• header

ROSES

Jag somnade på soffan och vaknade nu. Stress! Ska göra mig i ordning snabbt och sedan dra ut och käka, efter det får vi se vad vi hittar på. Det är lördag och mamma har vovven så jag vill hitta på något kul!

Bilden ovan togs inatt efter utekvällen i Visby.

103 Comments

elly

Jag vet ju vilket stort Buffy-fan du och ville bara försäkra mig om att du har sett klippet ifrån serien Angel där Buffy är med i ett avsnitt och de måste säga hejdå. Om du nu inte har sett den så tycker jag att du ska söka på: Angel and Buffy – I will remember you sad scene. Ville bara hjälpa ett buffy-fan från en annat!

Reply
Rebecca

Rosor är röda
violer är blå
smultron är söta
och du lika så!♥
Massor med kramar Rebecca:)

Reply
Anna

Du är så brutalt vacker! Förmodligen så får du höra det väldigt ofta, men du är en sann bloggare tillskillnad från “fjortis” bloggarna Kisses samt Dessie. Det är trevligt med en blogg från en neutralt vacker och glädespridande tjej som du!

Reply
alex

varför ska du visa upp och fokusera på din hud på de flera bilder du tar ,speciellt såna utomhus, lixom varför?
vi ser dina ben, att dom är fina, du är fan den som vill ha mest bekräftelsebehov! OM DU VISAR UPP DINA BYXOR SKA DU ALLTD TYP DRA UPP DOM PÅ NÅGOT SÄTT SÅ MAN ÄVEN SKA ATT DIN RUMPA E SEXIG LIXOM, DU ÄR SEXIG MEN SÖK INTE SŨJÄVLA MKT I DINA BILDER, BARA PINSAMT, OCH DETTA ÄR LÅNGT IFRÅN BARA MIN ÅSIKT

Reply
Fredrika

Hej Kenza!
Jag håller på att söka till modelljakten. Det är ju olika spalter som man ska fylla i och vad menas med “dress”? Snälla kan du svara, jag vill så gärna skriva rätt sak!
Tack på förhand! Kram

Reply
kajsa

Hej kenza! Kan su inte visa dina skor??? plus alla dina ringar och dina shorts! ;D hihi älskar dina ringar, dina shorts och dina skor:D Snälla lägg märke till denna kommentar vackra, roliga kenza:D

Reply
Naomi

Ärligt talat förstår jag inte hur du kan dricka efter vad din pappa, jag försöker inte förolämpa dig, så du får bemöta det hur du vill. Jag undrar bara.

Reply
Louise

Skitsnygg bild! Och byxdressen är verkligen to die for. Förövrigt är din blogg bäst. Haha, ska lägga ner med komplimangerna nu, eller.. ps. Du är grymt snygg du också!

Reply
s.

Glöm inte uppdatera (mycket :D) ur Kenzas garderober :), det är ju typ de bästa på hela bloggen haha!

Reply
Monika

Romantisk bild ..vackert och kvinnligt.
Men lite farligt att gå barfota. :)
jag gillade det också.tilLs jag kom från Spanien med resistenta bakterier i stortån :)
Varma hälsningar Monika

Reply
rika

Är din klänning lite kort för dej? Sir inte braa när den er en millimeter över din rumpa…:S men du är fin som alltid o jätte fin bild på dej :)

Reply
Daniel

Är det en klänning eller byxdress? Om det är en klänning så ser den väldigt kort ut! Alla tjejer borde ha så… ;)

Reply
Ida

Så fint med rosenbuskar mot en putsad fasad eller grund! Mysigt att gå hem barfota om sommarnätterna också… :)

Reply
Maja

Ja, du gör som så många andra. Har högklackat hela utekvällen för att slita av dem när du ska hem ;)

Reply
Selma

Avundsjukan sväller upp i mig när folk säger att dem har träffat dig i verkligheten.. Du är min största förebild och jag hoppas att du kommer till Norrköping snart :* Kram! <3

Reply
angelika

hej kenza. skulle vara jättekul med styling tips och råd från dig, jag håller på att change my style och behöver verkligen some inspiration!! haha! ;)

Reply
Sandra

Vart hittade du den byxdressen, affär skrev du men vart? :) och en annan sak, hur lång är du? :D bästa blogg, kramar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*