• header

Louboutin

Jag har länge velat ha ett par klassiska svarta pumps från Christian Louboutin. Ett par skyhöga pumps, med den läckra röda sulan, som passar till allt! Nu har jag bestämt mig för att köpa ett par, men jag kan inte bestämma om jag ska köpa de med öppen tå eller de med stängd tå. Vill att det ska bli rätt när de ändå kostar mellan 6500-7000 kronor (de med peep-toe är dyrare)

Skillnaden är väl tån då, och klacken. De med öppen tå har lite högre och nästan lite snyggare klack, men de med stängd tå funkar ju även på hösten och så. Hmm.. Vilka hade ni valt?

721 Comments

N

Tror jag hade valt den med öppen tå för på hösten använder man inte så “fina” högklackade speciellt mycket, dom med öppen tå kan du ju ha med svarta strumpbyxor då syns ju inte tån ;)

Reply
Linn

åh öppen tå tycker jag!

men till dem som snackar om hur pengarna kan rädda liv och göra skillnad för de som behöver: vad tror ni skoindustrin ger? jobb! designers, assistenter, mattanter, tillverkare, etc. etc. Vissa av de jobb som ges kanske inte är så välbetalda om man jämför med lönestandarden här i Sverige, men för någon som jobbar på fabrikerna kan det göra stor skillnad. Hur skulle de klara av att leva utan jobben? Stora företag ger jobb, that’s final. Sen att man kan ändra jobbvillkoren på vissa ställen är ju en annan fråga…

Reply
Albina

Har olika louboutin du ska tänka på att köpa mindre storlek för dessa skor blir nästan två storlekar större. Pusssas

Reply
gemma:)

Stängd! Får benen att se mycket snygare och eleganta ut! Men är du säker på att vill köpa så dyra? Det finns massa märkes-skor som är minst lika snygga men inte alls lika dyra, kanske 2/3000. Du kan ju göra något lite vettigare med så mycket pengar :) och tro inte att jag dömer dig, jag tänker bara att det skulle ju hjälpa dig :)

Reply
Therese

Jag kan inte låta bli att hålla med Lisa! Köp ett par liknande skor för under halva priset och lägg resten av pengarna på välgörenhet istället. Lovar att du blir tusen gånger nöjdare och att du aldrig kommer ångra dig. Det är helt sjukt egentligen hur vi i industriländerna kan ens ha såna här “problem”. Detta gäller förstås inte bara dig, jag kommer på mig själv ibland också att mina problem är urlöjliga när man tänker på hur andra har det, till exempel de i u-länderna. Kan vara värt att tänka på.

Reply
Julia

Älskar din blogg kenza! Jag tycker du ska välja de med öppen tå just för att jah tycker de ger lite mer för pengarna för att de är lite mer speciella än de med hel tå, de var skitsnygga båda två så förstår att det är ett svårt val men det är min åsikt, fortsätt blogga som du gör! Kram

Reply
Martina J

Båda är ju jätte snygga, men om du ska köpa ett par nu tycker jag de med stängd tå och sen kan man ju köpa dom med öppen tå lite senare, till våren kanske!? ;D

Kram

Reply
frida

Jag tycker du ska ta de utan tår. Tycker Christian Louboutins skor är riktigt fina och att det är självklart att du ska köpa ett par om du vill det! :)

Reply
Kristina

Peeptoe snyggare men som du säger, stängd tå fungerar ju året runt :) Haha snacka om I-landsproblem alltså :D Men vad tusan, köp den du tycker är snyggast, gå på magkänsla, det brukar bli bäst då :)

Reply
aicha :)i

Hej Kenza , du är verkligen min stora idol !
Jag undrar hur lång du är , för du har ju långa jääätteeefina ben men endå har du ofta högklackat..
Jag är 1.74 cm lång och jag är bara 12 .. såja , jag undrar hur lång du är :D Tacksam för svar ( jag vet att du inte brukar svara på dina kommentarer , men snääällaa svara på denna )

Reply
tova

åh vad jag skulle vilja kunna gå i dessa läckra skor!
Ta stängd tå, så kan du gå i dessa i kallare väder också :D

Reply
Sofie

Jag skulle absolut välja dom med stängd tå men det är för att jag ÄLSKAR klassiska högklackade skor så jävla snyyyygt:)

Reply
hanna

Dem med stängd tå! Mycket mer praktiskt, stilrent osv.
Men det är bara vad jag tycker, gör som du vill ! :)

Reply
Rebecca

Hmm, svårt! Tror jag hade tagit dom med stängd tå:) Fast vad har du mest av? kanske roligare å köpa dom som du inte har lika många av?

Reply
Helena

stängd! den ser klassisk och snygg ut, med den höga klacken ser det lätt slampigt ut med peep tycker jag!

Reply
my

utan öppen tå är snyggare och bättre för man kan ha det på hösten/vintern, men sen är det mindre klack och jag håller med dig om att det är snyggare med högre klack, men tror inte man ser så mycket skillnad på det egentligen, så utan peep-toe :)

Reply
Lisa

De med stängd tå är klassiskt snygga, men den med peep-toe är lite modernare kanske (tycker jag). Sen beror det ju till största delen på vad du tycker, men som du själv sa, de med stängd tå kan man ju ha längre tid på året så man får mer valuta för pengarna. :) Lycka till med ditt skoval! :)

Reply
Malin

Båda var otroligt fina, men hade själv valt Peep-toe för dom var snäppet tuffare :D
kram!

Reply
Ida

De där skorna är ju DRÖMMEN! Fan vad svårt val. Tycker de med öppen tå är snyggast på bilden, men de med stängd kan man ju ha strumpbyxor o.s.v. i och på hösten som du skrev. Å andra sidan, det är louboutins, hur fel kan det bli? ;)

Reply
Mia

Jag hade köpt dom med stängd tå, för som du sa så kan man använda dom till hösten också. :)

Reply
thess

Det är ju klart roligt att kunna använda dom på hösten också men de med öppen tå är faktiskt en aaaaning snyggare så jag hade kört på den :)

Reply
S

hmm du borde känna till pengars värde, jag har sett dig ha ett par liknande skor hemma! Jag vet inte men jag tycker att du kan hitta snyggare skor för det priset!

Reply
sandy

Finns en miljon kopior av den med öppen tå, man får JÄVLIGT ont i fötterna av peep-toen förresten.

TA DEN KLASSISKA om du nu ska köpa för så mycket pengar! Den med STÄNGD!

Reply
Madde

DU har fler kommentarer som säger med “stängd” tå!
(ctrl+f) :)

Jag säger också stängd tå!

Reply
Amanda

båda var riktigt snygga! :D
fast min favorit var med peep-toe, men om jag skulle köpa någon av dom skulle jag nog vara tvungen att ta dom billigaste. ;)

Reply
Frida AH

Åh herregud, det är som att du läser mina tankar… GALET :D Jag har länge själv velat ha ett par klassiska Louboutins, de sexigaste, kvinnligaste klackarna som finns att hitta. Köp de med PEEP-TOE, lätt!
På detta sätt kan jag själv få se hur de ser ut på lite bättre, så kanske jag kan bestämma mig för att spara ihop och fixa ett par själv. Haha ;)

Reply
Hannah

Den men peep-toe är tusen gånger snyggare, den andra ser mycket klumpigare ut.

Reply
Paula

Om man vill ha Louboutin så siktar man oftast på dessa klassiska. Och de klassiska är med stängd tå.
Jag tycker att de öppna är fina, men det är inte de klassiska..

Fick låna ett par från min vän, och när jag provade de med öppen tå så minns jag att de skavde lite där fram vid “öppningen”.
Och de stängda är lite stora i storlek, så det kan man ha i tanken. Men det löste jag med ett gelé inlägg vid trampdynan.

Kram!

Reply
nathalie

De med stängd tå! De är myyycket snyggare i verkligheten och dessutom finns de med 14 cm klack så det är ju ganska högt som du gillar :)

Reply
Frida

Absolut den med stängd tå [:
Det beror inte bara på priset , jag tycker faktiskt dom är snyggast….

Reply
maja

absolut utan peeptoe!!
utan kan man aldrig ångra sig, och de är ett klassiskt och elegant val. Tänkt du kan även använda dem vid kallare tillfällen!

Reply
Hannah

asså ja visst klacken på den med öppen tå är nästan lite snyggare men man ser nästan ingen skillnad på demegentligen så mitt personliga val skulle vara edn med stängd tå för den är minst lika snygg och du kan dessutom använda dem året runt! :D

Reply
kristina

du kan beställa på internett för 2000 kr , så gjorde jag och dom är inte fake :) för dom kostar så mycke i usa…

Reply
Emma

jag tycker att de med öppen tå är snyggare, speciellt nu på sommaren. för om du skulle använda dom med stängd tå nu så skulle det se mer ut som en höst pumps. Och jag personligen tycker att öppen tå är snyggare, för det passar till fler kläder. men det är min åsikt :D

Reply
Moa Okada S.

Hej vackra <3 Jag skulle tagit stängd tå, då kan du ha dom även på hösten,sommaren våren, dock kanske inte vintern ;) <3 men gör som du själv känner är bäst <3

Reply
peep-toe

peep-toe, mycket finare, den med stängd ser “fetare” och “tantigare” ut. Killen bredvid mig håller med att peep-toe är mycket finare! ;)

Reply
Louise

Jag tycker självklart dem med stängd tå eftersom att dem går att ha på hösten och även på dem härliga sommrar kvällarna. Dem var riktigt läckra måste jag säga.
ps. älskar din blogg Kenza! du är så duktig. många av mina kompisar säger att vi är ganska lika, det tar jag verkligen som en komplimang :P lycka till nu med köpet!! / Louise

Reply
Cathrin

De klassiska med stängd tå. Då kan du ha dom sommar höst och vår. Ja till och med under vintern, tänk till en snygg nyårsblåsa :D Assnyggt ju!

Reply
Bisa

Dem med öppen tå! Den med stäng då kan lätt ge en tantig-feeling om du förstår vad jag menar : P

Reply
Matilda

Kör på öppen tå! mkt snyggare och så kan du köpa billigare som har stängd! :D

Reply
Alicia

jag tycker det är mycket snyggare utan :) men jag tycker du ska göra son egoina, singla slant om de, och när är uppe i luften lr du hoppas mer på en sida, och då vet du definitivt vad du vill ha! ;)

Reply
lina

ska man köpa ett par louboutin så ska man enligt mig absolut köpa de med stängd tå. De klassiska med andra ord!
Peep-toe kan du köpa på alla andra skor du köper, men inte på louboutin, enligt mig iaf :)

Reply
Josefin

Jag hade inte valt någon av dem eftersom platå är påväg ut. När de är så dyra vill man köpa några som består. Men om du har bestämt dig så hade jag valt utan peep.

puss!

Reply
Daniela

Jag skulle personligen ha valt stängd tå! då gör det inget ifall man har olackade tånaglar, haha ;D ska ni btw till alcudia eller? :) var där på våren, måste bara säga att det är ett sjukt fint ställe!! hoppas ni får en megabra resa! :) kram <3 p.s. vad heter hotellet ni ska till? (:

Reply
Julia

Älskar din blogg Kenza, och tänka sig att du just idag när jag kikar in bloggar om mina drömskor, svarta Louboutins men ta den med stängd, fast jag tycker den med peep-toe ser snyggare ut på bilden MEN i verkligheten funkar det till vad som helst och det är mer praktiska men det är ju bara min åsikt :)

Kram, Julia

Reply
Malin

Jag hade ju verkligen valt att lägga pengarna till dem som svälter i Afrika just nu. Jisses alltså. 7000 kr för ett par jävla skor bara för att man ska passa in bland alla andra bloggare som har skorna. herreguud.

Reply
Julia

De med stängd tå helt klart. Håller längre i modet, skönare att gå i och kan användas längre. Nästan bara nackdelar med öppen tå ju :) Din blogg ger mig förresten inspiration varje dag, den är jättebra!!

Reply
Johanna D.

ooh gud vad jag är avis!!! Tycker dock du ska ta de med stängd tå! oftast skönare & snyggare enligt mig :)

Reply
adelisa

Jag tycker dom med öppentå! De är mer partyparty, men de med stängt är mer till vardag. :) Kramar till dig, finafina kenza!

Reply
sara

jag hade valt de med stängd om det inte var så att klacken på peeptoen var MYCKET snyggare. och båda är skitsnygga , så peep :)

Reply
mooosj

Stängd tå, ush hatar öppen tå så sjukt fult! Fötterna bara pressas ut..haha sen gör det nog jävligt ont med öppen tå. Lör på stängd!!

Reply
Mika

dem med stängd tå är mycket snyggare och mer klassiska! köp de, billigare, snyggare, bekvämare och mer andvändbara skorna = de med stängd tååå!

Reply
daniela

Jag hade tatt PEEP TOE för den är mycket snyggare plus högre klack, det passar ju faktiskt dig.
MEN dem gör jävligt ont efter ett tag där framme vid tån!

Så kör HELLRE på KLASSISK, dem är skönare och plus så kan man ha den på hösten och vintern då det inte finns så mycket snö ute, & den fungerar ju både till fest och vardag!

Reply
Mai Huynh

Den som inte har öppen tå!! Mycket snyggare och att man kan använda den även om det inte är sommar :-)Och om du inte kan bestämma dig så kör på båda!! ;-)

Reply
Jessica

De med stängd tå! :) finare, klassiker och går lixom aldrig ur modet! Sen funkar de ju som sagt på vintern :)

Reply
LOLLO

stängd tå, tycker det är mycket snyggare och som du säger kan man ha dom även på hösten och så!! :)

Reply
anna

jag skulle ha valt dom med stängd tå :) enligt mig är de snyggare och som sagt kan man ha dom på hösten/vintern också :)

Reply
Jessica L

Hej Kenza, nu ska du få min åsikt om saken! :)
jag tycker att du ska köpa de utan öppen tå, då du kan använda de hela året runt medan de med öppen tå använder man ju typ bara på sommaren och hösten!
Hoppas att det va till nån hjälp!
Hare bra, bästa Kenza :)

Reply
Lara

I would choose the open ones!!
I think they are so much more beautiful than the closed ones.
Yep, definitely the open ones :)

Reply
Johanna

De med öppen tå är ju garanterat snyggare, men jag förstår vad du menar när det handlar om så mycket pengar! Jag skulle dock ha tagit dom med öppen tå ändå, du kommer nog ångra dig om du inte gör det tror jag! På vintern så kan du ju bara ha genomskinliga strumpor under, och vad gör det egentligen om några tår blir kalla när man har skon med stort S på fötterna! Puss och kram

Reply
Lara

I would choose the open ones.
I think they are so much more beautiful than the closed ones.
Yep, definitely the open ones :)

Reply
sanna

Stängd tå, de håller året om och är för alltid snyggt och trendigt! Vad du än väljer kan du ju köpa det andra paret om något år :)

Reply
Marie

Om jag letade efter ett par klassiska svarta hade jag köpt den med stängd tå. Klacken ser jag ingen skillnad på och den är så hög även stängd så det spelar nog inte så stor roll. :)

Reply
Lilly

STÄNGD TÅ! de är en miljard gånger snyggare om du frågar mig och kan faktiskt ibland ge en heelt annan look!

Reply
Viktoria S.

Hej Kenza

Hvis du vil have en klassiker så køb den uden åben tå.
Jeg kan bedst lide skoen med åben tå, synes altid de er lige i prikket og smart/sexet på den gode måde ;-)

Håber du finder ud af til sidst, og jeg ved du gør ;-)
God sommer herfra !

Reply
Amanda

Jag skulle ha valt med stängd tå. Man kan använda dem oftare och man slipper tänka “kommer jag frysa i de här?” när det är kyligt ute :p

Reply
Moa

jag tycker dom till höger är snyggast :)
men om jag var du så skulle jag spara pengarna till något roligare :)

Reply
Nathalie @+Bloody+Disgusting

Tycker inte det spelar någon roll. Båda är ju lika läckra! Köp ett par och är du inte nöjd så kan du köpa det andra när du känner att du kan betala en sån stor summa igen för skor :) Själv hade jag valt med peep-toe först och sedan utan!

Reply
Swede In London

Köp de jag köpte igår istället. De heter catch me 100 kid o jag köpte de i svart. Sjukt snygga. Men jag provade de du har bild på oxå med öppen tå o skulle välja de av de två som är på bilderna. Om du ska till London så vänta. Butiken på Mount Street är hur härlig som helst.

Reply
ida

snygga skor!men lite mycket pengar att lägga.håller med vissa av dom andra här.köp ett par billigare och skänk resten eller vad fan spara! men lägg inte ut på bloggen att du ska köpa skor för så mycket pengar.dumt tycker jag! ha det bra!

Reply
Elin

stängt tå är superläckert, öppen tå kan lätt se lite… jag vet inte, oklassigt? Men det är bara min uppfattning :) <33

Reply
Sofias blogg

Jag tycker alltid att klackar med stängd tå är mycket skönare, med öppen tycker jag att det känns så trångt. + att du kan ha dom med stängd tå på hösten och det är ju ett plus. Meen, det finns alltid ett men.. Öppen tå är snyggast ;D

Reply
Hanna

Dom med stängd tå ser ut som min mammas fotriktiga jobbskor (hon jobbar på sjukhus)
MEN dom men öppen tå är VRÅÅLSNYGGA! <3

Reply
K

Jag hade valt peep toe. Det känns ofta som att man ska välja det absolut mest enkla och klassiska när man köper dyra märkesskor, typ loubis, men tänk efter, när använde du senast ett par helt svarta, neutrala pumps?

Reply
Cornelia

Båda var snygga men jag tycker ändå att dom med öppen tå var snyggast. Lite mer annourlunda(;
Tack för en jättebra blogg btw!

Reply
jennifer.

Peep-toe, lätt!! Visst är det skönt med ett par klassika men det finns så många andra liknande, klassiska tråkiga skor som man kan köpa istället, och tänk så surt när du ångrar att du inte vågade satsa på den mer vågade modellen och redan har slängt ut pengarna på den med stängd tå? Kör på nu bara!

Reply
Lotta

De med öppen tå ser mycket snyggare ut :) Men sen är det ju kul med de mest klassiska , alltså stängd tå :)

Reply
Annah

OK sahar tycker jag: Oppen ta!! Sa himla elegant med korall-rott nagellack och du har ratt i att klacken ar lite snyggare. I UK anvander folk sana aret runt. I Sverige ar det ju kallare, men du aker ju utomlands ganska mkt i vilket fall, sa du har ju anda tillfalle att anvanda dom? De stangda ar kanske mer klassiska men personligen tycker jag inte det ar speciellt snyggt med en san jatte-plateau utan peeptoe. Det ser lite klumpigt ut. Sedan tycker jag nog den plateau’n ar lite for hog att kallas ‘klassisk’ i vilket fall som helst. Lycka till med ditt beslut :)

Reply
Sara

Först hade jag tänkt säga att det är bättre att ta stängda eftersom de är mer klassiska och går inte ur mode. Men med peep-toe är faktiskt snyggare!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*