• header

Luncha med min A&R

Nu står taxin här nere och väntar, ska iväg till Unviersals kontor! Jag ska luncha med min A&R (min…”coach”, eller vad man nu kan kalla det, på skivbolaget). Vet att jag varit ganska tyst om detta i bloggen och det kommer jag fortsätta vara, det blir roligare då när vi väl drar igång på riktigt och släpper något.. Så att jag inte tröttar ut er med massa snack innan, plus att i denna branschen så är aldrig något 100% säkert så jag vill inte skriva något som sedan kanske inte blir av.

Nu är iallafall det juridiska klart, äntligen! Ha en bra dag allihopa, puss ♥

Idag kör jag på lockar, ett svart vanligt linne och skinnbyxor

89 Comments

Anna

Ska du bli en internationell sångerska nu? :)

Kenzas svar: Tanken är att vi ska satsa även internationellt, men vi får se hur det går! :) Jag hoppas inte på för mycket.. Jag är glad över att bara få chansen att göra detta! :)

Reply
Caroline

Hej!
Jag läser din blogg varje dag! Jag tycker att du har så mycket på gång och det är kul att du är dig själv och står för dina åsikter!

Något som pågår just nu är att returpack har en kampanj som går ut på att återanvända pantamera-låten och göra en egen låt av den! Smart, miljövänligt och KUL :)

Gå in och rösta genom att trycka på hjärtat! :)
http://hit.pantamera.nu/artister/torvald?fb_comment_id=fbc_10150225878795750_17749066_10150228479755750
Ha en jättebra dag och var stark!

Reply
Emma

Hej!
Jag och min pojkvän ska till stockholm över helgen och nu undrar jag vad för billiga och mysiga saker det finns att hitta på? Har du några tips?

Reply
Felicia

Hej Kenza!
Jag älskar din blogg och läser den flera gånger om dan:D
Kan du ge min några bloggtips?

Kramar Felicia:)

Reply
matilda

kan inte du lägga in en video från en photoshot du gjort nyss, ska nämligen fotograferas inför ett litet projekt så skulle gärna vilja se hur det går till så jag vet lite grann innan jag kommer dit! och eftersom du e så sjukt snygg så e väl du den bästa att få tipsen ifrån ! :)
kanske en video från den senaste på nelly, eller bara någon som du har en video ifrån ! :)

Reply
belle

Ja… jag vill helst vara förberedd dock om ni tänker släppa er för jag har nog av det hemma redan lix :/

Reply
cs

Måste bara fråga om din eller Kissies blogg egentligen är större? För hon tjatar ju alltid om att hon är sveriges största bloggerska, men du har skrivit att du har sveriges största blogg! Lite nyfiken bara:D

Kenzas svar: Vi slåss lite om första platsen men för det mesta ligger jag etta (förutom när tidningarna skriver om hennes “skandaler” eller vad de nu kallar det). Du kan t.ex. kolla på bloggportalen.se, fast den statistiken räknar lite konstigt…

Reply
Fahed

Hejsan, vi är ett gäng ungdomar som arbetar med musik i Karlskrona. Karlskrona är en liten stad och vi har svårt för att nå ut med vår musik. Vi har gjort vår första video med en egenskriven låt som är på engelska och arabiska.
Skulle vara evigt tacksam om du kunde sätta eller länka till låten på din blogg!
/ Melodic2011
http://www.youtube.com/watch?v=qe_JUT1gGYI

Reply
Gabriella

Hur fixar du ditt hår? Kan du inte skriva om det? :)

Kenzas svar: Har till och med gjort en video.. Ni får leta i arkivet! Puss

Reply
Veronica

Hej!!
Vart har du köpt dina gummistövlar från Viking?
Puss

Kenzas svar: Jag fick hem dem gratis för flera år sedan.. Kolla typ have2have eller brandos! Kramis

Reply
Dilan

Hej!
Du är så himla söt Kenza! Måste bara fråga hur du fixar dina lockar? Dom ser naturliga ut, trodde faktiskt att det var dina egna först.
Kramisar!

Reply
Emilie :)

Kenza du är så cool! Du kan verkligen allting, du är en insperation för många tjejer iaf för mig, att bara vara mig själv :D

Reply
Mimi

Jag gillar din blogg och dig som bloggerska! Men tycker du inte att det börjar gå utför när du också försöker satsa på din sångkarriär, jag menar.. Förstår du inte att Universal har gett dig ett kontrakt pg.a din status, likaså som de har gett überdåliga desiree ett kontrakt. Du är hur som helst bättre på att sjunga, men ändå.. Kram, hoppas du inte tar det illa vid dig

Kenzas svar: Utför.. Snarare uppåt! För min del! Jag får testa på mina drömmar och det tycker jag är det enda som betyder något. Så länge JAG inte tar skada av det eller känner mig utnyttjad, så länge JAG är nöjd. :) Dessie har inget artistavtal med dem som jag har, de har bara signat hennes låt. Det här är inte bara att jag ska göra en låt, det här är på riktigt. Ha en fin dag, kram!

Reply
Louise

Lycka till med din sångkarriär! Jo, jag undrar när mer information kommer om “Modelljakten”, t ex om tid och plats osv. Tack på förhand!

Kenzas svar: Castingarna är inte förrän i slutet på augusti, men ni kan redan nu börja söka in på elitemodel.se Puss

Reply
majjsään aka lena

trodde att 90210 skulle sluta så jätteintressant, men nehe de blev inte såå! åh blir fööör förvirrad om allt detta med silver o adrianna, skitsamma. pretty little liars rockar like always ändå :)

Reply
RONJA

“Det här är inte bara att jag ska göra en låt, det här är på riktigt” Nu blev jag nyfiken! Så du skulle seriöst kunna tänka dig att bli aa en svensk artist som uppträder typ lite här och där? Eller? :D

Kenzas svar: Ja, så är planen! Jag ska bli artist, på riktigt. Inte bara “bloggarn som släpper en låt”. Men som sagt, vi får se hur det går! :)

Reply
sara

Jag tycker det är löjligt att alla bloggare ska bli artister nu. Peter08, paow,hugo, dessie och nu du! Okej om du hade varit först med det. vll inte vara taskig på något sätt, men känns snarare som du sänker dig än höjer dig. Missförstå mig rätt.

Kenzas svar: De har bara släppt låtar, de har inte fått skivkontrakt. Sen struntar jag väl i vad alla andra gör, jag gör det jag vill och kör mitt eget race! Kramis

Reply
Natalie

Hej Kenza!

Jag undrar hur hela din karriär började, jag menar, modell, sång, design, och tid bloggande, jag älskar din blogg, och du är min förebild så jag vill veta hur hela dit liv som kändis började :D

Många kramar Natalie

Reply
Jossan

GAH! I’m so proud! Jag tror på dig, och hoppas hoppas hoppaaaas innerligt att du slår även internationellt! Sveriges egna BEYONCÉ!!! :) Puss!

Reply
Ebba

Hej Vackra Kenza!<3
Jag har en fråga om modelltävlingen,
söker ni bara "normala" modeller eller är det fritt fram o söka som "plus"size modell? :)
Kramkram!

Reply
linnea johnsson

Hej Kenza.
Det skulle verkligen vara jättekul om du hade kunnat göra ett inlägg om hur du gör dina lockar. Själv vill jag ha sånan lockar, men vet inte hur jag ska få till de?
Kan du inte skriva ett inlägg hur du gör de?
Kramar Linnéa

Reply
Emelie Rommedahl

Skall du gå på Britneys konsert (Femme Fatale tour) när hon kommer hit i oktober? :D Kom på det nu när jag läste om allt musiksnack, haha, har för mig att du tycker om henne!

Reply
Noa

I think you are by far the prettiest girl I have ever seen and no i’m not a lesbian I just think you are beautifull!
and I’m from the netherlands but I always follow your blog!

Reply
emelie

av det jag har har hört dig sjunga så är du väl okej, men är inte direkt imponerad. Håller faktiskt med dom som påpekar att du endast fått kontraktet för att du är känd genom din blogg, inte för att du har en fantastisk sångröst. Okej om det hade varit jasmine kara för den bruden har äkta talang då hade jag köpt det, men du? Och vadå inte bara en bloggare som släpper en låt?Du har inte släppt något ännu, inget är ju säkert som du sa, så skulle inte ropa hej ännu om jag vore du. Irriterande när riktiga musiker inte får kontrakt, men en tjej som råkar ha en stor blogg får det. Sry, men just nu låter du bara divig. ha en bra dag/Kram

Reply
Susanna

väldigt glad för din skull! även om du inte sjungt seriöst i bloggen så hör man när någon kan sjunga, även när de skämtar om det liksom. Det är min absolut största dröm också, och jag blir så förbannad på paow, kissie och peter08 (dumt jävla namn, han heter väl Peter Nilsson? ge dig liksom) och dessie mfl, för jag unnar inte dom det. känns inte som dom förtjänar det, dom bara glider på liksom.Men jag unnar verkligen dig det, du gör det uppernbarligen inte bara för mer status. puss på dig!

Reply
Mr. R.

Ska du börja sjunga? Haha varför ska alla bloggbrudar försöka sig på det, brukar inte bli så lyckat, dessie är väl den enda som lyckats göra en låt som var OK resten har ju varit rena skämten men är rätt säker på att din låt inte blir något man bara skrattar åt men sen är du inte heller som Kissie och dom töntarna utan en seriös person. Ska bli intressant att se, eller höra rättare sagt.

Reply
jenny

vad menar du att ditt är på riktigt?
Som om inte dessies låt var på riktigt? Hon ska ju till&med göra ett album med universal?
Är du så pass avundsjuk? så pass att du inte ens kan gratulera henne för hennes låt som varenda en av dem andra stor bloggarna har?……

Reply
fiaa

Go kenza! Md din röst o ditt vackra utseende kmr du gå långt. Skit i vad dom andra säger för dom e ba avis… Go kenza! Inom ett år vill jag se dig 1a på ALLA listor! Puss

Reply
HIHI

Ååååh, jag är så OTROLIGT avis på dig kenza som träffat Tokio Hotel…. Kan du berätta hur det var och hur det kändes? Skulle verkligen vara som en dröm att typ umgås med dom för en dag eller något.. haha :(

Reply
E

men jävla skit! va e detta? du är väl 1.70 va? så varför måste de som ansöker till modelljakten vara över 1.72? fan vad det här suger!!!!!! ååååååååååH :(

Reply
Bella

Jag har absolut ingenting emot dig. Men detta inlägget känns väldigt riktat emot dessie, att du inte tänker skriva ut något på din blogg innan du vet att det verkligen blir av, precis som att dessie gjorde fel i att skriva ut det tidigt & du har gått sånglektioner det har inte hon osv. Du skrev ju inte så men det är så du får det att låta som faktiskt! Det låter som att du pekar ut dessie till något negativt i detta inlägget. Puss!

Reply
Paig

how nice. i hope you do not do international its tough stuff. and we would want you as our local artist instead. but overall we want to see you in fashion world. your to nice to be in the singing world. :P hugs!!!

Reply
elle

Vi älskar dig! :D Jag är ett stort fan av er och jag följer din blogg hela tiden! Men jag hatar att se dig bli en sångerska. Jag känner mig nervös för dig. Så många människor kommer att börja grym. Vi vill se dig växa, men inte in i sången världen. Dess hemskt. Och jag håller dont do internationellt om du ändå gå igenom det. du har aldrig riktigt sjöng och du redan har ett kontrakt. hur är de som sjunger och gör spelningar men inte har ett kontrakt affär? det är bud upp. din bloggare ser efter dig! de är bara med hjälp av er på grund av ditt utseende. eftersom du redan är kända. det är inte rättvist eller cool. tänk på det! Vi skulle inte vill att du tar fel väg. Varför kan du vara nöjd med vad du har nu? du är så mycket bättre än detta. Vi älskar dig. inte get me wrong jag respekterar dig och följa dig hela tiden. men sjunger? Var inte som de andra. du kommer att förlora så många av dina anhängare. och du bör bry sig om oss för att vi hjälpt dig dit du är på idag. Tänk om det här Kenza. Din stora på ditt eget sätt som gör dig annorlunda än de andra. men nu med du bara bli en sångare som alla andra ..? dina bättre. Vi är din sanna fans för att vi älskar det ni gör nu. Inte för att du kan bli sångerska. : / Vi vill inte det. lyssna? it breaks our hearts </3

Reply
elleas

Vi älskar dig! Jag är ett stort fan av er och jag följer din blogg hela tiden! Men jag hatar att se dig bli en sångerska. Jag känner mig nervös för dig. Så många människor kommer att börja grym. Vi vill se dig växa, men inte in i sången världen. Dess hemskt. Och jag håller dont do internationellt om du ändå gå igenom det. du har aldrig riktigt sjöng och du redan har ett kontrakt. hur är de som sjunger och gör spelningar men inte har ett kontrakt affär? det är bud upp. din bloggare ser efter dig! de är bara med hjälp av er på grund av ditt utseende. eftersom du redan är kända. det är inte rättvist eller cool. tänk på det! Vi skulle inte vill att du tar fel väg. Varför kan du vara nöjd med vad du har nu? du är så mycket bättre än detta. Vi älskar dig. inte get me wrong jag respekterar dig och följa dig hela tiden. men sjunger? Var inte som de andra. du kommer att förlora så många av dina anhängare. och du bör bry sig om oss för att vi hjälpt dig dit du är på idag. Tänk om det här Kenza. Din stora på ditt eget sätt som gör dig annorlunda än de andra. men nu med du bara bli en sångare som alla andra ..? dina bättre. Vi är din sanna fans för att vi älskar det ni gör nu. Inte för att du kan bli sångerska. : / Vi vill inte det. lyssna?

Reply
Paig

Vi älskar dig! Jag är ett stort fan av er och jag följer din blogg hela tiden! Men jag hatar att se dig bli en sångerska. Jag känner mig nervös för dig. Så många människor kommer att börja grym. Vi vill se dig växa, men inte in i sången världen. Dess hemskt. Och jag håller dont do internationellt om du ändå gå igenom det. du har aldrig riktigt sjöng och du redan har ett kontrakt. hur är de som sjunger och gör spelningar men inte har ett kontrakt affär? det är bud upp. din bloggare ser efter dig! de är bara med hjälp av er på grund av ditt utseende. eftersom du redan är kända. det är inte rättvist eller cool. tänk på det! Vi skulle inte vill att du tar fel väg. Varför kan du vara nöjd med vad du har nu? du är så mycket bättre än detta. Vi älskar dig. inte get me wrong jag respekterar dig och följa dig hela tiden. men sjunger? Var inte som de andra. du kommer att förlora så många av dina anhängare. och du bör bry sig om oss för att vi hjälpt dig dit du är på idag. Tänk om det här Kenza. Din stora på ditt eget sätt som gör dig annorlunda än de andra. men nu med du bara bli en sångare som alla andra ..? dina bättre. Vi är din sanna fans för att vi älskar det ni gör nu. Inte för att du kan bli sångerska. : / Vi vill inte det. lyssna?

Reply
Moa

Sorry att jag frågar så mycket du behöver inte svara om du vill men jag undrar solar du i ett solarium eller vanligt och hur länge? I <3 your solbränna Puss o kram Moa ;)

Reply
Paige

I copied elle’s comment :P Only cuz i agree with her! <3 we love you and only want best for you! don't sing :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*