• header

Louboutin

Jag har länge velat ha ett par klassiska svarta pumps från Christian Louboutin. Ett par skyhöga pumps, med den läckra röda sulan, som passar till allt! Nu har jag bestämt mig för att köpa ett par, men jag kan inte bestämma om jag ska köpa de med öppen tå eller de med stängd tå. Vill att det ska bli rätt när de ändå kostar mellan 6500-7000 kronor (de med peep-toe är dyrare)

Skillnaden är väl tån då, och klacken. De med öppen tå har lite högre och nästan lite snyggare klack, men de med stängd tå funkar ju även på hösten och så. Hmm.. Vilka hade ni valt?

721 Comments

Mary

Att du ens överväger stängda chockar mig!!! De klart som fan att du ska ha öppen tå. Går aldrig ur modet!!! De stängda ser ut o komma från Sko punkten!

Reply
Camilla

Skulle nog köpa dom stängda, dom kan användas året om, dom öppna är mer vår o sommar skor ;)

Reply
Johanna

svårt val, men då vi går mot höst och det kan vara kul att få använda sina heels även då så hade jag kört på stängd tå!

klassiksa och snygga!

Reply
Fanny

Peep toe är helt klart snyggast, MEN ett par Louboutin pumps håller med rätt förvaring/bahandling vääldigt länge efter som det är en sådan fantastisk kvalite! Och du kan ju använda de med täckt tå stortsätt året runt, så det är ju ett sort plus och eftersom du troligen kommer att ha dessa skor livet ut? (haha, ett bra tag iaf) så blir det lättare med de klassiska täckta.. Fast egentligen, vadfasen ta de som e snyggast! då kommer du vara skitnöjd direkt!
Kraaaam

Reply
erika

Ta Bianca, mycket snyggare! Har själv ett par och de är världshistoriens mest perfekta skor, ångrar inte en sekund. :)

Reply
Isaura

Själv är jag inte så mycket för öppen tå, men jag förstår hur du tänker med klacken på den med peep-toe. Jag skulle dock valt den mer klassiska, stängda klackskon. Snyggare så.

Reply
Bella

Åååh vad roligt, önskar att jag också kunde köpa ett par! Dom är så sjuult snygga ;)

Jag hade tagit dom med stängd om jag var du, dom är lika snygga och passar året om!

Reply
Hannah

Personligen så tycker jag “öppen”, sen måste jag bara säga att det var väldigt fint skrivet av Denise!

Reply
Caroline

De klassiska med stängd tå, dom med öppen tå är jäkligt snygga också men du har mer användning av de med stängd eftersom du kan använda dom året runt, de med öppen känns ju lite mer sommar..

Reply
Kim

De med stängda är ju klassiska och kommmer alltid att vara. de med tån är ju grymt snygga och lite tuffare de klassiska är lite finare…

Reply
T

jag har dem svarta klassiska i lack, med peep-toe, jag provade dem stängda, som har mycket högre klack, men det var nästan omöjligt att gå i dem… så kör på peep toe tycker jag.

Reply
-.-

Gud blir så trött på folk som säger tänk på barnen som inte har nån mat och bla bla, fine självklart ska man tänka på dom!

Men om ni hade 5000-6000 hade ni spenderat dom på nöje och familjen eller shopping eller barnen därnere? Alltså ärligt.

Dessutom kanske Kenza donerar pengar, vad fan vet ni om det? (ursäkta mitt språk)

Men man måste få unna sig själv nåt också.

Om ni tycker så kan ni ju ta och skaffa ett bättre jobb och skänka lite själv(om ni inte redan gör det)

Btw peep-toe är hetare och klacken med :)

Reply
Hanna

JAA!!
stängd tå – lätt! mest för att man inte vill överanvända dem, men att man ska kunna göra det de dagarna man faktiskt känner för det och det kan vara när som helst på året!

måste säga att pengarna och kändisskapet börjar gå dig lite åt huvudet. får jag bara tillägga att jag älskar det? alla ska vara så jäkla propra, hålla samma nivå som innan de blev riktiga profiler och försöka vara så bohem och retro som möjligt, annars är det inte “mode”. jälla skit säger jag – glaaaaam förfan

Reply
alicia

Jag gillar de med öppen bäst!
Men om du köper de med stängd och är sugen på ett par andra också, så finns det ett par skitsnygga från WERA på Åhléns för 599 kronor! Inte lika hög klack dock, but still :-)

Reply
Jenny

well, peeptoe är snyggast, dock är det ju lätt att det skaver.. stängd tå funkar som sagt även på hösten så jag hade nog valt det :)

Reply
Sara

Alltså, fan ni är ordentligt konstiga. Kenza är världsförälder och donerar pengar till Unicef varje månad. Hon tjänar bra, och vill såklart köpa något fint till sig själv också. Inget konstigt med det. Skit i henne, ni kan själva donera pengar till välgörande ändamål om ni tycker det är så viktigt.

Reply
Sara

Det känns som att de med öppen tå är typiska Louboutin, jag tycker definitivt att de är snyggare :D ska du köpa ett par asdyra med stängd tå så kör på YSL :)

Reply
frida

öppen tå såklart! du kan använda dom på hösten också.. om du går till festen i ett par andra hehe..

Reply
Elsa Danielsson

Jag tycker att du ska köpa den med öppen tå för att jag tycker att den är lite snyggare än den med den som är stängd:D Fast båda var jätte snygga Kenza !♥

Reply
Jenny

De med stängd då, de håller längre modemässigt och så kan du ju ha dem i princip året runt! Fast de med öppen tå hade varit söta med ett par söta strumpor med volangkant. :)

Reply
Klara

stängd tå! du kommer att kunna använda dom mycket mycket mer och det vill man kanske göra när man tänker på hur mycket dom faktiskt kostar? Plus att de med stängd tå är mer klassiska och sverige har så kort säsong för öppna-sommar- skor.

Sen om du vill ha med öppen tå så kan du köpa det senare i livet.

Reply
BeccA

inte ofta jag kommenterar stora bloggar men tänkte att jag kunde säga min åsikt ^^

Jag tycker peep toe, 1. för att den är hetast just nu. 2 för att det ser med “ungdomligare ut”
Men den med stäng kan man ju också ha på hösten :s

Nej jag tycker den med öppen, du sa jue själv att den var lite snyggare också ;-) hehe läsre din blogg 24/7 :3

Reply
julia

Jag tycker du ska ta dom med öppen tå faktiskt,
Passar dig superbra! och när jag tänker Louboutin så tänker jag med öppen tå ;)

Reply
Lovisa Klang Granath

INTE peep toe! så rakkans mycket snyggare och stiligare med stängd. :)

Reply
lillen

INGEN. Om du ska lägga dem pengarna så se till att det är ett par Louboutin med “head turning” design.

Reply
amaya

med peep toe!! sjukt mycket snyggare, skon ser mycket mer elegant ut och inte alls lika klumpig! :D

Reply
MissAnki

Jag köpte de med stängd tå, love them och har du vägarna förbi London så är det klart billigare köpa den där, mina gick på 5000kr :)

Reply
Vendela

Du borde definitivt köra med stängd tå! Då blir du inte lika årstidslåst (vi bor ju i Sverige) och man slipper visa sina tår som i slutet av kvällen alltid blir svullna på grund av de höga klackarna!
Hoppas detta hjälpte dig att välja skor!
Tack för en bra blogg.
Vendela

Reply
carro

jag hade tagit de nedre även fast de andra är snyggare, de går ju att använda mera ;)

Reply
Carolina

Älskar de skorna!!! Om du vill ha ett par klassiska skor, som även kostar så mycket tycker jag du ska välja de utan tå, för då kan du ju även ha de på hösten.

Reply
Josse

öppen helt klart, eftersom att öppen är väldigt inne nu. Faktiskt kan du ha dom på hösten också, du behöver ju inte ha dom utomhus!
stängd tå ser väldigt klumpig ut:/

Reply
Märta

Båda är helt klart snygga men för 7000 tycker jag nog hel tå för att kunna andvända dem så mycket som möjligt hela året! <3

Reply
sandra

de med stängd tå, för de kan du använda nästan hela året utan att du kommer se för kallt klädd ut och själv skulle jag också välja de som första par :D

Reply
Alexandra

Lätt de stängda! Klassiska och går ej ur tiden. Köpte mig ett par här om veckan när jag var i New York och jag kan inget annat än att älska dem! Tänk bara på att hitta en skomakare som kan sula om de med röd sula innan du börjar använda dem. Håller längre då!
Ditt livs bästa köp!

Kram

Reply
christina

öppen tå , så himla himla gulligt!
men som du och många andra säger är de lite praktiskare med stängd för då kan du ha dom längre på året :p
men jag röstar på öppen!
hare gött , kram!

Reply
Sanna

Båda var riktigt snygga, men jag föredrar dom med stängd tå, för dom är mer praktiska då och så blir dom inte så slitna :)

Reply
Ella

Har alltid velat ha dom med stängd tå, är dock lite för ung för att gå runt i skyhöga klackar ! Men till hösten, kommer det bli jätte snyggt att gå runt i dom med stängd tå, tycker du ska köra på dom !

Reply
lucy

jag har stängda, men även öppna fast i andra färger och mitt tips till dig är att om du har råd att unna dig fler par än ett så gör det! do it! köp två! En annan sak som är bra att tänka på är att man tyvärr inte kan gå på asfalt för det röda slits väldigt snabbt ut då, rekomenderar att ha dom enbart inomhus o bär med dig ett par ballerina när du ska gå ute ;)

Reply
Josefine

Jag har dom med stängd tå och öppen..dom med stängd är ju helt klart mer användbara..men på hösten kan du ju ändå använda dom andra med strumpebyxor :)

Lycka till med skoinköpet:)

Kramar från Hamburg

Reply
Linda

stängd tå! mycket snyggare tycker jag, gillade även den klacken bättre! :) den modellen funkar bäst i längden!

Reply
FRIDA

STÄNGD TÅ! vf? joo därför att 1. tänk dig i höst när det är kallare du har vallt ut en snygg outfit och så skulle de skorna passa as bra till, men det är för kallt att ha dom för du valde de med öppen tå! 2. det är snyggare med leggins eller liknande till de med stängd tå när det blir kallare. 3. du behöver inte tänka på att dina tånaglar är snygga. 4 tänk om du köper de med öppen tå och så sticker din stortå ut för långt eller nått! hahahaha ;)

ha de bäst! <3

Reply
Hanna

Har också suktat efter sådanna länge. Fast jag är dock lite för ung för att använda dom tror jag. Haha!

De med öppen tå var finast enligt mig, men båda var mycket snitsiga! ;) Lycka till!

Reply
NATTISPATTIS

Håller med om att klacken var snäppet snyggare på skon med öppen tå.. Jag tycker själv att hela den skon (MED ÖPPEN TÅ) var snyggare! Men det är ju såklart DU som ska bli nöjd, så du måste nog tänka ännu en gång och verkligen fundera, de kostar ju inte lite.. :P Kram, hoppas du blir nöjd! :D

Reply
nella

söker du den klassiska klacken så tycker jag du väljer du utan öppning, min åsikt , resten upp till dig, KENZA VARTKÖPER DU DOM VILL OXÅÅ HA ETT PAR TACKSAM FÖR SVAR VILKEN HEMSIDA ?? PSS,, DU ÄR VACKRAST

Reply
Ottilia

Med öppen tå hade jag lätt köpt, älskar peep toe! det är såå snyggt! ;)

Reply
emma

stängd tå! kan man inte köpa ett par billigare klackar och spreja undersidan röd? kanske inte, men det var så dyrt… ;)

Reply
Stephanie

Jag hade valt med stängd tå, dels för att jag tycker att man kan dansa utan att fötterna går sönder liiite längre och för att du då kan ha dem även på hösten osv. När man spenderar så mycket pengar så vill man ju kunna ha dom lite oftare liksom :)

Reply
saraaa ♥

Jag, personligen, tycker dom med peep-toe, jag menar, man vill ju ha dom klassiska, men, man vill ju ha en lite modernare version av dom klassiska som inte så många har..
bara min åsikt, men köp vad du vill, om dom inte är dyra kan du ju köpa båda? :]

XOXO ♥

Reply
karolin

Jag skulle valt stängda eftersom att jag hatar att visa tårna, men de med öppen tå är helt klart snyggast! :)

Reply
Anonym skoälskare

De med stängd tå är mycket mer klassiska, de funkar till allt, men det gör i-å-för-sig är de med öppen tå också. Båda modellerna är ju lätta att matcha eftersom att de är svarta, det är en ren och snygg färg. Men om man inte har gått på pedikyr på ett tag, ;-) eller inte har målade naglar för tillfället, är skor med öppen tå alltid jobbigt..! Men jag tycker definitift att du ska investera ett par Loboutans, de är ett riktigt kap! Såå snygga!
Hoppas att jag kunde hjälpa dig, Kram.

Reply
Anonym skoälskare

Hej!
De med stängd tå är mer klassiska, men eftersom att båda är svarta är båda modellerna lika lätta att matcha. Men som du sa, du kommer inte vilja gå med öppen tå på hösten/vintern.., så därför kanske de med stängd tå är mer användbara. Om du dussutom inte har gått på pedikyr på ett tag ;-), eller inte har målade naglar för tillfället, är alltid skor med öppen tå jobbigt..!
Men jag tycker definitift att du ska investera ett par Loboutins, de är ett riktigt kap!
Hoppas att jag kunde hjälpa dig, Kram.

Reply
ivodivo

Köp dom i mocka, helt stängda, dom är snyggast. Har checkat in dom ett tag men dom säljs bara under vintern :s konstigt nog…dessutom har dom aldrig min storlek :( värdelöst! Men dom är iaf snyggast.. ta inte dom med peep-tå.. då kan man inte ha dom när det är lite kallare ute..ser fult ut :p

Reply
emelie :)

Peep-toe tycker jag allt ! Skulle otroligt gärna köpt ett par såna, om jag hade pengar över till det. Haha har suktat efter ett par såna några år nu ;)
Btw älskar jag din blogg, du är så vacker och har en sjukt snygg stil ! Kram, Emelie Smith :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*