• header

MALLORCA/ALCÚDIA

Nu sticker jag och min prins ner till Mallorca! Det blir en lugn vecka med sol, bad, god mat och mysiga strandpromenader i solnedgången. Och så lite shopping såklart!

Datorn hänger med, men under den här resan ska jag verkligen njuta av semestern så förvänta er inte flera inlägg om dagen. Hoppas ni förstår! Puss! ♥

174 Comments

anna

Ha det bääsät Kenza!!!! <33 En liten fråga bara.. Hur började du jobba som modell när du var 17? Vart gick du och för vilken tidning var du FÖRST som model? Du kanske kunde skriva hur all började lixom? :) Skulle vara kul att veta ;)
Stor kram!!

Reply
Magda

SKIT I OSS HAHA NJUT AV DIN SEMESTER DU KAN HA MASSA UPDATES NÄR DU KOMMER HEM MEN SLÄNG UPP EN BILD ER 2 PÅ HUR SKÖNT NI HAR DET DÄR NERE!

Reply
Jenny

Ni kommer få det supermysigt! Var själv där i början av sommaren. Det sägs att Alcudias strand är en av Europas finaste och det trivlar jag inte på! Det är extremt vackert och restaurangerna vid piren är jättemysiga!

Reply
Josefine

Klart jag förstår! :) Njut av semestern nu och ha det fantastiskt ni båda :)

Reply
Sara

Varför inte bara lämna datorn hemma helt då? :) om du nu vill njuta helt av semestern..

Reply
wilma

du förkänar verkligen att koppla av! njut nu riktigt mycket och släpp allt annat. puss <3

Reply
Jenny

Förlåt Kenza, men semester från vad? Kanske är lite bitter eftersom man själv måste jobba hela sommaren för att ens kunna leva i höst typ :P Men iaf, ha en trevlig semester med pojkvännen!

Reply
linn

där har jag också vart, ganska nyss faktiskt:p
hoppas ni får det bra, en mysig stad och trevliga människor :)) kram på dig!!

Reply
Lena

Låter jättemysigt Kenza, skulle gärna ha tagit era biljetter och farit med min älskling haha ;) Ha det jättemysigt med din älskling!

Reply
Julia

Hej! Jag har jobbat två säsonger på Mallorca, i Alcudia. Underbar och otroligt underskattad ö. Palma är fantastisk! Både shopping och sevärdigheter. Utanför Alcudia finns det ett ställe som heter Mal Pas. Ligger vid vattnet, med båtar, och en underbar cocktailbar. Jag tipsar er om att åka dit! Sagolikt vackert och man ligger i himmelska sängar och dricker sin drink, uppgosad i härliga kuddar. Hoppas ni får det underbart!

Reply
Lina

Haha seriöst ibland känns det som att du gör narr av oss (dina läsare) “kommer inte skriva flera inlägg för att jag ska njuta av semestern” driver du?? Ditt jobb är en enda stor semester. Fyfan!!

Reply
Pauline Nilsson

Hej Kenza, har en viktig fråga till dig.

Du som har så sjukt många personer som läser din blogg varje dag kan se att du inte är hemma och att du är ute och reser och så.

Har du tänkt på alla dina anonyma läsare inte alltid är gulliga, det finns inbrottstjuvar. Är du inte orolig över att när du skriver på facebook ”nu sticker jag dit”/”nu blir de utomlandsresa” då folk faktiskt kan spåra vart du bor och kan göra inbrott.

Bara ett tips till dig Kenza och tacksamt för svar :)

Reply
Amanda

Det kommer bli tråkigt utan dina härliga inlägg, men du förtjänar helt klart en paus! :D
Ha en underbar semester med din fina pojkvän :)
Ha så kul!<3

Reply
maliinlarsson

Får jag se om jag har listat ut det här. Låten som spelas i reklamen för modelljakten, är det du som sjunger ? Är det din låt?
Om det nu inte är det, skulle man kunna få veta vad den heter? :)

Kram Malin

Reply
Ebba

vilket hotell kommer du bo på?!?! var utanför Alcudia i Maj nämligen, tänk om det är samma hotell??

Reply
Aldina

Gud vad kul! :) Ha en underbar semester med din älskling och oroa dig inte för updateringen, du har all tid i världen när du kommer hem! ;) Kram på dig! =)

Reply
Cc

förstår inte heller riktigt vad du ska ta semester ifrån, du har ju semester typ året runt? du har bara gymnasieutbildning, det kallar jag chillt.

Reply
Hanna Adolfsson

Hej Kenza! Ville bara ställa en fråga till dig som jag skulle vara tacksam om du svarade på!
Jag vet att det inte skulle hända men OM det skulle vara så att din statistik en dag låg nere på 20-100 personer
Hur skulle du reagera?
Kram! Älskar din blogg!

Reply
Karoline

Kos dere masse!
Skulle gjerne tatt meg en sydentur selv, så jeg hadde sluppet all dritten som skjer her i norge nå…

Reply
Joanna

gör du aldeles rätt i :D strunt i bloggen denna veckan och bara ha de underbart me din man :) ha de bäst kram

Reply
Helena

Hoppas ni får en härlig resa!
Tänkte också berätta att användaren jacquie_luvst på instagram använder sig av några av dina bilder. Någon på dina skor och från Rhodos bl.a. Du kanske ville veta det :)

Reply
bee

I was there @alcuida last year, really beautiful place and wonderful beaches. I think youre in a great hotel too so have fun there..
really strange, mollorca without party? this year I went to el arenal, maybe too many germans but u should see it once in your life. Or maybe the exclusive partys @palma.
Enjoy your time, I am one of your german followers and love reading your blog. Cute girl, cute style and cute life XOXO

Reply
mimi

Åh Kenza Gud vad roligt! Dit vill jag också åka, så ska bli intressant att läsa vad du tycker om Mallorca! Du reser ju så mycket att din blogg nästan är som en reseblogg! ^^

Reply
Jessika och Elizaveta

Sugen på nya , läckra och unika smycken ? Till bra priser och väldigt bra kvalité ? Kolla in på våran sida och kika in det nuvarande sortimentet. Nyheter kommer hela tiden! Vi ses där !
Mvh Elizaveta & Jessika .

Reply
David

Jag har både frågestund och dagens blogg så gå in och kolla och läs hur mycket ni vill och ös på med kommentarer! Ni är bäst! =)

Reply
ellen

Håller med vad några andra skrivit, semester från vad? Haha. Precis som de personerna kanske jag är bitter för att man pluggar heltid & måste jobba heltid precis hela sommaren. Men det känns inte som du borde kunna ha det speciellt stressigt? Fika på stan, middag & drinkar ute, buffy hos mamma, mys & godis med killen. Hoppas ni får det fint i alla fall!

Reply
Elin

Vilket hotell bor ni på? Var på Mallorca i Alcudia 2007 och då bodde vi på ett som heter Ses Forgés..:)
Tacksam för svar , njut!

Reply
Karro :)

Jag ska åka dit den 14;onde, skulle du kanske inte kunna ge lite tips när du kommit hem från resan? :) (bra saker att packa med sig, bra matställe, uppleverser kanske m.m.) :)

Reply
EMMA BRINK

Hellu! Vart någonstans i Alcudia bor ni? Jag har varit där 7 gånger, känner mig nästan som hemma där ;)
Jag vill rekommendera en rolig sak: om man är vid hamnen och går på höger sida om vägen i riktning mot Artà så finns det ett “photo shoot” rum. Där får man ta på sig en jäkla massa kläder, man väljer själv om de ska vara mafioso stuk eller stora klänningar med hatt osv. Det blir jätte coola bilder eftersom det är ett gammalt stuk på allt där inge. Du får säkert skitfina bilder!
Ha det så bra!

Reply
lovisa

Du ska nog ta det lite lugnt med solen, många får hudcancer i äldre år 40+ för att dom uttsats för starkt och mycket sol när dom var yngre! Och de vill du ju inte ha :)! kram!

Reply
Matilda

Är det på hotell Viva Bahia på alcudia? I så fall kommer du trivas enormt :)

Reply
Lisa

Bor ni på vanity? Har bott på samma kedja tycker de är super! Hoppas du tycker likadant och har en underbar semester!

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag har verkligen letat jätte länge efter en vit bikini, var har du köpt din? Tycker att den är ur snygg! Skulle vara glad om du svarade! Älskar din blogg
Kram!

Reply
Moa

vad hette hotellet som ni bodde på på Mallorca? GRYMT TACKSAM för svar eftersom jag också ska till ALCÚDIA snart. Älskar din blogg, förresten, kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*