• header

Louboutin

Jag har länge velat ha ett par klassiska svarta pumps från Christian Louboutin. Ett par skyhöga pumps, med den läckra röda sulan, som passar till allt! Nu har jag bestämt mig för att köpa ett par, men jag kan inte bestämma om jag ska köpa de med öppen tå eller de med stängd tå. Vill att det ska bli rätt när de ändå kostar mellan 6500-7000 kronor (de med peep-toe är dyrare)

Skillnaden är väl tån då, och klacken. De med öppen tå har lite högre och nästan lite snyggare klack, men de med stängd tå funkar ju även på hösten och så. Hmm.. Vilka hade ni valt?

721 Comments

Mary

hi beautiful, i thought about this type of shoes too theese days reaaaally awesome and i think peep toe are better they can dress with everything (: bye

Reply
evelina

Hellooo! <3
Dom skorna var riktigt snygga med & utan tår. . . .
Men som dom flesta läsare skriver i detta inlägget så är det bra med utan tå för då kan du ha dom året runt. xD Men jag tycker nog utan tå. Hejdå&tack för miig!!

Reply
Cher

Definitely the one without a peeptoe, because as you said you can wear them in the fall and that’s what you want for that price right? haha. No they are beautiful!

Reply
nanna

WOOOOOOW! 6500-7000 tusen! seriöst jag skulle ha tänkt på fattiga barnen som inte har mat varje dag! skulle aldrig slösa så mkt på ett par skor! menmen :) omdu endå ska köpa en köp dom stängda!

Reply
Sanna

I vanliga fall tycker jag peep-toe är snyggare men på dessa tycker jag att du ska köra klassiskt! Stängd röstar jag på! :)

Reply
Pernilla

Hej! :D

Jag älskar din blogg Kenza, du är bäst! :)
Ang skorna så tycker jag du ska köra på öppentå, dom är så jäkla snygga!

<3

Reply
Ellen

Jag tyber de med öppen tå är snyggare, de med stängd såg lite klumpigare ut men köp vilka du känner för! ;)

Reply
sanna

dom med stängd tå, du kommer kunna använda dom mer, snyggt med strumpor i på hösten. (är det inte om du har öppen tå) mer klassiskt och snyggare!

Reply
emelie

hade köpt de med stängd tå, känns mer klassiska och så behöver man inte vara så noga med att måla tånaglarna ;)

Reply
Ida P

“Hel” sko är alltid klassiskt! Passar till allt, och kan dessutom användas året runt (: kan det bli bättre?!

Reply
Sarah!!! :)

Ska jag vara helt ärlig, tycker jag att det är helt onödigt! Köp något annat för dom pengarna? Skorna är inte så värst speciella?

Reply
Catja

De med öppen tå är snyggare, men de med stängd är bättre skulle jag tro. Det har du mer nytta av, för peep-toes brukar man lätt få ont av det skaver där fram). Svårt val, men jag skulle nog satsa på den med “stängd”.

Kramisar

Reply
Malin

De med ingen öppen tå. Då kan du ju ha dom om de rengar ute utan att du får in vatten i skorna haha. Men tycker faktiskt att de med stängd är lite nsyggare. fast de andra är snygga också :-D

Reply
Sara

Helt klart den med öppen tå. Utan tvekan. Den är bra mycket snyggare! Den röda sulan är hel läcker.. KÖP:)

Reply
jenny

du har många somriga heels som e öppna här och var, så jag hade nog kört på dom klassiska ‘stängda’ om jag vore du :)

Reply
RONJA

Hmm jag brukar vanligtvis föredra utan öppen tå men jag gillar ändå den här! Fast tycker ändå du ska ta med utan öppen tå haha. Då kan du ha dom i höst/vinter också, tänk alla gånger du kunde burit men inte gjort för att du köpte utan tå(alltså om du nu köper med öppen tå!)!

Reply
Shara

Jag tycker att stängd tå är bättre med tanke på priset, men du borde veta att den röda sulan tillslut slits ut, så om du till exempel korsar benen så så syns träet under lacken… Vilket är en stor besvikelse eftersom man förväntar sig hög kvalitet av märket.
Ha de gött! :)

Reply
Sabina

Har själv dom med stängd tå, älskar dom och dom är hur sköna som helst! Två tips, gå ner en storlek då dom töjer sig väldigt mycket och klacka om dom på en gång, jätte hal klack!

Reply
Linda

Hmm..båda ser rikligt snygga ut så jag förstår om du har beslutsångest. Själv tycker jag att de med “stängd tå” ser ut o va lite mer eleganta och vuxna (dessutom ser man längre och finare ut i såna klackar). Med vuxna menar jag att man ser mer vuxen ut i dem än i dem med “öppen tå”. Tycker att du borde köpa de med “stängd tå”, de hade nog passat dig bättre.

Reply
sandra

För mycket pengar för ett par skor, tänk hur många liv du kan rädda med dem.
Med all respekt.

Reply
eliin

Stängd tå, de är lite enklare och man kan matcha till med kläder, och som du skrev ha dom på hösten oså med ;)

Reply
Josefine

Det beror på lite vad du redan har :) själv gillar jag inte öppen tå så hade köpt dem med stängd tå ;) kram

Reply
Elin

Tycker inte den typen av modell är snygg när det kommer till louboutins, utan då gillar jag deras modell utan platå och sptesig tå betydligt mer, elegantare och mer diskret (på ett louboutin-sätt liksom). Men om man absolut ska ha ett par med platå tycker jag med peep-toe då det annars ser extremt klumpiga och “breda” ut annars ;) Dessutom ger peep-toe en illusion av längre ben vilket alltid är ett plus!

Reply
Johanna

Båda var precis lika fina, men den med tå kanske är lite praktiskare där det blir kallare och blätare ute! :D

Reply
À-K

Lätt utan öppen tå, mycket mer klassiskt och myycket snyggare. Den med öppen kan man dessutom inte ha på vintern, och de skorna skulle vara så grymma på vintern med tanke på färgerna och modellen! Och så finns det verkligen inte såå stor skillnad på höjden, så ingen big deal, bara bättre att inte riskera att få ont i fötterna snabbare haha.

Kör på utan öppen tå!!! :D

Reply
Alice

Tja! måste säga att jag tycker att de med öppen tå är snyggast med stort S. Men du har en poäng när du säger att de med stängd funkar bättre på hösten:P. man önskar ju att de hade det där “köp två betala för en” extra pris :P. Men för att komma till punkt köp de med öppen tå, mycket snyggare och mer spännande. Går även att matcha med ett snyggt rött nagellack ;). Och som du sade snyggare klack på de med öppen tå :D
PS: fullständigt älskar dina kläder och skor, plus att du matchar som en gudinna. önskar man kunde ha en garderob som din. DS

Reply
Moa :):):)

Jag tycker öppen tå, den blev inte lika strikt om man säger så. Visst den med stängd tå passar bättre på hösten men jag gillade de med öppen tå mer :D

Reply
Ch

Jag anser nog att den stängda är mer tidlös och alltså mer värd pengarna! Vilket som är de skitsnygga, så det lär bli ett bra köp! Men jag gillar det klassiska. :)

Reply
Märta

Öppen tå!!! Jag är ingen fot älskare precis, men är helt säker på att allt kommer se snyggare ut i den med öppen tå, trots att man ser mer fötter i den. Det kommer så både elegantare och sexigare ut. Men vill man åt vardags looken mer skulle jag ta den med hel tå. Men eftersom dom kostar så pass mycket skulle jag ta den som såg mest exklusive ut, öppen tå alltså…

Reply
camka

mannen kenza, jag hade köpt 20 andra par för typ 400 kronor var..på så sätt kan du variera mer! :D bara ett förslag

Reply
Anna

“Which ones? I know, Louboutin peep-toes, always.”
Om B sade det, så är det så.
Du är klart den skönaste svenska bloggaren.

Reply
Sara

Det är ett riktigt svårt val tycker jag! På ett sätt så skulle jag valt de med öppen tå för de är snäppet snyggare än de andra men som de flesta sagt så funkar ju den stängda året om. Hmm… Svårt val ;)

Ha det bra, kram Sara

Reply
Anna

jag tkr du ska självklart ha öppen dt är mkt snyggare, och du kan ha en spetsstrumpa elr ngt liknade på hösten. den med stängd ser aldelles för klumpig ut oxå. hade jag varit du så hade jag tagit öppen tå. dt kan du oxå ha till allt tex en slappoutfit och öppen tå, AS SNYGGT!:D

Reply
e.

stängd! bättre att köpa ett par “rediga” skor om man säger så, när det handlar om så pass mycket pengar! köp hellre ett par billigare med öppen tå och känner du att de används verkligen så kan du ju hellre köpa öppen tå senare, om man nu vill lägga ner pengarna på det!

Reply
gabbii

peep-toe!! det är alltid sexigt ;) med tighta jeans eller ngn söt klänning, passar till allt!!!

Reply
erika

de klassiska utan öppen tå! du kommer nog inte ångra dig, du kan ha dem hela hösten!

Reply
Malin

lättare att matcha alla typer av outfits till en stängd tå än en öppen, tänk på hösten och vintern, då e det fan inte nice med peeptoe!! =)Peeptoe är för sommar och våroutfits =)
Good luck with your shoechoice =P

Reply
daria

asså jag tycker du ska ta 5 par av varje? så lite som dom kostar så är det ju bara att köra på!!

du vet att du kan köpa sånna liknande skor för ett mycket mindre pris?

Reply
Amanda

Öppen tå. Eftersom jag själv inte kan ha sådana skor för jag har så små fötter och tår. Tycker de är snyggast!

Reply
E M+M+I+E

De med stängd tå, då du somsagt kan använda de året runt. Onödigt med ett par skor för 7000 som du bara kan använda på sen-våren och sommaren :)

Reply
molly

I would have chosen a pair with peep-toes. They usually gives a more comfortable fit and hurt less if you are to wear them for a longer period of time.

Reply
=)

Tjena Vacker, hmm.. båda är snygga MEN den stängda är ju en hitt, dem kan du ha , på sommaren hösten vintern våren. Men dem stängda kan du bara ha under våren kanske hösten med strumpebyxor med svarta då. För de priset hade jag helt klart tagit den stängda =)

Reply
Louise

Håller med den som skrev att du kan rädda 500 liv i sudan för dom pengarna. Om dina företag ändå går bra, skänk bort 7000kr och sedan köper du ett par skor också :D Och om du inte kan välja, köp båda haha

Reply
angelica

Dom med öppen tå var jättesnygga och classy ;) Men dom med stängd tå kan man ha året runt. för mig skulle det vara omöjligt att välja, men dom med stängd tå tycker jag :D

Reply
dai

dom med öppen tåå !!! dom andra finns överallt som man kan köpa för 300kr.Dom med öppen tå var också mkt snyggare !!!!!!

Reply
Johanna

Stängd tå kommer du ha mer användning av, plus att dom ser mer bekväma ut så du inte får blåser på tårna:) Läs gärna min blogg om mitt liv i USA!

Reply
A

Gaah VILL HA!! Underbara skor!
Skulle valt de med öppen tå, de andra känns lite preppy och måste nästan brytasav med något tuffare, de med öppen tå passar till ALLT! Tänk om man bara hade råd med ett par..
Älskar din blogg, du är underbar!

Reply
n.

eftersom att den med stängd tå också passar till höstenså tycker jag att du ska köpa de :)

Reply
Denise

Jag tycker att de med peep toe är lätt snyggast men hade nog ändå tagit de utan just för det är “dem” skorna ;) känns som att man ska köra på det klassiska, och som många andra säger är de faktiskt mer användbara. :)

Sen till dem som hakar upp sig på priset alltså SNÄLLA vad har ni med det att göra om hon vill kö

Reply
Denise

Jag tycker att de med peep toe är lätt snyggast men hade nog ändå tagit de utan just för det är “dem” skorna ;) känns som att man ska köra på det klassiska, och som många andra säger är de faktiskt mer användbara. :)

Sen till dem som hakar upp sig på priset alltså SNÄLLA vad har ni med det att göra om hon vill unna sig något som hon har velat ha länge? Hon har säkert haft en hel del tur också för visso (DÖDSVACKER) men vadå då, hade ni haft hennes utseende och ambitiösa sida hade ni med kört på. Hon har trots allt jobbat för pengarna, designat kläder, skor och smycken. Hade jag blivit erbjuden det hade jag inte tackat nej klart men ÄNDÅ, det ligger en hel del jobb bakom dem skorna, låt henne vara och tänk istället på er egen framtid, hur ni själva kan lyckas.

Sen är jag rätt så säker på att hon bidrar till välgörenhet OCKSÅ, för om ni läser alla hennes andra blogginlägg, som inte handlar om dyra skor osv så framkommer det rätt ofta att denna vackra tjej har hjärtat på rätt plats och är lika vacker på insidan.

Reply
Ida

De med täckt fot, så mycket mer användbara! Känns dessutom mer klassiska och kommer hålla för evigt ;)

Reply
MissMartini

Hahaha bästa kommentaren!
“Postat av: Roffe
Fastna du med klacken ute nånstans och ramla och bryter benet.Klaga inte då sen ,att du ramlat.FÅR SKYLLA SIG SJÄLV,OM MAN KÖPER MED HÖGKLACK. INGET MENAT ILLA.TÄNKER BARA PÅ ATT DU KAN SKADA DIG.”

Reply
Lina

Stängd tå! Man kan inte välja mellan två i princip likadana skor och säga att ett par är fulare än det andra (som jag ser att många skriver)… Isf är ju båda paren lika fula, egentligen. Jag tycker de är skitsnygga och skulle satsat på de som jag har mest användning för… :)

Reply
Tessan

Jag hade nog fakto i rådande läge sktit i skorna och skänkt pengarna till svältande barn i afrika. Skorna är jätte fina men det är näst intill oförsvarbart att lägga så mkt pengar på saker vi inte behöver när människor dör av matbrist.

Reply
Rebecca

Fy fan vad konstigt! Jag tänkte just på samma skor igår när jag skulle gå och lägga mig. Tilläggas bör att jag inte ens är så intresserad av skor alls. Men stängd tå tycker jag, känns mer klassiskt och det är ju en klassisk sko!

Reply
Linnea

Den klassiska utan peeptoe tycker jag! Tänk på vintern när du vill ha stumpbyxor till, då är det inte snyggt med pepptoe.

Reply
hannaaaa

peep toe! om detpassar dina fötter och ser riktigt bra ut, annars stängd:) men båda var fina!

Reply
Tessan

Skit i skorna och skänk pengarna till röda korset, miljoner barn svälter ihjäl! Snygg är du iaf och du kommer sova gott länge framöver vetandes att du hjälpt förmodligen flera hundra att äta för dagen. Inte illa!!

Reply
emelie

väntat på att du ska skaffa ett par, på tiden :) Köp båda hihi. Det hade jag gjort. men måste du välja, peep toe! Du är bäst Kenza. ha en toppen resa!

Reply
Josefine

Med öppen tå, helt klart:D Dom var mycket snyggare! Och funkar också året om eftersom det var sån hög platå och det är ju inte ett par skor man går med till vardags iallafall.

Reply
amanda

jag har själv lite svårt för stängda pumps liksom, så jag hade nog kört på de öppna..! ;)

Reply
dessi

Själv hade jag valt peeptoe, eftersom klacken och speciellt platån var snyggare på den! De med täckt fot kan man ju använda året runt som du säger , men jag skulle inte använt dem lika ofta som de andra eftersom jag inte tyckte om dem lika mycket ;)

Reply
Denise

Den med öppen tå är lite snyggare, men prova och se vilka som ser bäst ut på foten;) De som täcker tårna är mer klassiska! Men de såg lite konstiga ut på bilden… :)

Reply
Nicolina

Oj va svårt! Jag tycker de med peep-toe var snyggare. Men de utan var ju också snygga. Kanske är mer värt att köpa de stängda för de kostar ju ändå ganska mycket och då kan du använda de året runt :)

Reply
Lydia

Dom första laboutin skorna man ska ha är ju lätt dom med öppen tå, för det är ju det laboutin är kända för.

Reply
klara

Håller med Lisa. Så många liv kunde räddas för alla pengar du lägger på skor. Tänk på det. Du kan göra världen bättre.

Reply
fanny

peep-toe! Den ser nättare ut. du kommer ju ändå inte använda ett par skor för 6000 i ruggit höstväder? Ljuvliga heels!

Reply
Sofi

Båda skor är tidlösa, men av någon anledning tycker jag att de med öppen tå ser lite mindre strikta ut. Vilka du än väljer kommer du ha ett par grymma skor i garderoben!

Reply
jossan

åh demma skorna kan man ju bara kalla klassiska eller? haha jag ser alltid såna här höga klackar med smal klack och rött på baksidan. LOVELY! men om du frågar mig så skulle jag valt den med öppen tå, för att jag menar du köper ju så mycket skor kenza att detta är bara ett par av alla du har, så tycker du ska satsa på den men öppen tå, :) <33 ;)

kram i love you kenza

p.s Jag köpte en tidning igår från glitter, och då fanns det en grej som heter ''stjärnreporter'' och då fick man fylla i vilken kändis man ville intervjua och jag valde dig :) hoppas jag vinner så jag får träffa dej :D <3

Reply
Dalcy

Dom med täckta e mycket snyggare :D Men gör som du vill. Kramaaaar (L) Kom till Göteborg igen ! :D:D <3<3

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag behöver verkligen hjälp. Min flickvän har suktat efter dessa skor huuuur länge som helst och jag vill köpa dem till henne och överraska henne. Finns det någon svensk hemsida där man kan köpa dem? Vi bor i en mindre stad där utbudet inte är så stort. Är väldigt tacksam för hjälp! :)

Reply
MICHI

jag ska köpa dem med stängd då så fort ekonomin tillåter :) Det är en klassiker som alltid kommer hålla och som alltid kan användas!

Reply
Victoria

WhaaaAaaa jag dör lite, båda är ju så sjukt smygga så jag förstår att du har svårt att bestämma dig. Jag hade nog valt de med stängd tå ändå. Det känns mer tidlöst och klassiskt.

Kram på dig

Reply
Julia

Jag ser ingen skillnad på klacken på en med öppen och ständ tå! Jag tycker personligen den med stängd tå, den är mer klassisk och kommer var morden för evigt!

Reply
angelica

Jag hade absolut valt den med stängd tå eftersom den är tidlös :) Båda är dock lika snygga!

Reply
Sarah

Ser att de flästa skrivit öppen tå, men jag tycker det är så jävla snyggt med stängd! Och som du skrev, de funkar även på hösten :)

Reply
Amanda

Absolut stängd tå med tanke på hur mycket det regnar på sommaren och att hösten är lång och våren någolunda otroligt varm emellanåt. Så om du har den stängda tån kommer du ju kunna använda dom mer ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*