• header

Lite nytt

Jag är så jävla stressad här så jag hinner bara skriva ett snabbt inlägg! Jag har iallafall hängt på stan några timmar med Mika & Nadia. Jag kom hem med några påsar med en hel del nytt i! Inte så konstigt med tanke på att Acne hade 60 % rea….dog!!

Jag köpte bland annat ett par nya skor från H&M. Behövde ett par tanfärgade heels och de här är inte överdrivet höga utan väldigt sköna! 399 kronor. Hittade även två söta randiga bodys inne på Monki (200 kr st) och en underbar liten shortsdress inne på Urban Outfitters (800 kr). Visst är den söt! Tänker eventuellt ha den imorgonkväll, tillsammans med ett brunt skärp i midjan och ett vågigt hårsvall. :)

77 Comments

JOSEFINE

Jävligt söt shortsdress, har letat efter nåt liknande i evigheter men hittar fan aldrig nåt. Känns som att stockholms affärer alla har hamnat i neonåttio-talet!

Reply
Malin

Underbart fin den från Urban Outfitters, och den var inte alls genomskinlig? :)

Reply
Lina Eriksson

Hej Kenza! Har alltid undrat hur du får ditt hår sådär “stor” vågigt om du förstår vad jag menar, så som du brukar ha till vardags. Har läst för länge sedan att du sagt att ditt hår är naturligt platt utan volym så jag undrar hur du får till det där böljiga håret?

Tack på förhand! :)

Reply
Sofia

Det här roar jag mig själv med i kvÄll inglägget, förstår inte varför du skrev att just 12-13 åringarna sjunger till de låtarna, du var ju fan bara 14 år när du förlora din oskuld, inte så mogen.

Reply
Sofia

Det här roar jag mig själv med i kvÄll inglägget, förstår inte varför du skrev att just 12-13 åringarna sjunger till de låtarna, du var ju fan bara 14 år när du förlora din oskuld, inte så mogen?

Reply
L

tittade på precis den där inne på urban outfitters, men jg köpte den inte på grund av att den var så förbannat dyr, men jag dör lite när jag ser den.

Reply
Karin

Visst är det kul med all rea, varenda bra affär verkar ha minst 50% nedsatta priser just nu! Mathilde, NK, Radical sports, Åhléns city, och alla kedjor. Har gjort en massa roliga fynd, tjohoo!!!

Reply
Maja

Hej! Hur gör du ditt “vågiga hårsvall”?
Det är jätte fint!!

Och som svar till Sofia som skrev att 14 är ungt att förlora oskulden att man inte är tillräkligt mogen o s v.
Så vill jag bara säga att jag är 14 år och det är faktiskt ganska vanligt att det flesta förlorar oskulden 13-14 år halva min klass har nämligen gjort det. Men inte jag och jag gillar inte ens en kille så det gör ju att jag sätter lite press på mig själv. Men bara så att du vet så håller jag INTE med om något i Sofias kommentar.
Hare bra!

Reply
Rebecka

Haha, den där randiga bodyn har jag i garderoben. Men har ingen aning om vad jag ska ha till, för mina höfter sticker ut som jag vet inte vad, haha. Jaja, kram!

Reply
Carolina

Fina bodys! Klart man BEHÖVER ett par tanfärgade heels ;) haha! :)) lite kul vilka olika världar människor lever i.

Reply
Ebba

min kompis hade den byxdressen på vår skolavslutning och hon var skitfin i den! den passar säkert super på dig med! :D

Reply
Malin

Hej du kanske har fått den här frågan ganska många gånger men vart köper man dina skinnjackor kläder skor osv som du har designat ? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*