• header

D’ACCORD

Nu är vi hemma i Stockholm igen och jag ska möta upp min karl! :) Några av er har frågat vart mitt snygga linne kommer ifrån, det är från Monki och kostade 150 kronor. Finns även i vitt!

102 Comments

Misha

D’Accord :) Typ ett av de främst utnötta franska uttrycken som stannat i mitt huvud sedan franskan skolan!

Reply
Jullsaaan

Så himla snyggt!! :D
Tycker nästan det är roliga att se “riktiga” bilder än när dom är redigerade i annan färg och form typ, hihi men det är bara vad jag tycker!
Kramiii<3

Reply
pluttesan

snälla puplicera denna blogg i din blogg du är guldvärd du !!!!!!!!! pusssssssss du ärbässst:D:D::D<3333333333333333333333333333333333333333

Reply
irma

you should write in english cuz u have got fans all over the world !

greetings from poland u are amazing <3

Reply
skofetischist

Vet inte om det är något du vill uppmärksamma på din blogg men…

Se det som en kul grej. Det har korats vilka låtar som är bäst i världen. Vilka filmer som ligger i topp. Vilka böcker man ska läsa. Nu tänkte vi kora världens 100 vackraste klackar på http://www.skofetischist.com!

Kika gärna in hos oss och skriv gärna en rad om det hos dig!

Reply
Sara

Hej!! Tänkte höra med dig vart man kan beställa levis shorts, och vad e de för modell du har på dina? Heter dom bara 501? O storlekar? Hur är dom? Tack för en grymt bra blogg!! Läser vaaarje dag:)

Reply
Emma

Tack för tipset! Min kompis älskar din blogg så köpte ett sådant till henne! Kram :)

Reply
Lovisa

Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar alla din jeansshorts och skriver vart de kommer ifrån och vad de kostar, typ? Tror att många skulle gilla det :) älskar din blogg, kram

Reply
Nadja som älskar höga shorts

Heeeeeeeeeej kan du snälla säga vart du köpte dina shorts och en affär som säljer snygga högashorts :)

Reply
L

Hur får dina bilder den där färgen? :D Om det är en app elr nåt, kan du snälla säga vad den heter :)

Reply
Emma

Ser ut som du har page på den där bilden!
Du skulle nog passa asbra i det :)

Kram!

Reply
Amanda

Hur har du råd att köpa nya kläder jämt? Du är ju alltid snyggt klädd!:) Tjänar du pengar på din blogg? Hur i så fall? Det är ju gratis att gå in på den. :) Jag gillar din blogg jättemycket!

Reply
Lurken

150 kronor för det linnet verkar ju inte vara speciellt dyrt. Inte för att jag kan så mycket om kläder, men jag trodde att du i stort sett alltid handlade kläder för 1000 kronor+?

Reply
sofia

Kenza, det har ju uppmärksammats på falsksanning att du är en bitterfitta som svarade lite drygt till en dryg kommentar. Jag tycker inte att du är det, tyckte det var skönt gjort av dig. Men jag undrar varför du alltid kommenterar på de negativa eller halvt negativa kommentarerna? :) Jag tycker att det var länge sen du svarade på någon som sa något postivt om dig. Jag vet är det är många positiva kommentarer. Lägg energin på de positiva kommentarerna och skit i bitterfittorna ;)

Reply
Ellen

Hej snyggis! Äger du en iphone, då tycker ja att du ska checka in tävlingen jag har på min blogg, 2 än sålänge som anmält sig, så man har stor chans att vinna ;)

Snygg tröja!!

Reply
Tova

Ska du vara med på någon modell sak? Hörde på kanal 5 att du och någon annan skulle det eller hörde jag fel? ;D
Hmm, dessutom kanske jag är jätte ”efter” ?
Du är riktigt fin iallafall!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*