• header

Louboutin

Jag har länge velat ha ett par klassiska svarta pumps från Christian Louboutin. Ett par skyhöga pumps, med den läckra röda sulan, som passar till allt! Nu har jag bestämt mig för att köpa ett par, men jag kan inte bestämma om jag ska köpa de med öppen tå eller de med stängd tå. Vill att det ska bli rätt när de ändå kostar mellan 6500-7000 kronor (de med peep-toe är dyrare)

Skillnaden är väl tån då, och klacken. De med öppen tå har lite högre och nästan lite snyggare klack, men de med stängd tå funkar ju även på hösten och så. Hmm.. Vilka hade ni valt?

721 Comments

Stine

With peep toe! It makes it more luxurious ;-). And the higher, the better, I personally think..

Reply
steffi

Stäng tå hehe för då kan du ju ha de på hösten, men öppen tå kan du ju också ha.. men personligen tycker jag du ska ha med stängd för de finare till hösten :)

Reply
fia

Jag skulle köpt med stängd tå. Dem kan man använda oftare och är ju mest “klassiska” :-) Men smaken är som baken! Vad du än väljer så kommer du ha ett par vråååål snygga skor i garderoben! Aviiiis Kram på dig!

Reply
Sara

jag hade valt de med öppen tå, vet inte riktigt hur jag ska beskriva men de stängda känns lite “stelare”. :)
grym blogg btw!

Reply
Anna

Riktigt snygga, förstår bara inte hur du kan gå i dem ;) Och precis som du säger, dem med stängd tå kan man ju bära till hösten också om man vill! Så hade jag vart i din sits nu hade jag valt stängd tå!:)

Reply
jonna

de stängda är ju mer klassiska än de med peep toe, skulle lätt valt de stängda då de båda är lika snygga med de stängda kan man ju ha året om!

Reply
josefine

jag tycker du ska ta de med stängd tå! de funkar hela året om och är antagligen lättare att gå i med. sjukt snygga!!

Reply
Frida

Helt klart stängd tå! Om du bara ska köpa ett par är den stänga tån mer tidslös och går att använda till fler tillfällen, plus om du inte hunnit fixa naglarna på fötterna! Lycka till. Jag har köpte ett par skor med öppen tå i samma prisklass och ångrar mig!

Reply
Elin

Jag hade valt dem med “stängd” tå, för om man nångång skulle ha jätte fula tånaglar och verkligen vilja ha dem skorna så måste man ju typ ta andra skor, för annars får folk titta på en stor ful tå x))

Reply
Tove

Jag hade val de med stängd tå. De kommer du nog kunna använda mycket mer. Tyckte skillnaden var väldigt liten så köper man så dyra skor hade jag nog velat kunna anvädnda dem mycket!!!

Reply
sara

jag hade valt de med öppen tå, vet inte riktigt hur jag ska besrkiva men de stängda känns lite “stelare”. :)
Grym blogg btw!

Reply
sabina

dem med stängd tå! vill själv ha ett par såna och någon gång ska jag ha ett par:)

Reply
Erika

Stängd tå, då kan du använda dem året runt och när det gäller så dyra skor är det väl klart man vill kunna använda dem ofta och inte bara på sommaren :) En dag hoppas jag också har råd med ett par klackar från Louboutin! :)

Reply
Sara

Kenza och läsare :)
Vill bara uppmana er alla till att skicka en gåva ner till Afrika, de lider så hårt nu av svälten. Extrem torka – den värsta på 60 år!!

Om alla är med och hjälper till med det lilla eller stora de har, så kan vi tillsammans rädda fler liv!

Ni kan t.ex. sms:a AKUT TORKA till 72900 och skänka 100 kronor. (har skrivit lite fler ställen med olika belopp att skänka inne på min blogg)

de behöver vår hjälp!!

Reply
Miranda

Den med öppen tå var lite snyggare än den med stängd, men att den med stängd tå kan du ha även då det blir lite kallare, men annars var båda snygga, Svårt val!

Reply
Madelene N

Jag älskar den m öppen tå men om jag ska tänka rent praktiskt skulle jag välja den m stängd tå! Klassisk och tidlös! Lycka till

Reply
anna

tycker de med tån är lite snyggar men de andra funkar ju verkligen till allt, och det är väl det du är ute efter så satsa på de “stängda” tycker jag men båda är ASSNYGGA!

Reply
Cissi

Öppen tå! mycket snyggare faktiskt, annars kan det kännas lite tantigt! jag skulle valt öppen tå. Du kommer se ur läcker i skorna! <3 men känn efter lite till och prata med några och kolla vilka de skulle ha valt! det känns nog lite bättre att vara säkrare. puss på dig! <3

Reply
Hannele

Jag hade valt de med stängd tå för de kan man, som du sa, använda i höst också. Och klackar med stängd tå kommer alltid vara “inne” och det vet man inte om de med öppen tå kommer vara.

Reply
Anna

De med stängd tå :) känns lite mer “klassiska” och funkar även när det blir lite kallare.. =)

Reply
Sofie

Jag skulle säga den med stäng då den funkar året runt. tror inte du skulle ångra dig. Sjukt fina skor

Reply
elin

Jag hade lätt valt den utan öppen tå! :D har letat efter precis dom, äkta. vill inte riktigt beställa på nätet då jag vill testa dom innan + att man inte riktig vet om dom är äkta eller inte! Vart tänkte du köpa du dina!? :)

Reply
Elin

Hej fina kenza! :)
Jag tycker personligen dom som är stänga vid tån i och med att dom är så fruktansvärt jävla snygga och är mer praktiska mot höstmånaderna så du kan ha strumpbyxor i dom :) jag tycker att det inte är så snyggt att ha peep toe och sen strumpbyxor i sånna skor :p det ser lite konstigt ut enligt mig :p
Åhh jag är så extremt avis!! Vill också äga ett par!!! Men nån dag så ska jag bara HA ett par eller fler kanske :p vart köper du dom ifrån ? :)
Du är bäst! Mvh Elin :)

Reply
Louise

beställde själv hem ett par svarta pumps igår:D det fick bli peeptoe, tycker du att det är snyggast ska du välja det. det som är praktiskt får komma sist i denna situationen haha. du ska vara NÖJD!

Reply
Jessica

HADE är ett bra ordval då jag aldrig skulle ha köpt ett par dojjor för 7000 spänn ;D Anyway, de med hel tå, tycker inte om peep-toe då jag anser att mina tår inte är tillgängliga för allmänhetens blickar ^^ Men du som passar i det kanske borde överväga heltå också eftersom som du säger, de är lite mer användbara :)

Reply
Anna

Åh, de är supersnygga de skorna, vill också ha men pengarna lyser med sin frånvaro och jag klarar inte gå på sådana klackar. Klarar knappt skor med klack heller, bu,får ont i fötterna.
Men jag hade valt de stängda.

Reply
Jullan

Stängda tån!!!!
Btw, kommer du använda din Canada goos i vinter igen?
:) ha det bra

Reply
Karin

Alla Louboutinskor är iofs sjukt snygga, men jag röstar för de med peep-toe! Har en liten crush på peep-toes ;)

Reply
Elin

Du ska helt klart ta de med peep-toe! Sjukt snygga! De andra kan se lite “tantiga” ut.. Kan du köpa ett par till mig med? Storlek 39. Tack :D

Reply
melissa

tycker att du ska välja dem stängda pumpsen… sommarvädret här hemma i sverige är inte direkt super!du kommer säkert använda dem utan öppen tå oftare :)

Reply
Dessie

Båda är riktigt snygga men jag föredrar hellre dom med peep-toe dom är nästan lite fräckare om man säger så ;) och jäflar vad dyra dom var!!!! Min mamma hade fan gett mig en höger hand om jag hade kommit hem med sånna haha lycka till ;D. <3

Reply
Lauren

The Bianca (closed in pumps) I have in Nude… and they were my biggest Louboutin purchase mistake Ever!! The way they are built makes them nearly impossible to walk in…. and I am used to walking in heels!! The peeptoes I think are the Bananas.. or a style very similar… which my friend purchased and had to send two pairs back because they stretched in a way that meant she could no longer wear them!!! My advice would be to go for the classics… they are classics for a reason!! The Very Prive for peeptoe has been so faithful to me! and my Pigalle 120s I wear with almost everything!! Stay away from the double platform range! Bad designs!! <3

Reply
Sofia

Helt klart stängd tå är de så dyra så vill man ju kunna använda de mer än en säsong, sen tkr jag också de var snyggare men de med öppen tå är helt åkejj =)

Reply
Amanda

Jag hade absolut valt öppen tå. Tycker det är gräsligt snyggt när tårna kikar fram, och speciellt om man har en läcker färg på tånaglarna!

Reply
Lana

I have the ones with the open toe.. i like them more, because they are higher and they just look sexier.
the other ones look kind of boring.. so i recommend those with the open toe! :)

Reply
Emmy

Jag hade valt dom med öppen tå myyycket snyggare och som du sa klacken är snyggare mer stilren tycker jag :D

Reply
sofia

det är ett riktigt svårt val faktiskt.. jag förstår din situation.. Men jag hade nog ändå valt peep toe faktiskt. Det ser lite mer classy ut, och du är ju classy! :D

Reply
alice

utan peeptoe! om man ska lägga såpass mycket pengar på ett par skor vill man ju att de ska vara tidlösa samt passa till allt! :)

Reply
elin

Älskar de med öppen tå, men skulle satsa på de med stängd; de är otroligt snygga och användbara året runt, öppen tå är lite mer begränsat. Stängd är även snyggare om man behöver ha svarta nylon, eller vanliga nylon, iocmed om man har öppen tå så syns sömmen i hålet, och de där sexiga tårna är nu bara en söm.

Reply
OOO

Öppen tå är såååå mycket snyggare.. Men du har rätt, man kan använda dom stängda till hösten osv. Fast du har ju rätt många skor med ”stängd tå” så kör på dom andra!

Reply
Everlasting

Jag gillar peeptoe starkt, men i det här fallet skulle jag nog ändå valt stängd tå. Den skon är ju mer flexibel, man kan ju ha den till allt även på finare tillställningar och, som sagt, på hösten.

Reply
Urbania

Peep-toe, utan tvekan! Mycket snyggare till en ung tjej som dig. Stängd tå är också heeelt underbar men jag tycker att peep-toe är tusen gånger snyggare och ser ut att passa yngre tjejer, som dig och mig. Spela roll om du inte kan använda de i snön (byt skor när du kommer in), du kan ha de varenda sommar i 100 år framöver!! Peep-toe teeaaam!

Reply
belle

Peep toe! Mycket snyggare! Du kommer ju inte att använda dom hela tiden så varför inte ha dom på sommaren och utomlands? Då har du några skor att längta till att använda också ;)

Reply
Sanna

Bara jag som tycker de där skorna är ganska fula? Ser typ billiga ut..Strippa-skor xD

Reply
Jess

Jag älskar louboutins!!!! Tror inte du fattar hur avundsjuk jg e just nu hahah.
Hursomhelt så tycker jag öppen tå är bäst :)

Reply
karolina

peep-toe! funkar ju även på hösten med t-ex ett par tunna strumpbyxor! muuuuuuums!

Reply
Anna

Stängd tå! :O
man kan som du själv säger ha dem året runt. När man har peep-toe tycker jag det ser ut som om man bräcker tån, så lätta val…;)

Reply
Y.

Stängd tå!
De är klassiska, går att använda ofta och är snyggare ;)

De med öppen tå känns inte direkt Louboutin.

Reply
Charlotte

Stängd tå. Det första paret ska vara ett par klassiska tycker jag, som man kan använda jämt jämt jämt. Och det är/gör de med stängd tå! :D

Reply
Jossan

Jo de var snygga, men priset? :O hur kan man köpa så dyra skor, man kan väl hitta ett par utan märket, och skänk resten av pengarna till de som behöver:O ni har ju enorma summor, men fina var de och skulle passa dig!:)

Reply
Tove Jonsson

Jag tycker med stängd tå! Det funkar ju till de mesta plaggen du väljer att matcha dem till och dessutom är det mycket stilrenare anser jag + så lär dem med stängd tå användas mer tror jag ändå, och dem är ju ganska dyra så use them well! ;)

Reply
Anna

Jag tycker att du ska köra pa dem med stängd ta, de kommer du ha användning av mer än de med öppen. Peep-toe är endast en säsongsko, plus att det kanske helt plötsligt blir väldigt omodernt. När jag var i din alder var det ingen som hade sana skor, nu lät jag som en gammal kärring, men för 10 ar sedan da. De med stängd ta är en riktig klassisk sko som du alltid kommer ha användning för.

Reply
Lina

Öppen är mycket snyggare! I värsta fall finns tradera om du skulle ångra dig, då går du ju inte mycket back förhoppningsvis.

Reply
Nicole

Ta de som inte har öppen tå, mycket finare och mer “klassiskt”. Plus, om du verkligen vill ha de med öppen tå senare, kan du ju köpa ett par en annan gång =)

Reply
rebecca

stäng, som du sa. Det kan ju vara kul att kunna använda dom när du vill! :)

Reply
elsa

STÄNG TÅ,
de med öppen e såklart sjukt fina och passar speciellt nu på sommaren, och är ju väldigt “inne”

men de mes stängd tå kommer du kunna använda mer och även under hösten/vintern

såå stängd tå tycker jag :D eller så kör du på båda! hehe

//elsa

Reply
Sophia

De klassiska utan peep toe. De ska som sagt vara med länge, och hela pumps går aldrig ur tiden medan peep toe kommer och går.

Reply
izabella

Satt just och funderade på det. Båda två är ju jättefina, i och med att skon har en röd ‘underdel’ så räcker det med den stängda. Kan kanske bli lite mycket om det tittar fram ännu en färg på tå-nageln.

Reply
sofia

öppen tå! personligen tycker jag bara stängd tå är jättefult, ser instängt och klumpigt ut!:)

Reply
Malin

De med stängd tå helt klart! de blir lätt att man åker fram med tårna om du har öppen tå och när dom är så höga! Puss

Reply
Lina

Peep-toe!! Dom ser så mycket finare ut, dom andra ser nästan lite klumpigare ut. Men det är vad jag tycker!!<3

Reply
Madde

De med peep-toe är helt klart snyggast, blir så snyggt när ett par rödlackade tår sticker fram med :D

Reply
Suss

Jag brukar inte kommentera bloggar utan bara smygläsa, men någon gång skall väl vara den första :-) Den med peep-toe är sjukt snygg, MEN det finns huuuur mkt billigare varianter av skor man kan köpa med peep-toe om man har behov.

Tänk när man lägger ner så mkt pengar, jag skulle köpa den med stängd. En klassisk tidlös sko, från en fantastisk designer. Och, en ÅRET-OM sko, man vill ju få valuta för pengarna ;-)

Reply
Roffe

Fastna du med klacken ute nånstans och ramla och bryter benet.Klaga inte då sen ,att du ramlat.FÅR SKYLLA SIG SJÄLV,OM MAN KÖPER MED HÖGKLACK. INGET MENAT ILLA.TÄNKER BARA PÅ ATT DU KAN SKADA DIG.

Reply
Ellen

De med peep-toe är skitsnygga! men… det med stängd är mes klassiska, och dessutom finns det tillställningar då du ej får ha öppen tå på skorna, om du hamnar på ett sånt evenemang kan du ju ej ha dessa om du valt dem med peep-toe. Välj de med stängd, och vill du ha peep-toe så köp ett par andra billigare. Finns hur många som helst. De med stängd tå kommer du alltid kunna använda. Finare på vintern och hösten med ju :)

Reply
Ilona

Ta den med stängd. De kan användas även på vintern medan de med pepp-toe kanske inte blir favoriten just vid de kallare månaderna :) Annars är ju pepp-toe snyggt som tusan :)

Huvudsaken är att du väljer de du tycker är snyggast och de vet att du kommer använda då de är så dyra :)

Puss och Kram

Reply
Caroline

Hälsa på några barn i Afrika och ge dem mat, du som kan, och köp billigare skor. Det hade varit en förebild det.

Reply
felicia

Med stängd! Jag tycker att de är mycket snyggare! och då funkar de hela året, varje år! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*