• header

Vårt mysiga rum

Vi har fått ett sånt himla mysigt rum! Och vad jag sett hittills här så är det så himla fint här. Nu blir det lunch och sen Kallis!

73 Comments

my

fan jag bor på gotland men är nu i sthlm! så jäkla typiskt! ska inte du ha läsarträff snart?! kram på dig

Reply
Elin

Gå till hamnen och köp glass på glassmagasinet. Finns hur många smaker som helst =) det är bara att fortsätta mot färjan från Kallis.

Reply
Lollo

Hej Kenza! Gillar verkligen din blogg jättemycket!
Verkligen mysigt rum asso! fin bild på dig oxå!
Kraaam!
Lollo

Reply
Emma

Vad heter den där Iphonee inställningen eller appen? Snälla kan någon svara? :D

Reply
maria

Hi Kenza=)

Vilka är dina Top5 låtar som du nu i dagarna gillar lyssna på mest?

Mina är:
1.Britt Nicole -Headphones
2.Alexandra Stan -Mr Saxobeat
3. Beth -Dime
4.Giorgos Alkaios & Friends -Opa(Greece Eurovision 2010)
5.Elena -Disco Romancing

Några känner du igen eller kanske du hört alla…rekommenderar varmt dom låtarna=)

Ha det Jättebra i Gotland!! <3
Love your blog=)

Reply
Alice

Hej Kenza! Jag hoppas verkligen du orkar ta dig 30 sekunder och svara på detta för jag skriver ALDRIG kommentarer i bloggar så när jag väl gör det nu, ja då är det verkligen för jag skulle uppskatta ett svar. För det första vill jag att du ska veta att du är otroligt inspirerande! Sen undrar jag också vad färgen hette på den färgbomb-inpackningen du har använt var? Eller asså vilket nummer. Har tänkt testa 713, har mörktblont hår och det bleks nu på sommaren så vill dämpa det. Kommer ihåg att du fick lite rosa nyanser för ett tag sen, men tycsker du har otroligt fin hårfärg så skulle uppskatta jättemycket om du svarar vilken färg du använt på den! Tack på förhand, ha det bäst ikväll!!

Reply
Lisa

Läs om Clear eyes på http://shop24seven.se

Säg au revoir till röda ögon och hello till vita fräscha ögon!

Ögondropparna ger dig vita ögonvitor och effekten håller i sig i många timmar!

Motverkar torra och irriterade ögon orsakade av exempelvis trötthet, bildskärmsarbete, kontaktlinser, alkoholintag och tobaksrök.

Återfuktar din ögon och skyddar dom.

Läs om Clear eyes på http://shop24seven.se

Reply
Amanda

Hej! Det här är ett mobilinlägg va? Skulle du vilja berätta hur du kan lägga in bilder från mobilen för det funkar inte för mig nämligen:/

Reply
Elin

Hejhej, vilket program använde du för att redigera bilden sådär? Snyggt! Kramis

Reply
Josephine

Vad kul att du är på Gotland nu! Själv bor jag i Visby sen 2009 med familjen. Bodde i Stockholm innan :) hoppas du har det kul och synd att det inte är så fint väder nu.. Du skulle vara här när det är som finast, gärna på en mysig strand.

Reply
Anjelika

Jätte fin bild. Jag vill ställa en fråga som jag hoppas du kan svara på. Jag älskar verkligen såna där ramar, hur får/gör man en sån??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*