• header

Livet efter detta

Jag och min man har precis sett filmen Livet efter detta. Lilla söta Marcus och Jason, herregud vad tårarna rann… En väldigt jobbig film, redan från början ville jag stänga av, orkade inte. Kände på mig hur det skulle svida till lite. Men fan, så otroligt fin film. Se den.

44 Comments

Madurk

För några veckor sen skulle vi se den med klassen, men jag avstod från att se den.
Min syster dog i våras, så jag visste att jag inte skulle orka se den! Men om kanske nått år eller nått skulle jag gärna vilja se den, men det känns inte rätt att göra det nu!

Kul att du tyckte den var bra då :D

Reply
caisa

Tjena tjejen! Har läst kissies blogg länge men tänkte ge din blogg en chans! Jag måste säga att du är betydligt vackrare, naturligare och normal. Du kommer gå om henne i rasande fatt snart! Kram :-)

Reply
josefin

Har glömt säga att din tatto är riktigt snygg och att du är en person som jag ser väldigt mycke upp till! :) Din klädstil är grym!!!! Ville bara att du skulle veta, kram!!! :)

Reply
Marilynz

Du är otroligt vacker Kenza! Älskar din tatuering otroligt mkt och att den betyder mkt för dig! Kan inte du ge lite tips på hur man kan matcha en enaxlad klänning?

Pözz & Kram Marilyn!

Reply
jonna, "jojz" =)

Din nya tatuering är hur snygg som helst Kenza!
Riktigt ball!
Alla kan kolla min blogg, och släng gärna in en kommentar!
sååå.. kolla bloggen!!!

Reply
Matilda

Skulle inte du kunna lägga ut trailern till denna film? Hittar den inte på varken youtube eller tankafetast… :(
Kram!

Reply
Elin

Hej Kenza, tack för din blogg, jag älskar att läsa den!
Jag tänkte fråga dig om tips på Bebis namn, Jag väntar mitt första barn i November och alla namn jag funderar på tycker jag efter en stund inte alls är lika bra..
Om du har några vackra namn som känner för att dela med dig av så är jag väldigt nyfiken :) kram på dig..

Reply
Amanda Eklund

Riktig fin du är, och tatueringen också.
En sån skulle jag också behöva ha, just dör dendär lilla flickan där inne.

/Amanda Eklund

Reply
mmaja

jag vill bara berätta vilken awesome tjej du är.
när jag växer upp vill jag bli som du. det är tyvärr långt kvar, jag är bara 12. jag har haft någon blogg så där, men ja, 5 besökare kommer man ju inte direkt någonstans med. Så ja, bloggare kanske jag inte ska bli. Just nu håller jag på att spara till en systemkamera, jag älskar att fotografera, men jag önkskar att jag bodde lite mer centralt bara, det känns som att jag skulle få mer lixom, ja, jag vet inte, det känns som om om jag kommer lyckas då. Just nu bor jag och min familj mitt ute på landet, med får, hästar, höns & katter. men du inspererar verkligen mig. du är inte någon annan, du är dig själv, det är det som är så sjukt bra med dig, du är inte någon annan falsk person i bloggen.
du är ju inte så jätte gammal men ändå har du redan kommit så långt i livet. du har verkligen lyckats!
jag hoppas att jag blir en lika bra person som dig när jag blir stor! ♥

Reply
Olivia

Hej Kenza !
Jätte bra blogg ska du veta :) men en fråga. Vart kan man ladda ner filmen ? Puss och kram !

Reply
Kaj Beczadian

Hallå tjejen!
Jag höll på att sätta morgonkaffet i halsen när jag såg dina underbara ögon, de vackraste jag sett. Om jag ska vara helt ärlig ryckte till ordentligt i baguetten, joo då!
Jag är nog tyvärr för gammal för dej, men annars skulle jag lägga in en stöt direkt, var så säker. Din blogg hamnar bland mina favoriter, det ska du veta.
Kajan….

Reply
Gabriella

Hur fixar du ditt hår? Dina lockar och så, kan du göra ett inlägg om det med några steg hur du gör det eller en video? :)

Reply
hanna

heter filmen hearafter på engelska? :) haha, ville så gärna se den men var inte säker på om det var den du menade…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*