• header

Slasher flick shorts

Får inte nog av alla snygga höga jeansshorts! De här från MINKPINK fick jag hem från Shop Market HQ, den australienska webshoppen jag gillar. Shortsen är lite konstiga i bak (eller så är det väl jag som har konstig röv haha), så jag kommer bära dem med något längre plagg (t.ex. en lång kofta) som täcker rumpan.

125 Comments

Emma

Åh, fan vad snygga. Älskar slitningarna! Jeansshorts kan man verkligen inte få nog av, måste köpa ett par till Levis 501:or snarast känner jag. Dels för att det har blivit en stor jävla gräsfläck på röven, och jag suger på att tvätta, haha. Kram

Reply
Viktoria

Hej på dig fina Kenza! Eftersom du är så insatt och så pass duktig inom området kläder och mode så har jag en fråga till dig. Jag undrar om du har några bra tips på typer av jackor man kan ha nu när vädret inte är så pass bra att man kan gå utan en extra tröja/jacka runt axlarna? Du får gärna göra ett inlägg med digg svar och gärna visa några billiga men även lite mer dyra exempel. Det vore toppen!
Tack för en super bra blogg! Kramisar :)

Reply
Linnea

Jag undrar vart du har köpt skärpet som du hade på outfiten under rubriken ”Fashion paparazzi”? Gillar färgen och modellen väldigt mycket. Kram<3

Reply
Victoria

Hej Kenza! Jag har för mig att du, precis som jag, älskar Dr. Denims svarta jeggings från Carlings så tänkte jag bara tipsa dig om att de finns med hög midja nu. Om du nu inte redan visste det. Om möjligt ännu skönare än de med låg midja!! :) Kram

Reply
Sara

Kenza, jag tycker att du borde tatuera ditt stjärntecken för det passar dig utmärkt!!

Tex:

Oxekvinnan klär sig med god smak men inte överdådigt. Hon vet hur man handlar utan att överskrida sin budget och kan se till att få ut det mesta värdet av de pengar hon spenderar. Hon älskar smycken. Oxekvinnan bär ofta ringar, örhängen och särskilt halsband. Hennes hals är mycket känslig och att utsmycka denna kroppsdel ger henne ytterlig njutning

Reply
Gabriella

Kan du inte visa alla dina höga shorts, och kan du inte ge tips vartifrån man kan köpa höga eftersom att jag bara ser låga överallt!

btw, dom var skitsnygga! :D

Reply
Christie

Those shorts look great! Probably need to do squats and lunges to get that Jessica Biel ass. :)

Reply
lina

du är den bästa boggaren som utstrålar glädje! dom andra tex : Kissie. hon är heelt patetiskt! du är grymt 1000gånger bättre, finare och mognare i uttalet! <3

Reply
wilma

Vit eller lila?´

Ska köpa en mobil men vet inte vilken fär jag vill ha.
Snälla komentera vilken färg du vill att jag ska ha på min mobl!

Kraam

Reply
Agnes

Hej Kenza! Skit snygga shorts! :D
En sak jag undrar som jag tänkt på den senaste tiden, det är vrf du inte använder någon navelpercing?
+när tog du hål i naveln?
Kram :)

Reply
Frida

Har bott i Australien i åtta månader och just kommit hem. Och, alla shorts är typ höga i midjan där nu, men, som du säger, de är konstiga där bak! Haha. De vill helst att du visar halva skinkorna, haha

Reply
Maja

Hej Kenza
Jag såg bilder på dina höstjackor,Kenza 7 var helt otroligt snygg. Du är så himla duktig på att designa kläder. Jag har ofta svårt för att hitta kläder som är riktigt riktigt snygga och som sitter bra. Flera av mina favorit plagg kommer från dina tidigare kollektioner och jag får alltid massa beröm när jag har på mig dem. Snälla Kenza designa mer kläder, även tröjor, byxor och linnen m m. Du är grym :)

Reply
landgren

DU HAR INTE VISAT DIN NYA TATUERING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAN DU SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA VISA DEN?!!!!!!!!!!!!!

Reply
Nanna

kenza kan inte du ta kort på shortsen bakifrån? de såg så snygga ut och är sugen på att köpa de men måste veta hur de ser ut bakifrån!!! på hemsidan kan man ej se

Reply
AMANDA

AS SNYGGA JU!
Ah, det blir lätt så med jeansshort med fransar nedtill. De sitter nästan aldrig bra då, oftast löst!

Reply
Filippa

Heejsan Kenza!
Vart har din piercing tagit vägen?
Btw din blogg är awesome, läser den varje dag :) Kraam

Reply
C

Hej! Snygga!! Fick du betala nån tax när du beställde eller hur funkar det? Kram

Reply
Amanda Olsson

Hej Kenza! Härligt bra blogg! Jag undrar när du handlar från Shop Market HQ, hur betalar du, eftersom det är AUD? Hur fraktas det hem till dig? Jag är nyfiken, eftersom jag har hittat ett par sjukt snygga shorts på deras hemsida! Tacksam för svar!
Puss ♥

Reply
Emelie

Vad menar du med konstiga där bak? Så att rumpan ser platt å hängig ut som den kan göra i jeans med dålig passform ibland? Kan du inte visa på bild så jag kan bestämma mig för om det är värt att köpa dom ändå :)

Reply
Caroline

Hej, vilken storlek på shortsen beställde du då jag tycker att det är skitjobbigt med att få rätt när man inte har provat. Jag är i din storlek ungefär. Tacksam för svar.

Reply
Hanna

Hmm kanske samma problem som jag själv? Köpte shorts från carlings, enormt vackra. Så finns det typ ett mellanrum från min röv och längst upp där bak. Väldigt konstigt så ska kanske istället köpa en xs.. hmm ha de bra :)

Reply
Sophia

vill ha höga shorts men hittar inga är antingen blind eller så vet jag inte men har du förslag vart man kan köpa några ?? :D tacksam för svar!!
kram

Reply
therese

älskar slitningarna! ville bara säga att den är verkligen SUPER enkelt att göra det själv! har typ en hel hög med egna gjorda shorts hemma! mycket roligare med ett par shorts som absolut ingen har liksom :)

jag har gjort ett par med samma slitningar, 60 spänn! så om man vill, kan man! ;)

Reply
Olivia

jättesnygga!! men kan du inte visa en blid på hur de ser ut ibak?
du är jätte snygg, avundas dig ;) puss

Reply
Amanda

Extremt snygga short! Har alltid svårt för att hitta höga short men de där är ju gudomligt snygga!! Älska!<3
Din blogg är underbar att läsa!

Reply
- | | Carro | | -

usch, jag hatar då höga jeans/byxor..tycker rumpan alltid ser cp ut i dem ^^ men ett par jeansshorts måste jag hitta snarast! :)

Reply
emelie

tror säkert du fått denna frågan innan, bland en massa andra frågor om mode, men jag hoppas ändå du kan svara! ;)
Jag köpte nyss ett par höga jeansshorts men jag har ingen aning om vad för tröja som kan vara snyggt till. Har du något tips?:)

Reply
Natalie

Heej, tänkte beställa sådana shorts jag med, skit snygga! va inne och kolla men färgen där såg inte ut som din gör. Fanns det olika färger när du beställde eller är de bara en färg? :)

Reply
Caroline

Tänkte på dig när och ditt jeans-shortsberoende när jag var på söndagsmarknaden i LA på Melrose/Fairfax härom veckan. Kolla min blogg så förstår du :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*