• header

18e juli 2011

Good morning sunshines! ♥

Sovit gott? Jag tog sovmorgon idag, har bara ett (viktigt) möte idag men det är inte förrän klockan ett. Klev upp vid tio och käkade frukost, nu sitter jag och går igenom mailen.

Vad ska ni hitta på idag? Så tråkigt väder ute… Efter mötet drar jag nog hem till mamma och överraskar henne med en god middag! Drar dit lite tidigare till Buffy-boxen där som ligger och väntar på mig så hinner jag se något avsnitt innan hon kommer hem, haha.

Min fina t-shirt är från Kan Dee (och trosorna Björn Borg haha, jag älskar deras färgglada trosor!)

40 Comments

Anna

Hej Kenza. Kommer du använda din Canada goose i år också eller tycker du att den är “ute”? Kraaam =)

Reply
Marie

Stilig t-shirt!
Idag skal jeg ha topmodel maraton med meg selv, det er 40 grader her og aaalt for varmt :)

Reply
lovsa

Hej! älskar din blogg som det kanske märks efter som att jag kommenterar och sånt. aja, har du några tips om vart man kan hitta såna dära übersnygga shorts du äger för ett billigt pris? jag har inte riktigt råd med så dyra. det vore jättesnällt om du kunde ge tips om ställen som kan ha såna höga jeans shorts för ett bra pris.
tack i förhand, kram!

Reply
Fanny

Blir galen på hur fin du är! Har du börjat använda löshår? Ditt hår såg så tunt ut på denna bilden. Men hur som, grym blogg:)

Reply
emelie

Kan inte du visa dina björn borg trosor? Pliiis, vill ha tips på deras trosor

Reply
Sussie

åh vad skönt att inte ha några problem, en pojkvän som älskar en, pengar i överflöd och tid att bara lägga på sig själv…

Reply
tacksam för svar

hur ser din frukost ut? svara gärna i ett inlägg, hade vart kul med lite tips ibland! :)

Reply
Jossan

Haha! Björn Borg-trosor ja…De är de enda trosorna som finns i min låda, nästan bara mönstrade också. Har aldrig sett det som ett problem förrän studentdagen…Vit klänning, något kort sådan. Hade helt glömt köpa vita trosor. Som tur var är inte klänningen genomskinlig, men som sagt, kort. Stod där kl 4 på morgonen i trospanik och försökte komma på olika sätt så jag skulle slippa visa dem om jag satt ner eller klättrade upp och ner på flaket. Jag valde ett par röda och slapp oroa mig för att visa dem.

Men det kan ju vara bra att ha minst ett par vita trosor iaf, tänk på det, blivande studenter! ;)

Reply
sanna kaulitz

KEEEEEEEEEEEENZA

HÖRDE ATT DU HAR TOKIO HOTELS LOGGA PÅ VÄGGEN
SNÄLLA KNÄPP KORT OCH LÄGG UT PÅ BLOGGEN,
FÖR MIN SKULL, JAG E DERAS STÖRSTA FAN HELT SERIÖST ! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*