• header

Favorit?

Jag har hängt med bästis idag, bara chillat och skissat tatueringar.. Haha, börja aldrig tatuera er om ni inte är okej med att ni kommer bli beroende…som fan! Funderar på en till efter sommarn, en symbol. Den jag gjorde förra veckan har snart läkt färdigt, då får ni se den! :)

Förresten, här har ni mina senaste outfits som jag visat upp. Har ni någon favorit? Min är nog 6an. Den känns väldigt jag!

613 Comments

Elvira:)

1. jag är denförsta att komentera!! :D
2. jag har precis börjat läsa din blogg och är redan förälskad
3. jag gillar nog 4:an & 7:an bäst ;)
länka gärna :)

Reply
Therese

Du klär dig alltid jättesnyggt kenza! Mina favoriter är nog 3:an och 6:an :) / Therese från åland. Läs gärna min blogg! :)

Reply
Sofia

Gud, alla outfits är ju såå snygga! gillar den orangea touchen i 4an. Men.. 3an och 6an vinner nog. Så snyggt med en avslappnad look! :)

Reply
Sam

Allt klär en skönhet! Du är otroligt vacker och har en klockren stil! Hade inte tackat nej till en enda av dina outfits! Keep up the good work! / en malmö-bo

Reply
vanja

7:an gillar jag nog bäst, tycker du är skit snygg där! :D
kläderna du har på dig där är ganska enkla och så ska det ju vara. annars är 2:an också jätte fin! men jag skulle nog aldrig kunna gå runt så en dag inne på stan.. känns lite jobbigt, fast du kanske tycker tvärt om haha!

min favorit är nog 7:an ändå.. :)

Reply
vanja

PS. hur kan du ha så jävla SNYGGA BEN! det är så sjuuukt! :D
fan va glad jag skulle bli om jag hade din kropp haha..

Reply
Amanda

ALLA är asballa! Alla kläder passar dig så bra, du bär upp allt så galet snyggt. Är snart 12 år och ser upp till dig som fan, du är absolut min förebild =)

Reply
Sophie

Alla var riktigt snygga! Men du passade väldigt bra i de orangea tonerna i nr 4, så det är nog min favorit!

Reply
Anna

Det var svårt, men jag röstar på nr 4. Jag älskar den starka färgen till de vita byxorna och matchingen på linnet och skorna. Accessoarerna gjorde verkligen sitt också. Tummen upp från mig.

Reply
Malin

Håller med om 6:an. :) Annars tycker jag att 5:an och 7:an kan byta brillor. ;)

Reply
Anna O

Gud I can’t wait vill se din tatuering nununu! Älskar tatueringar! Vill själv ha flera stycken, har några idéer, men är bara 16 (snart) så kan inte skaffa än :/ Men om några år så! :D Förresten så tycker jag alltid att alla dina outfits e snygga, älskar din stil! :)

Reply
Bella

Sjukt snygga allihop, men om jag måste välja en så blir det nog den sista, 7:an… eller 4:an :P Haha, kan inte bestämma mig ;* Ha det bra! Kram

Reply
Fanny

Femman! Eftersom dina ben är så galet snygga!! Så är det as nirr att framhäva dem med ett par feta byxor i knallig färg!:D

Reply
Emma

Hej pårej!
Jag tyckte bäst om 3an och 6an :)
Jag tycker det är snyggt med små tatueringar :) Men blir du inte lite orolig eftersom det är så farligt för huden? :O

Kram!

Reply
Line

(skitkonstig fråga) men har du aldrig problem med att du svettas och så, så fort jag har kortärmad eller långärmad samt kofta ute får jag stora lökringar. Inte så kul då man väljer bort sina favoritplagg pga av det. Har du samma sak eller har du någon super deo som du kan tipsa ?? Skulle vara tacksam över svar!! Massa kramar och tack till en fin blogg :)
// Line

Reply
Johanna

Jag överdriver inte när jag säger att du är världens vackraste kvinna! Så otroligt fin! Förövrigt så är mina favoriter trean och sexan. Puss!

Reply
isabelle

heej kenza du är riktigt fin! om jag ska vara helt ärligt så är du snygg i allt det kan vara tex fulaste klänningen men på dig blir den super snygg för du gör den så fin du vet vad du kan ha till osv. Jag tycker faktist att 4 & 6.. men självklart är de andra oxå jätte fina! kram<3

Reply
clara

Jag tycker 3:an för de är så snyggt med boots och shorts! Har en fråga om de, blir det inte varmt en varm sommardag när solen steker med svarta boots?

Reply
Ellen

Hej Kenza! 1:an och 4:an slår inget. De snyggaste kläderna du nånsin andvänt! Du är så jävla snygg i dem<3

Reply
Ellen

Linnet du har på 6:an är så otroligt snyggt! älskar det verkligen!

Om du läser detta, kan du inte ha en frågestund någon gång? jag förstår att det kan vara jobbigt med tanke på alla kommentarer du lär få, men du kan väl ta ut de roligaste frågorna?:)

Reply
Loveyou

Nummer 3 och 6, kan inte välja! Spelar du in en låt? isf ska det bli awesome och höra den, hoppas den är minst lika bra som dessies!!

Reply
Victoria

Tycker överlag att du har klätt dig urtjusigt det senaste, som om du inte brukar göra det. 5:an är episk, så himla ball och jag dras som en magnet till allt som är rosa, eheh. Önskar jag vore liten och tunn nog för att kunna bära upp 7:an som du gör, för den är så flicksöt!

:)

Reply
Millan

Jag tycker 4 -på grund av snygg matchning med tröja och skor- sedan tycker jag 5 – på grund av att jag älskar den där bad-girl stilen i jackan tillsammans med dom där super söta byxorna med en känsla av sommar och sedan en vit topp som är lite mer neutral så att det inte blir för mycket-. men alla var snygga!

Reply
Lena

Jag tycker att 1, 4, 5 & 6 var jättesnygga! Hehe kunde inte bestämma mig för en.. Men om det ska vara en så är 4:an favorit! :D

Reply
belle

1 & 5 : > Men alla är fina, fast japersonligen kanske inte tycker den där volangklänningen är den finaste haha, men du passar i den!

Reply
Kajsa

4an är så himla fin outfit!!! Jag skulle nästan göra vad som hellst för dem dära skorna!! :D

Reply
Sofie

Hej!!
Jag tycker att den du sa…6:an var väldigt fin, för det bruna matchar din hudfärg :D och 1:an var också väldigt fin :D
Kram! (kolla gärna min blogg) ;)

Reply
Emelie

Svårt att välja, men gillar ettan med den färgglada väskan som livar upp :) sexan var också riktigt snygg :)
Det vore väldigt roligt om du kunde ha tips på hur man kan fixa håret och klä sig under midsommar. Blommiga klänningar är ju det vanliga. Men jag ska gå ut på lördag kväll och är ganska säker på att det kommer vara för kallt för bara ben tyvärr. Så lite tips vore inte fel och jag tror flera skulle uppskatta det :)

Reply
my

jag tycker alla passr dig så snyggt!
Men om jag måste välja så väljer jag nog 6:an och 7:an. Men 4:an är också stor favorit! :)
Ha det bra!

Reply
M'Kay

4, helt klart! Lite classy, jeansshorts och converse är såklart skönt men.. slapparkläder.

Reply
Rebecca

Fyran eller femman, hur lätt som helst! Blir du less på de kläderna så kan du gärna skicka dom med post till mig ;) hehe

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*