• header

Nyhetsmorgon på söndag

Jag har sedan ett par veckor tillbaka varit bokad till att medverka i Nyhetsmorgon på tv4 nu på söndag! Men jag hade helt glömt bort det (värdelöst att ha en almanacka om man ändå aldrig kollar i den haha), vilken tur att de ringde och påminde mig idag. Så på söndag morgon måste ni titta! :)

Jag är ju så sällan med i tv-program, har väl gjort en del intervjuer på tv4 och kanal5 (samt synts i rutan på MTV) men annars så brukar jag alltid tacka nej. Varför? För att jag fortfarande inte har vant mig vid hela den här grejen, tycker att det är lite läskigt fortfarande att sitta och bli utfrågad. Visst, jag hade min egna webshow i höstas men det var inte riktigt samma sak.  Får väl tuffa till mig lite nu då och ta lite plats! Speciellt nu när jag ska leda kanal 5’s MODELLJAKTEN i höst.

Såhär såg det ut när jag var med på Förkväll (tv4) december 2009! 1,5 år sedan. Shit vad tiden går fort..

61 Comments

Katja

Kul! Förstår om det känns lite läbbigt att sitta och bli förhörd på TV hehe, jag själv skulle få smått panik!

Reply
perla

kenza jag såg några jackor från din nya höstkollekion på FS , och de var SÅ JÄVLA snygga,så jag undrar ungefär hur mycket de kommer kosta ? jättetacksam för svar

Reply
sly

man kommer tyvärr inte långt i denna branchen om man är blyg och tillbakadragen. du e härlig som du är o behöver inte anstränga dig för att verka smartare/roligare el mer intressant. du är sveriges största bloggerska av en anledning, och vi gillar dig precis som du är…det är nåt du borde veta.

Reply
emelie

roligt, lycka till. hade jag varit hemma en vanlig söndag hade jag kollat, men med tanke på midsommar befinner jag mig nog bakis, i ett tält, nånstans på kusten.

Reply
Hanna

Hejsan , Det är så att jag är en 14årig tjej som vill i framtiden Designa klänningar, Nelly.com har en tävling om det och jag har Designat in snygga klänningar som finns länk till i min blogg, skulle vara skit söt av dej om du tycker någon av dem är fin rösta eller kanske länka i din blogg
tack i förhand

Reply
Alle

Vilken tid börjar Nyhetsmorgon? Jag har för mig att det börjar kl. 09:00, men för att vara på den säkra sidan så frågar jag. :D
Älskar verkligen din blogg Kenza!! <3

Reply
Lina

Vilken tid? :) och kommer man kunn kolla på det på tv play eller lägger du in något klipp på bloggen? :) för oss som inte vaknar så tidigt vore det superbra om du svara! :)

Reply
Maria

Nu menade jag inte Kenzas blogg.. haha. Sorry Kenza. Men du är inte så himla inspirerande, allt känns så falskt med dig. Men det kan man ta någon annan gång.

http://frozendream.myshowroom.se/ är däremot en äkta blogg där det skrivs känslor drömmar ångest sorg glädje. Inte som Kenza där hon bara skriver vad hon gör om dagarna..

Reply
Bano

allihopa! rösta på min klänning! gå in på min blogg och klicka på länken ;) den som röstar, så röstar jag tillbaka ! <3

Reply
Lovisa

Åhh vad kul det ska jag inte glömma av att titta på men vilken tid på morgonen är du med? :)

Hoppas du svarar! :D

Reply
sara

något ja har undrat väldigt länge nu är varför skaffar inte du körkort? snäll svaraa på bloggen e du gullig :)

Reply
Christie

I think you look really good with natural, pale skin – with your exotic Arab features, you look even more striking.

Reply
anonym

hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram
hur ansöker man till modelljakten? kram

Reply
Amanda

åhh va kul :D
ska definitivt titta! ;D
var inte orolig för att bli intervjuad, du har en sån underbar personlighet :)
fast jag förstår om man blir nervös förstås :D

Reply
Sarah

Åh, var det ett och ett halvt år sen?! Shit, tiden går verkligen sjukt fort! Minns att jag tittade på det, det var faktiskt det som fick mig att börja läsa din blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*