• header

22a juni 2011

Hej bloggen! Sorry att jag alltid uppdaterar så sent på dagen, men jag har alltid annat för mig på morgonen/förmiddagen. Vill gärna röja undan jobb då så att jag har resten av dagen hyfsat ledigt!

Nu hade jag tänkt ge mig ut på en powerwalk iallafall. Mina nya snygga träningsshorts från Stella McCartney/Adidas är på! Och såklart mina easytones så rumpan får jobba lite extra. Nu ska jag bara spraya näsan full med pollenmedicin, det är ju inte så smart som pollenallergiker att anstränga sig ute då det kan bli rätt jobbigt.. Får skaffa sån pollenmask! :P

56 Comments

ladynova

Har oxå kört en powerwalk idag!! Bra förbränning! :)

Kika gärna in på min blogg om du har lust :) Ladynova.blogg.se

Min blogg handlar om Livet runt 30: Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva “enligt mallen:skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen, mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest.

Reply
ANNA

Grymmt snygga shossingar! Easytones är mitt nästa inköp det är ett som är säkert! Ha en underbar dag! <3

Reply
sofia

Jag är pollenallergikeer,gräs och pälsdjur, och om du söker på vad som helst så står det att det är bra att träna när man är allergisk!:)

Reply
Josefin

Jätte fina byxor <3 Älskar din blogg det gör även många andra jag känner! Hoppas du inte behöver bli irreterad på att du känner av pollenet ;) Ha en super bra dag KRAM JOSEFIN

Reply
Lisa

vill bara tipsa om en bra sak för pollenalleriker .
Min mamma har väldigt mcket pollen men hon har tagit en kortison spruta eller vad det heter , som gör att man inte är allergisk . Den håller i kanske 3 månader sen får man ta den igen . Nackdelen är dessvärre att man tar den i rumpan , men det lönar sig :p :)

Reply
Johanna

En fråga bara som du säkert fått typ 129846 ggr men som jag aldrig sett :P

Hur ofta tränar du och tänker du särskillt på vad du äter? Du har så gott som den perfekta kroppen så något knep måste du ligga inne med? ;)

Sen undrar jag (blev visst 2 frågor) Redigerar du alla dina bilder? om du gör det kan du inte lägga upp en oredigerad bild på dig någon dag? :)

Reply
Alexandra

Hej Kenza!

Min sambo och jag ska till STHLM i sommar och undrar vilka resturanger som är dom bästa? Tack för en superbra blogg! :)

Kram

Reply
Mimi

Kenza! Som många andra antagligen i landet har man ju “vad-ska-man-ha-på-sig-på-midsommar-KRIS”!
Ute i sista sekund och vet inte alls vart jag kan tänka mig hitta snygga och sommriga klänningar/kläder..

Kan du inte ge några tips?! (-;

Reply
Annah

Till du som undrar om hon har inlagg i sport-bh:n… Jag antar att du inte ager nagon bh om du inte vet att nastan alla underklader ar vadderade for att inte brostvartorna ska synas och for support…

Reply
Emmy

Det är bra att du lägger upp stylingbilder på din snygga kropp så att du pushar mig och andra fetarslen att träna mer haha. Du är vacker som en gudinna!

Reply
Matilda

Mailade dig om det förut..
men man kan vaccinera sig mot allergier. Fråga din läkare om det bara

Reply
magdalene

Wow, do you actually do something to have this beautiful flat stomach <3 ? or is it just your good metabolism ? ;)

Reply
Miss Vodka

Hi Kenza

You are very inspiring. You look great and wondered if you would share your exercise tips with us?

bluejasminevodka.blogspot.com

Reply
Sara

Hej! Jag undrar hur du ser på modeindustrin med alla pinnsmala modeller som är det enda rätta. Sedan hur “vanliga” tjejer försöker vara som alla dessa smala modeller för att passa idealet genom att svälta sig själva. Har du läst boken Den farliga leken av Mari Jungstedt? En väldigt bra och intressant bok, läs den.
Det här är inget påhopp av något slag, utan jag verkligen bara undrar var du står i de här frågorna med tanke på att du ska ledan Modelljakten i höst. Kommer ni endast vara ute efter (extremt) smala tjejer, eller kommer ni hålla ögonen öppna även för andra kroppstyper?
Tack på förhand

Reply
aneta

do you know english ? I love your blog and photos but I dont understand notes. I wish if you could translate it!
Sorry for my english but I’m polish :) I know its stupid but I’m pretty sure that you know english better than polish :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*