• header

Klänningar

Jag och mamma är iväg och shoppar! Vi provar en massa fina klänningar och nu hittade vi en jättefin långklänning som vi båda blev kära i, så jag köpte varsin likadan till oss! Har även köpt ett par snygga heels på rean! :)

Klänningen jag provar på bilden är från Jane Norman tror jag, är inte helt säker. Den var hur söt som helst men lite konstig längd så den fick hänga kvar..

57 Comments

Linnea

Hej!

Jag har den klänningen, den sitter jättebra och är super fin, älskar den. Men skärpet pajade efter en användning. men den är underbar i alla fall!

Kram

Reply
Julia

Kenza, jag älskar verkligen ditt hår! Är det ditt naturliga? Färgen är så himla vacker :) och klänningen var också söt <3

Reply
matilda ♥

betalade du din mammas klänning?
jag ser absolut inget fel i det, jag menar tjänar man bra är det klart man bjuder, men tror du inte din mamma blir lite generad?
ÄLSKAR din blogg :)

Reply
Sarah

why didn’t you speak english on your blog ???? :-(((((
I really love your blog, and you’re so beautiful!!

Reply
Rebecka

Jättefin klänning! Gå gärna in på min blogg: stallrebz.blogspot.com
Kommentera gärna vad du tycker om min blogg.

Reply
lina

Heeej kenza!! Måste bara berömma dig för bloggen och den fina person du är!!! Du har så många bollar i luften, men endå så lyckas du alltid! Helt otroligt vad duktig du är! Du är min förebild i alla lägen, och även utseende mässigt! Så därför har jag en fråga vilket är dina glasögons exakta namn hela modellen liksom:) vet att de är från Ray-ban men vet inte modellens namn. är så sugen på sådanna brillor, och det vore supersnällt om du sa vad de hette så jag inte beställer fel! Du är underbar och jag älskar din blogg! Känn ingen press, du kommer alltid att lyckas det har jag lärt mig genom regelbunden bloggläsnimg av din blogg i tre år!:) kramar ftån mig och lycka till med allt! Du är en skitduktig tjej!

Reply
klara

hej kenza! gillar dina kläder jättemycket och.. på tal om shopping i stockholm..
Jag är från södra sverige och ska till stockholm nästa vecka, har du tips med affärer som man bara inte får missa? skulle bli glad för svar! tack:)

Reply
Ida

Duvet, det är ju jätte bussigt att du bjuder din mamma på kläder. Att du köper dem åt henne och så. Men om jag vore du hade jag inte skrivit det på bloggen då du har Sveriges största om jag inte har helt fel!? Du är ju trots allt hennes barn och det borde vara hon som försörjer dig egentligen, inte tvärtom. Nu menar jag inget illa mot din mamma, du har ju skrivit tidigare att hon och din familj haft det jobbigt tidigare om jag inte har fel. Men det jag reagerar på är i alla fall att du borde hålla täckmanteln uppe för din mamma och inte visa till alla att du köper kläder till henne. Det är som sagt jätte bussigt. Men om jag vore du hade jag tänkt lite på det. :)

Du får verkligen inte ta det fel och jag vet att min förklaring blev lite tokig. Men du förstår säkert min vinkel? I hope! Hoppas du har en bra dag i alla fall, kram :)

Reply
anonym

hej jag undrar var du bor i sverige ? eller var? har inte läst din blogg så länge. (:

Reply
Alexandra

Svar på vissa komentarer:

det är väl inget fel att gå ut med att man köpt en liten present till sin mamma, det var ju endå hon som köpte saker åt kenza när hon var liten. Det gör ju mammor, så när vi är äldre ska vi ju ge tillbaks lite :)

krmais

Reply
Annelie

Kop inget fran Jane Norman, dem har superdalig kvalitet pa sin klader. Jag har jobbat for dem (iofs lange sen och en tid jag helst vill glomma) sa jag vet :-)

Reply
bella

hej kenza !! :D

jag undrar vilken mobil du har ? ;)

jo, btw , du är sjuukt fin ! ;)
älskar din blogg :)<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*