenza! Kloka ord du skrivit ner där, stay strong girls!

Reply
livet asså.....

Ååh tack jag är inte den enda som gör det! Ja livet är bra krångligt, va ska man göra med det lixom? vill ju inte sitta här om 80 år och tycka att man inte gjort nått med sig själv, livet är allt bra svårt men det har sina stunder ibland också! ååh va krångligt att är!

Reply
M

Jag kan inte heller somna :( hoppas du somnar snart. Musik är underbart att somna till! Kram

Reply
N

Ligger själv och stirrar in i väggen. Blivit så grymt sårad att jag inte vet vart jag ska ta vägen nästan.. Killen jag träffat i 7 månader, och nu brytit upp med, skrev att han kunde ha låtsas blivit kär i mig för att utnyttja mig för sex. Att det är SÅ duktig han är på att manipulera tjejer.

Vad kan man göra när man är kär i en idiot? Gråta.

Reply
Linnea

så brukar jag också tänka. när allting går emot en, då sträcker man på sig ytterligare, skjuter fram hakan och tänker “men kom då, jag är fucking odödlig. jag är en amazon.”

Reply
hanna

Alla kan klara allt. Man tar det bara olika hårt. Spelar ingen roll vad man är med om eller hur man har det. (här pratar jag inte om trauman eller sorgearbete) Man kan ha det lika dåligt/bra iallafall. Det handlar om hur man hanterar sitt liv och vilken självkänsla man har.

Det är inte hur man har det utan hur man tar det.

Reply
Malin

Du verkar vara en så himla härlig person.. Och du har nog rätt i att det är så livet är.. men man får försöka vara stark! Hoppas allt är bra med dig :)

Reply
Amira

läskigt gör exakt samma sak haha… hur vet man om man gör rätt beslut i livet?

Reply
MOA

HEJ JAG SKULLE BLI GLAD OM DU KUNDE SVARA EFTERSOM DU HAR/HAFT NAVELPIERCING! :))
PIPER DET NÄR DU SKA CHECKA IN PRECIS INNAN DU GÅR PÅ FLYGET? FÖR DETTA BLIR FÖRSTA GÅNGEN FÖR MIG OCH JAG VILL LIXOM INTE DRA UPP TRÖJAN FRAMFÖR ALLA OM DEN NU BÖRJAR PIPA HAHA :P :O

Reply
Renée

Go kenza!!! :)
om du läser detta så ska du veta att du är den bästa bloggerskan :D (ointressant info)
men godnatt :D

Reply
lantis

Ursäkta med du är så dubbelmoralisk. Och va var det för pik mot tyra om att du inte kan sluta kolla in hennes tuttar för du vet att dom är fake kanske.. Haha riktigt lågt iaf.

Reply
nadja

så jävla bra inställning. Du kommer långt på det där! Bara att du skriver det visar på att du är stark. Du verkar va en grym tjej <3

Reply
Anna

Jättefint bild, Kenza (y) Tummen upp!

Jag brukar ligga och tänka på exakt samma sak som dig, att hur man kan vara så himla stark. Även fast livet inte alltid är lätt alla gånger så klarar man att leva p.g.a. sin styrka!

Jag brukar tänka så här: Om livet är svårt, ska man inte ge upp, det finns värre saker! Om någon är emot dig, ignorera dom bara, dom är bara avundsjuka på hur vacker du är! Och om någon vill dig illa, fly inte, låt dom göra dig illa, dom kommer få ett helvete sen i alla fall!

Ibland lönar det sig inte att lyssna på andra!
Lev som du alltid har gjort, det gör i alla fall jag :)
Puss och kram //Anna :)

Reply
Emma

Självklart klarar du allt, kenza! :D Man klarar så mycket mer än man tror! Alla har vi nog gått igenom tuffa saker som man aldrig trodde man skulle klara för stunden men sen helt plötsligt står man där med ett leende på läpparna igen! :D
U go girl, bästa bloggen.

Reply
sara

Asså förlåt, men tror jag med skulle klara allt om jag såg ut som du. Helt perfekt och verkar ha perfekta livet, vad kan man klaga på.. :/

Reply
Anonym

Seriöst alltså, hur har du kunnat bli så stor? Din blogg har väl aldrig varit direkt dålig, men särskilt speciell är den inte heller!
Man fattar varför Kissie, Paow, Dessie m fl har stora kända bloggar, för de är underhållande till skillnad från dig. Du är trist som en gammal torsk!

Reply
Amanda

Alla är ju starka, bara man tror på sig själv! Sant även fast det låter så corny haha.
Tur att du låg och tänkte så och inte massa negativt som brukar ha en tendens att komma när man inte kan sova :)

Reply
Rebecca

Känner exakt samma sak. Har också behövt vara stark många gånger när jag var mindre, och tror det gjorde att man är extra stark nu!

Reply
ladynova

Första gågen jag är inne på din blogg, spännande. Ska spana runt här.

Kika gärna på min blogg oxå:

Min blogg handlar om Livet runt 30: Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva ”enligt mallen:skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen, mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest.

Ni måste bara läsa den: ladynova.blogg.se

Reply
noshin

Hej! Jag behöver din hjälp, vet inte om jag ska köpa kenza 3 elr kenza 4. Vilken skulle du välja om du fick bara välja en av dem?

Reply
Lollo

Gud så skönt att du visar att allt inte är perfekt hela tiden. Tror många behöver höra det ibland…t.ex. jag, att alla andra har inte heller ett felfritt liv utan jobbiga tankar och funderingar. Tack!

Reply
Dixi Wonderland

Jag känner igen mig så väl i de du skriver. Ena dagen är allt så underbart och sen så faller allt ihop. För mig var livet aldrig lättare när jag var mindre och när man flyttar hemifrån så blir det inte lättare heller men man får aldrig ge upp hoppet no matter what!

Reply
Johanna

Hoppas det inte har hänt något jobbigt. Livet är en bana av ups and downs… och det behövs downs för att uppskatta det BRA i livet. Hur jobbigt det än är:-(

Reply
En bög-blogg värt att lägga på minnet!

Hej!
Jag är en bög som varvar roliga och hysteriska inlägg med allvarliga och filosofiska inlägg. Följ vardagen hos en 25-årig kille som ännu inte riktigt vet vad han vill i livet och som antagligen kommer att få uppleva både motgångar och framgångar på sin väg mot självinsikt!
Kika in i Malmös bögiga blogg som satsar allt för att få den att bli känd. Här finns inga hemligheter och jag garanterar att du lätt kommer fastna för mig!

Någon gång i augusti kommer jag att fixa hela min header och design. Jag har folk som håller på att jobba med den. Vill man vara känd så vill man!

Kram på er mina rosa elefanter och välkomna till en riktig blogg De La Gay!

Reply
ladynova

Så sanna ord! Man klarar mer än man själv tror. När man väl är i den jobbiga sitsen så hittar man styrkan som får en att ta sig igenom det….

Kika gärna på min blogg:
Min blogg handlar om Livet runt 30: Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva “enligt mallen:skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

ladynova.blogg.se

Reply
vera

Kenza du klarar allt! Se bara på allt du har upplevt. Modell, egen webb tv, sko, smycke, klädes kollektioner och en helt underbar blogg!! <3 <3

Reply
Hanna

Jag älskar dig och din blogg Kenza! Och snälla svara på den här frågan, vad heter du på instagram? puss världens bästa!

Reply
Sara

Finns värre saker än det du gått igenom. Jag är svårt sjuk och är 22 år, lite tuffare va…?

Reply
Malin

Du borde ha en sån funktion i kommentarerna (som blondinbella har) så att inte bara du kan svara på andras kommentarer, för ibland när man läser kommentarer av tjejer som verkar vilsna och ledsna vill man bara peppa dem!

Reply
isabelle

Du har alla fall ditt utseende och ditt otroliga liv att luta dig tillbaka på. Du vet att du har ett liv framför dig, genom ditt utseende som tagit dig såhär långt hittills. Jag förstår om du är ledsen men vi alla vet att du kommer mycket längre nu än om du skulle vara ful och tråkig. Var glad! Du är snygg och har ett liv som de flesta skulle döda för.

Reply
Emma ~ 13 år

Sådär skulle jag också behöva säga till mig själv.. Men ibland går det ju bara inte! Men det kan nog mest handla om att jag ger upp när det blir svårt.. Hihi ^^

Bra sagt iallfall! You go girl ;)

Reply
Terese

Har faktiskt tänk samma tankar dom senaste dagarna. Ifrån Helt underbart till livsförändrande svårt. Men på något sätt är man alltid starkare än vad man tror.

Reply
malinberg photography

sv; Precis det här tänkte jag på igår. Ena dagen är allt så bra, sen andra dagen är allt skit. Men jag tror det är så livet ska vara. Man måste vara stark helt enkelt & leva på som vanligt no matter what! :)

Reply
Karin

Jobbiga tankar har verkligen en tendens att komma upp när man ligger och försöker sova. Men det är en stärkande känsla att tänka tillbaka på det man har gått igenom och klarat tidigare.

Reply
nt:)

känner igen den tankegången med tanke på att jag ofta lägger mig och tänker så. Funderingar över livet, döden och en själv… Vi när alla starka när vi minst anar det och vi blir bara starkare av vänner, familj och människor vi älskar, trivs med och som respekterar oss. Vi mår bra av det och även om vi själv kanske inte är medvetna om det så kan vi göra jorden till en bra och trygg plats eller lyckas få det jobbet vi alltid drömt om pga vår styrka och den vi är. Jag menar titta dig omkring. Vad ser du? Det du ser har vi människor skapat för att vi är olika starka och för att vi har styrkan på olika ställen, ens styrka kan ligga i hjärtat eller hjärna. Vi blir bara starkare av att kunna försvara oss och folk vi tycker om även om det känns svårt och otroligt.

Reply
Lizz

Inatala dig istället att allting händer för det bästa, och att bara goda/bra saker kommer in i ditt liv

Reply
AmandA

Be strong girl! Vet hur det känns när allt är jobbigt men man måste vara stark :) som du! Puss hoppas du kunde somna!<3

Reply
SannaCarola

JAG HAR EN FRÅGA? HUR HÅLLER DU MOTIVATIONEN UPPE FÖR ATT TRÄNA? JAG TRÄNADE REGELBUNDET FÖR ETT ÅR SEDAN MEN ALLT BARA FÖSVANN, HUR KAN MAN MOTIVERA SIG SJÄLV PÅ BÄSTA SÄTT? :) FÖR JAG VILL VERKLIGEN BÖRJA TRÄNA IGEN, FÖR RESULTATET VAR OBESKRIVLIGT, SNYGG KROPP OCH SÅ MYCKET ENERGI !

Reply
jenny

Hej Kenza!
gud vad läskigt jag kunde inte heller somna inatt. tror att månen var extra stor så då kanske man blir lite konstig :D
hoppas det blir bättre med allt Kenza! fortsätt kämpa!!!

Reply
Matilda

Tror att alla personer är extremt starka inuti, om de bara ger sig sjutton på det. Man kan klara så sjukt mycket skit, men allting sätter ju alltid sina ärr…

Reply
Ida

Tack för att du skrev detta. Precis vad jag behövde. Jag fastnar inte för människor, jag blir aldrig kär, men nu blev jag det. Och i morgon åker han, mot sin vilja, till kazakstan, vi kommer inte kunna eller hinna säga hej då. Tack för att du skrev detta. Jag kan, vill och jag ska fan klara allt!

Reply
THINK ABOUT UT

Hatar ditt sätt att tänka! Du framstår som så trög. “Hur kan allt gå från att vara helt underbart till att bli så svårt?” Ja, vad f*n tror du? Tror du livet är en dans på rosor? Då är du inte särskilt smart. Du har så bra liv Kenza, så du borde skämmas att klaga över NÅT! Tänk lite över hur människor i världen har det? Jag menar allvar, fundera på det och var tacksam istället!

Vad tror du är meningen med ditt liv? Att man ska göra vad man vill, ha kul och “leva livet”? Nej jag är ledsen, då har du fel inställning, du har fått fel uppfattning.
Om det skulle vara det livet gick ut på, hur kommer det sig då att alla människor inte har möjligheten att uppnå det som du har uppnåt? Det vore ju alltså jättekonstigt om livet gick ut på att fixa sig en karriär, festa, ha fin kläder, kunna köpa vad man vill, resa, leva livet! Detta kallas dunya! = Det värdsliga livet. I detta värdsliga livet varar INGENTING FÖR EVIGT! Det är därför man måste kämpa i detta livet, och utstå prövningar med tålamod. Tänk dig hur svåra prövningar vissa människor får? De förlorar hela sin familj i krig, de svälter, utsätts för sexuella övergrepp och misshandel utav sin familj? De lever med mycket svåra sjukdomar, lever under dödshot osv. Tänk dig alla olika svåra saker människor i världen får gå igenom?

Jag har frågat dig förut, vad tror du meningen med livet är? Snälla, fundera lite på det jag har skrivit. Det kan vara nyttigt. Jag menar absoulut inget illa med dig, önskar bara att du (och många andra) vaknar upp ifrån den drömvärld ni lever i. It’s not real!

Reply
Ebba

Tack Kenza! Det är lite konstigt egentligen att just det här inlägget du skrev kunde få mig att må så mycket bättre. Det stämmer verkligen hur livet kan slå över, och för mig slog det nyss över åt fel håll. Men det vänder förhoppningsvis snart. Bara man kämpar klarar man sig igenom allt!

Reply
Ellinor

“You don’t know how strong you really are until it’s your only option” <3 Kram!

Reply
Ida

Jag vet! Man klarar allt! Jag trodde jag va en svag människa tills min sambo dog…Nu vet jag att jag är STARK! Klarar jag de så klarar jag vad som helst! Och det gör du med!

Du verkar vara en så härlig människa, dina vänner kan vara glada att ha dig som vän!
Sen måste jag säga att du är så förbannat jävla snygg också, haha!

Kram pårej!

Reply
sid

Sådana dagar kommer alltid att finnas. DU måste alltid vara stark. Du är inte ensam om att ha en tuff barndom det har många haft och du har ändå haft en någurlunda bra uppväxt och nu har du livet många har drömt om. Var tacksam och ge tillbaka!

Reply
amanda

det är väl jävligt lätt för dig att säga som föddes snygg och ha lyckats och lever ett bra liv. och vadå be strong girl? du gå väl fan inte genom en dålig fas i livet nu?

inget alls menat eftersom jag beundrar dig till 100%. men tyckte de va lite konstig bara..

Reply
felicia

har du haft en jobbig uppväxt? skulle du inte kunna berätta om den? eller om du haft det svårt kanske det är svårt att berätta? skulle i vilket fall som helst vara intressant. riktigt bra blogg btw! kram

Reply
mercy

girl keep your head up high and work them damn mthf who try to get you down! KENZA strut your stuff and be fierce! magic and mirecles! /mk

Reply
Mary

arent you sad for the passing of time?
you know for example you’re 20 years old right? and you’re always beautiful girl , but soon you’ll be 30 or 40 xD
yes im tragic but thats reality! (:

Reply
Ella

Du är en tjej med potensial! Allt som du åstadkommit får du aldrig glömma bort, och alla drömmar du har som kommer slå in. Du är bra Kenza och jag är säker på att du kommer lyckas med väldigt mycket i livet. Jag och många andra tror på dig!

Reply
Linnea

Förstår inte hur vissa kan ifrågasätta att du kan ha det svårt ibland. Bara för att du är vacker och framgångsrik så finns det såklart sämre stunder för dig också. Det är okej för precis vem som helst att tvivla eller känna sig svag ibland. Tycker du har en superbra inställning som inspirerar andra!

Reply
Nathalie

Snälla kan du inte beskriva hur du gör såna här bilder? :)

Och du som skrivit kommentaren “ja du har säkert haft ett förjävligt liv” ALLA mår dåligt, mindre eller mer, någon gång. Får man inte må dåligt för man är en känd bloggerska eller?

Reply
yes. its me

Haha, roligt att du skrev be strong girl, när det är just det som du har tattuerat in på armen! Lillskit du e :P
Så töntig ja dööör haha alla dina andra tatueringar har vart bra, men den här? Hahah tööntiiig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*