• header

20e juli 2011

Good morning sunshines! :) Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa, hur nu en sån sover haha. Vaknade upp pigg och glad vid nio och tog ut vovven. Solen skiner och livet känns sådär allmänt gött! Förutom tvättid vid tre så har jag absolut ingenting att göra, så jag funderar på att lägga mig ute i solen och bläddra i tidningar. Har prenumerationer på en hel del tidningar och nu har jag 3 nya nummer av 3 olika tidningar att läsa, så det är bara att lägga sig på en filt i gräset och njuta!

Vad ska ni hitta på idag? Sola & bada? Skulle också vilja dra iväg och bada men alla vänner plus min pojkvän & familj jobbar (några är bortresta också), men på fredag morgon sticker jag till Mallorca och då jävlar blir det bad!

Vi har bokat ett fint hotell nära den vackra stranden i Alcúdia. Jag vill tillbringa dagarna i en sån här solbädd, med en iskall cola och en bra bok! Åh det ska bli en sån mysig och skön vecka med min kärlek! Vi kommer även åka in till Palma stad för lite shopping och så.

109 Comments

Natasha

hejhej!

vad myssig ja det tycker jag asså att i ska bo där:)
men jag hände inte riktigt med att du skulle först dit
sne di hehe;)

puss♥♥

Reply
Fotoemilia

Vilken härlig dag! Själv ska man jobba hela dagen. Dock är vädret inte så bra här heller, så det gör inte så mycket.. :)

Reply
Filippa B

Hej Kenza , jo ja e här i Sthlm under två dagar och igår va vi på en fantastisk restaurang som heter villa godthem. Ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska göra och har ävän inte så många planer för dagen. Skulle bli jätteglad om du kunde ge några tips !
Puss&Kram

Reply
Malin

Ser jätte jätte mysigt ut. Dit vill jag oxå åka. Men får nöja mig med Kreta om 5 veckor. Tyvärr så är det inte lika fint väder i Malmö idag. Så det får bli en inne dag alt shoppingdag. :) ha de fint. Kram

Reply
Emma

hihi då kanske vi stöter på varrandra, ska också till alcúdia fast åker ner på lördag! kram

Reply
Carolina

Gillar din blogg – men det är mycket “alla mina vänner” “jag och massa vänner” :) Tror inte vi behöver bekräftat att du har kompisar! :)) Ha det så kul på resan!

Reply
Johanna

Åh vad mysigt!
Herregud vad du är överallt just nu enza, Cypern, Dubai, Rhodos, Visby och nu mallis. Haha, men man måste ju leva livet så när man är yngre!
Ha det så bra! Många kramar johanna

Reply
ida

andra gången på 2 månader jag åker och då kallar folk mig galen, men du har ju fan rest en gång i måanden typ i år!lyckliga du!

Reply
Paulina

Åh vad härligt med sol i Stockholm, hemma hos mig är det grått. Jag kan tänka mig vilket hotell du ska till, jag var där för lite mer än ett år sedan. Ska till Mallorca nu igen med en kompis om två veckor men till ett annat hotell. Jag tror det är samma hotell som jag var på för ett år sedan! Det var iallafall ett toppen hotell, jätte god mat och fina lägenhetsbyggnader. Hotellets namn börjar på V.

Ha en underbar resa fina Kenza

KRAM

Reply
Maria

Mysigt med en Mallorca resa vi var där på bröllopsresa på hotell Viva Bahia i Alcudia, nackdelen med det hotellet var att det var långt till småbutikerna. Men det var otroligt fint där. Ha en underbar resa !

Reply
Lin

Hej Kenza!
Åh vad härligt att du åker till Alcudia!! Min familj bor där och jag åker dit flera ggr om året! Det är sååå vackert!!! Om ni kan så hyr en bil en dag och åk ut till olika Calas som det heter! :))) Måste rekommendera två jättefina ställen i närheten där ni kan åka till:
FORMENTOR OCH CALA SAN VICENTE!! SÅ VACKERT!!! ÅK ÄVEN TILL SAN PERE EN FIN LITEN BADSTRAND SOM LIGGER I NÄRHETEN AV ALCUDIA.
Kram och ha en underbar vecka på Mallorca!! <3

Reply
Louise

Såg bilden från ditt hotell och undrade direkt vad det hette? Ska nämligen till ett identiskt hotell exakt samma dag en bit från alcudia. Det heter inte Sun Garden Viva Tropic? Kram

Reply
Ella

Jag var i Alcudia i början av sommaren. Helt underbart ställe! Kan tipsa om Palma, åk dit, shoppa, se katedralen och fika på Cappuccino. Mums! Trevlig resa!

Reply
sofia

hej! varför åker du inte på semester utanför europa? känner du aldrig för att åka till usa, australien, asien tillexempel på semester? är inte dina semestrar väldigt lika varandra varje gång du reser? kram

Reply
Amanda

Fina Mallorca… Älskar det, hälsa iberostar ciudad blanca från mig om ni går förbi det! (på strandpromenaden) Rekomenderar det hotellet till tusen om ni ska till Mallorca fler gånger. Det är underbart :)
Kram på dig kenza <3

Reply
Gina

Åh vad skönt det ser ut! Vilket hotell ska ni till? För det på bilden ser nämligen ut som Blue Star Viva Blue? :)

Reply
Medberoende

Åååh när jag var på Mallorca för några år sen bodde jag vid Alcudia! :D Kul att någongång ha något sammanräffande med nån som reser! ;) Annars har jag aldrig åkt till nån plats nån annan varit på…! haha! ;)

Reply
Hanna i norrland.

Åh där skulle jag också kunna tänka mig att ligga och mysa, läsa bok och dricka cola :) Med citron i ;)

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Den bilden du har från hotellet, är det från relax poolen? :) Är det där ni ska bo? Jag har bott på det hotellet och det är jätte fint! Jag kan också säga att de “sofforna” är hur sköna som helst, man somnar typ! ;) Det som är så bra med den poolen är att den är bara för vuxna (även om jag var liten då så smög jag mig in dit … hehe) så ni lär få lugn och ro, det är inga som hoppar i poolen eller så om du förstår vad jag menar. :)
Ha en trevlig resa!

Reply
Emelie

Åh, på Alcúdia var jag! :D Estrella de mar hette hotllet där jag bodde! Vad heter erat?

Älskar din blogg Kenza, kram!

Reply
Julia

Jag var där i våras, super bra hotel och jag längtar tillbaka! Minus var tyvärr att poolen inte var uppvärmd, men det gick bra endå:D Hoppas att ni får en superbra resa och jag önskar er all lycka :)

Reply
Amanda

ååååh va gött!
jag kom hem från exakt en sån semester med min kille för två veckor sen. Vi var också i alcudia, både alcudia och port d’alcudia. Suuuuupermysigt! Bodde också precis vid stranden. Så himla fint o stränderna där är devine!11

Reply
Caroline

Med vilket resebolag åker ni? hur mycket betala ni för resan? Jag o min kille tänkte åka dit i slutet av augusti, men har inte hittat något bra än..Din blogg är bäst!!!!

Reply
Karin

Ser ut att vara ett jätte fint hotell, åker till alcúdia 3 september, är så himla fint och mysigt, finns mycket god mat. Ni borde prova Nickes krog,
Kram

Reply
Carla

Kan du säga namnet på hotellet? Såg väldigt fint ut och jag & pappa planerar en resa någonstans i höst :)

Reply
Linnea Bern:)

Åh, så himla mysigt!
Jag var på mallorca 2oo5!
det var jättefint, vi hyrde en bil och körde upp bland bergen och kollade på nån starty, det var en kvinna.
såg ut som en budda kvinna, det finns bara 5 i hela världen!
de tycker jag att du ska söka upp, ett tips! :)

Reply
sofie

Kul att ni ska bo på Viva Tropic! Det är vårat favrithotell! Ni blir inte missnöjda kan jag säga! :) Och om ni vill besöka en riktigt fin restaurang i Alcudia ska ni gå ut till hamnen där våran favvorestaurang ligger :) Bistro Mar heter den! Följ bara alla stånden som står där och sen hittar ni det! Havsutsikt och allt :) Han som äger restaurangen heter också Aleks, och alla som har besökt restaurangen (som vi känner) har restaurangen som favorit :) Bara ett riktigt bra tips! Jag kom hem ifrån alcudia igår, riktigt synd att vi inte var där samtidigt :(
Kram Sofie

Reply
Lydia

Åh, jag har varit där! Det är så fint och härligt. Gillar att det är så lugnt, fina stränder och inte så himla mycket folk överallt. Fast det beror väl på när man åker. Och nära till Palma är det ju ändå :)

Reply
Isabelle

ååh, jag kan lova att du kommer trivas!!! Jag spenderade två veckor på det hotellet förra somarn vid denna tiden! det var UNDERBART! man är tvungen att vara över 18 för att komma in på det området så det är barnfritt vilket är väldigt skönt!! gud vad jag längtar tillbaks nu! du har något att se fram emot kan jag lovaA

Reply
L

Du borde verkligen åka in till Palma. Var där för några veckor sen, det är otroligt fint och finns en maaaaassa shoppingaffärer! Butiker såsom Zara osv finns där, så det är bara att köra! Hah.

Reply
varför hund?

Eftersom min kommentar inte blev godkänd förra gången (man undrar ju varför?) försöker jag igen…får du inte dåligt samvete när du reser så mycket och lämnar bort din hund? Visst att du lämnar honom till familj och så men jag undrar mest varför en person som reser så mycket som du gör skaffar djur?

Reply
Sanna

Haha, exakt på det hotellet var jag förra veckan! Viva bahia? :)
Dom har underbar frukostbuffé och underbar middag på kvällen, om ni har all inclusive eller ska äta där. Jättemysigt ställe! Stranden är underbar också.

Kram

Reply
angelica! :)

himla bra blogg, jag gillar den! :)
fanken va skönt att åka till mallorca! jag har varit där tre gånger, och det är ju galet bra och fint där! :) på söndag drar jag däremot till rhodos, hoppas det är bra där också, för där har jag inte varit tidigare! :) kram!

Reply
A

Buenos dias :)
ohh Alcudia har en jätte fin stor strand men det kan vara mkt fest där oxå på kvällarna…så om jag vorre ni hade jag hyrt en bil lr nåt…för det e underbart i palma på eftermiddagarna o kvällarna…o sen finns det mkt finare stränder i palma o en i Es Trenc…fråga om den stranden när ni är där hehe det e en helt vit sand strand med kristalblåt vatten.

Reply
Christine

Det där hotellet måste vara Viva Bahia, inte sant? ;)
Åker dit varje år med min familj, världens bästa hotell enligt mig! Haha åhh vad avis jag blir nu, men åker dit den 4:e augusti haha! Synd att du inte är där då höhö. Men visst är det viva bahia ni åker till? :)

Reply
Ericsson

Jag har varit på det hotellet du visar, väldigt trevlig personal och god mat( har väldigt bra meny utanför deras all inclusive paket med buffé) deras pizzor är fantastiska speciellt den vegetariska och den med parmasanost och skinka. det kan va lite mycket barnfamiljer men det området som du visar på din bild är bara för 18 plus perfekt att ligga där och sedan gå 100 meter ner till havet för att bada! hoppas du får det toppen

Reply
Elin

Oh, Viva Bahia, var där förra året med min kille, jätte mysigt ställe kan jag lova :D låg i de där solsängarna hela dagarna haha ;D

Reply
Hanna

På det där hotellet har jag varit! :D Jag tror det är samma i alla fall :D Skitfint hursomhelst!
Kram

Reply
dana

Åh! gud vad det ser härligt ut där! Själv saka jag åka till italien och njuta av deras goda pizzor.hehe! ha det bra Kenza.

Reply
Cecilia

Jag ska till Alcudia 5 Augusti, när du är där nere skulle jag bli jätte tacksam om du kunde fota en massa så man får se omgivningen och gärna ge något tips på bra resturanger samt aktiviteter/butiker, det skulle vara toppen : D

Ha det så trevligt på resan !

Reply
JohannaP

Det hotellet är helt underbart! Har varit där två gånger och har spenderat hela veckor i de solsängarna. Man blir riktigt avslappnad när man kommer hem. Palma har bra shopping, dock inte denna gången. Kom hem därifrån igår.. Åk gärna runt på ön. Den är så liten så man hinner med mkt. Glöm inte bort marknaden i gamla Alcudia på söndagar och tisdagar. Trevlig resa!

Reply
agnes

hej kenza! kände igen bilden, jag har bott på det där hotellet och jag kan garantera dig att du blir nöjd! fräscha rum, trevlig personal och frukosten är helt A W E S O M E! nutella och massa sånt finns det. kan lova dig att du kommer bli supernöjd :) ha det bäst! kram ♥

Reply
Anna

Hej! Det är så fint på Mallorca. Tips i Palma stad- drinkstället A Baco, mysigt ställe.
Ett annat fint område ganska nära Alcudia tror jag är Deja – där kan man nog kändis spana lite :)

Ha en bra och skön semestervecka!

Reply
Evve

Hej Kenza.
Ville bara varna er för hotellet som heter bellevue. Hade en praktik där och såg vad som hände bakom “kulisserna”. Palma är underbart så dit ska ni verkligen åka!
Hoppas ni får mysigt!

Reply
Olivia

Jag ska till mallorca på måndag :) Förra året var jag i Alcudia men nu ska vi åka till polenca, hoppas du kommer ha det bra! :D
KRAM Olivia

Reply
Frida

Bra val! Mallorca är härligt! Var själv där en mysig vecka med min kille, helt underbart var det! När ni åker till Palma så ska ni absolut äta på en restaurang som heter caballito del mar, supergod fisk och musslorna är ljuvliga! Bara ett tips!:-)

Reply
Madelene

Stället är hur underbart som helst. Jag känner igen sängarna där, så jag antar att när jag och min familj var i Mallorca så bodde vi antingen på samma hotell, eller ett liknande. Sängarna är hur sköna som helst :) Hoppas du får det trevligt där borta!

Reply
Anna

Åh där var jag och min sambo förra sommaren, väldigt skönt att ligga och slappa i dessa sköna bäddar! Men pass på, de blir snabbt upptagna och man får inte “paxa” dem heller, då blir “hotellfolket” sura så man får vara där efter frukost och ligga hela dagen =)

Reply
emma

Jag har varit på det stället på bilden! Jag känner igen det, där är verkligen jättefint och nära staden/stranden. Bra val! :D Utöver det måste jag säga att jag älskar din blogg! puss!

Reply
amanda

Alcudia är helt underbart! Var där för fyra år sen och är sjukt nöjd! Var även i Playa del palma/palma för två år sedan och det är en mycket mysig stad med okej shopping. Typ H&M och Zara finns där. Sen måste jag även tipsa om Dunkin Donuts…. VÄRLDENS. GODASTE. DONUTS. EVEEEEER!!!!

Reply
Edwin Lindqvist

Hej Kenza!
jag vill bara säga att du och din pojkvän är varmt välkommna till Cala Bona på show där jag och mina vänner jobbar på SunWing Resort.
5 dagar i veckan har vi shower. Hade varit jättekul om ni hade orkat/velat dyka upp. Du är en stor insperation för mig! Så hade varit en ära att få träffa dig!

Mvh/ Edwin

Reply
VENDELA

Kan tipsa om när ni besöker Palma att ta en titt på stora shoppingcentrumet Porto Pi, det är bara att ta en taxi sen säger ni bara att ni ska dit! :D

Reply
johanna

Ett tips är att åka till stranden Cala Mesqidas på Mallorca. Helt underbar strand, och desstuom inte lika mycket folk som i Alcudia. Finns även en ranch där om man skulle vilja ta en ridtur i naturreservatet längs stranden! Supermysigt! Hyr bil och åk dit! :)
Kramkram!

Reply
Fanny

Det hotellet bodde jag på när jag var där för två år sen! Mycket fint och mysigt hotel! :)

Reply
Linnéa

ååh ska ni dit? :) jag rekommenderar det jätte mycket för jag har faktiskt vart där, super mysigt kan jag lova dig! :D

Reply
Gabriella

Där är toppen! Jättefint!! Var där förra veckan faktist, 6e gången! Men en liten sak, akta er för maneterna som börjar komma nu i slutet av juli, dom är inte roliga…

men å andra sidan är allt annat sååååhääääär bra så vad gör en liten manet som kan äta upp en? Äsch..

Reply
Michaela

Åh, vad kul! Där var jag för nån månad sen, jätte fint hotell! :) Hälsa solsängarna från mig, jag saknar dom..

Reply
Vanja

Alcudia är en supermysig stad, har själv bott där två gånger, hoppas du får det bra Kenza! :)

Reply
Cattis

åhh Alcudia är det tråkigaste stället jag nånsin varit på.. Finns inget annat än snitslar och foppatofflor :-(

Reply
Rebecka

Palma tips :)

Ät på: Restaurang Ribello (Catalina-området)
Åk till: Puerto Portals, Deja och Valdemosa

Kram, ha det så skönt

Reply
Mikaela

Nice! =) Ska dit på lördag med min pojkvän, fast vi ska bo en bit ifrån vid Cala Mayor =)

Reply
astrid

jag har också varit i alcudia! så fiiint och härligt. du kommer inte bli besviken vill jag lova :D kram!!!

Reply
matilda ♥

jag var på mallorca för några veckor sedan och var också vid alcudia, på ett hotell som heter ciudad blanca. och vi åkte också in till palma en dag och shoppade! haha copycat ;)

Reply
beccis

har solat i exakt dom solsängarna! asnice ställe :D
och banana club som ligger där i närheten är bäst!

Reply
lina

Vet precis vart de hotellet ligger! Var i Alcudia i början utav sommarn, hur mysigt som helst! Ha de bra :)

Reply
alice

Alcudia är sååå fint. Har varit där 4 gånger på raken. Vi älskar det. På just det hotellet (som du ska till) så badade mina föräldrar på. Jag var typ 11 år då så jag kunde inte komma in då och inte nu heller. Är 13…

Reply
Frida

Jag var på ett hotell förra sommaren som låg i Alcudia och det liknar det som är på bilden och det är jätte fint där!
Jag ska till mallorca igen om två veckor men då ska vi på i calad’or !

Reply
Caroline

Hej Kenza! Är det viva blue ni ska bo på? :) hoppas du går en underbar resa, många kramar från mig och camyuva :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*