• header

Ha en trevlig kväll!

Nu drar jag in till stan och möter upp min pojkvän, Humlan & hennes kille + några till. Vi ska ha parmiddag! Eftersom att vi ska sitta på en uteservering (vovven you know..) och det brukar bli lite kyligt på kvällarna, så har jag på mig en jättefin stickad tröja från Chicy.se. Älskar ryggen! Till tröjan har jag skinnshorts och mina skor från Alexander Wang.

115 Comments

Söderkisarna

Du suuuger kuk!!!
Fan va ful du är!!!
Stick o brinn!
Är du duktig på att tugga bult???

Reply
Stephanie

Hei, Suuuper fin genser! Jeg bare lurer på hva du har under forran brystene, siden den ser relativt gjennomsiktig ut :/ Hva er cluet til å gå med slike plagg? :D

Reply
Amanda

När beställde du den ?? Vill ha en med, men hittade inte den på hemsidan??? :)

Reply
Malin

Hej! Hur lång är du? Får man fråga vad du väger också?
Jag är jättesugen på att söka till modelljakten, men jag vet inte vad modeller brukar väga.. Vet inte om jag skulle väga för mkt eller så.. Tacksam för svar :)

Reply
Artemilia

förresten, jag är layoutfreak – ursäkta mig men – din header-bild på bloggen är inte jämn med resten(som du säkert sett) Och det är ju synd mot enkel och snygg layout! gör du allt själv?

Reply
lina

Hej, de verkar inte ha kvar den i affären. Vet du om man kan få tag i den på något annat sätt än på hemsidan?

Reply
Sansen

Hej Kenza :)
Jag läser din blogg så ofta jag kan och tycker att den är jätte bra men :), men en sak undrar jag vart köper du dina höga jeans-shorts ?? I vanliga butiker eller på nätet ?? :) snälla svara tillbaka <3 Kram Sansen!.

Reply
sofija'

Hejsan Kenza!
Jag har skrivit till dej tidigare men hittar inte min kommentar i inlägget. Så nu skriver jag till dej igen i hopp om att du skulle kunna lägga ut denna fråga som ett eget inlägg så att jag får ett lite längre och tydligare svar.
Jag och min pojkvän ska åka till Kreta nu i höst (tänkte vi)och det är våran första gång som vi ska åka dit så vi är jätte nervösa, plus att va båda är 17 år! Vi har ingen aning om vart vi ska bo, ska vi köra all inclusive, vart man ska gå föratt äta gott, vart man kan hänga, vilka stränder, viket hotell och vart man kan köpa grejer. Undrar även ifall det är väldigt strängt där att man itne får göra allting ifall man är under 18? Skulle verkligen verkligen uppskatta ifall jag fick svar på allt detta. Du är ju trots allt mästare på Kreta vid det här laget! (;

Reply
Midia

Gud vad snyggt! Vad hade du på framsidan? den ser ju ganska genomskinlig ut, skippade du någon slags bh endå? :O

Reply
sara

åh så snygg tröja den hade gärna fått ingå i min garderob! smart och snyggt att ha hästsvans till så att man ser ryggen ordentligt! hela outfiten låter som en riktig hit, de där skinnshortsen skulle jag inte ah något emot att stjäla från dig ;)

Reply
michelle

L-skar dina ideer och hur du mixar med kläder.
Du är så söt på bilder! Du har säkert inte tid men jag skulle på överlycklig om du kunde besöka min blogg! Kram^^

Reply
David

Kolla in bloggen så är ni supersnälla! Är en kille som bloggar och har äntligen kommit tillbaka till bloggen med bilder från min semester! Vill ni veta vart jag varit? Kolla då in! Släng gärna in kommentarer med tips och allt möjligt, så är ni supersnälla! Hoppas att ni har det bra alla!:) Kramar på er! Take Care! Och gilla gärna min sida på facebook! :P
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Piieceofmebloggse/174049605987575

Reply
Nino

Det är helt sjukt hur saker tar slut så fort du skriver något om det! Var inne och kollade på den för någon dag sen – fullt! Nu…slut! HAHA

Reply
fotografermalmo

Hej!
Nu har vi skaffat en blogg på myshowroom.se. Den handlar om fotografiska bilder och allt som har med foto att göra! Besök gärna bloggen och få lite inspiration!
Puss och kram

Reply
Emma

Jag blev helt käääär i den tröjan men undrar som dem andra, vad har du för bh? Och jag hittar den inte på sidan..säg inte att den e slut!:((
Jätte fin är du!:)

Reply
Olivia

Så avensjuk jag blir!! Det är så fint med uringad rygg!!
Finns den fortfarande i butiken?

Ha det bra! Många kramar, olivia

Reply
Louise

Vilken snygg tröja! Gick in på deras sida för att titta på den men hitta den inte, är den slutsåld? Hur mycket kostade den föresten? Blev enormt sugen på att köpa en likadan. :)

Reply
F

Men Herrejesus, kan inte ‘vovven’ vara ensam i din lägenhet i EN kväll? nåågra få, små timmar? he he, troooor den överlever! :) :):) :) :):)

Reply
F

PS. För det verkar som om du oftast bara klagar på att ‘vovven/Mani’ måste vara med. med tanke på dina ‘…’ efter varje gång, typ. Aja, nu spårar det lite, haha, helt fantastisk blogg iallafall och du är så himla himla vacker! :)

Reply
Emma

Damn va snygg tröja !! :o
Jag undra bara om det va länge sedan du köpte den ?
Hittar den inte på hemsidan, så har du någon som helst aning om den finns på någon annan sida, eller ifall den kommer in igen ? :)

Kram :)

Reply
Christina

Jättesnygg tröja! Er den gammel eller er det mulig å ha tak i den på chicy.se enda? :D

Reply
Diana

Sjukt snygg tröja!! gick direkt in på hemsidan för att beställa en sån till mig själv, så gick jag in på tröjor och då finns den på en stor bild (kan tänka mig att det är den med blå snörning, fast som du bara tagit ut) men den bilden kan man inte trycka på liksom.. Det ser bara ut som en reklamaffish. Och hittar den ingen annan stans heller, är det så att den inte finns att köpa längre, eller är det bara jag som inte hittar? tror du att du skulle kunna länka där man liksom kan köpa den, om du förstår :) tack på förhand

Reply
TM

Kenza, måste bara säga att du är perfekt!
Finns den tröjan möjligtvis kvar på Chicy.se?

Reply
sandra

ÅHH vilken fin tröja! HITTAR inte den på hemsidan. kan du länka den ? snälla.. letat efter den några dagar nu! puss

Reply
sara

hej! du har skrivit att du använder nipple covers på kläder man kanske inte vill ha bh på sig o jag undrar vart dom är ifrån , har sett ett par på nelly men jag vet inte om dom är bra, skulle vara jätte snällt om du svara! Jätte bra blogg! :D

Reply
Maria

Den tröjan var ju grymt snygg! Gick in på chicy.se och kollade men hittade den inte. Var det längesen du köpte den? :)

Reply
sandra

varför svarar du inte? det är många av dina läsare som undrar efter tröjan ..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*