• header

Mobilblogg – marknad

Internet vill inte ge med sig, bara på mobilen så nu mobilbloggar jag snabbt medan vi väntar på taxin. Vi ska till en marknad i gamla stan! Det regnar nämligen idag.. Vi käkade middag inne i gamla stan igårkväll, det är verkligen supermysigt där! :)

124 Comments

annie

Hej! Skitsnygg bikini? Vart har du köpt den? :)
Om du nångång skulle bli intresserad av att köpa snygga & billiga ringar eller navelpiercingar så ska du definitift kolla in min nystartade websida (navelpiercings.se) !

KRAM!

Reply
Cathrine

Hej Kenza ! Vad heter den Appen där du mobil bloggar ? Jag har själv en blogg och skulle vara jätte tacksam för svar <3 för när jag mobil bloggar, har ingen app då men om jag söker på den osv, iaf då går de inte att lägga in bilder :S så jag skulle bli jätte glad om du berättade vad Appen heter ! <3 älskar din blogg kramar från Cathrine <3

Reply
Jossan

Vart kommer din fina bikini ifrån? Jag ska till Mallis den 16Augusti:) å behöver en ny fin bikini:) Hoppas vädret blir bättre för er:)

Reply
Ny läsare!

Hej! Jätte fin blogg du har. Ska börja läsa den så ofta jag kan, kram! :)

Reply
Ellinor

Hej Kenza! När man ska skicka in sin ansökan till modelljakten så står det att man måste vara minst 172 cm, jag är bara 168 cm betyder det att jag inte kan söka?

Kram Ellinor

Reply
Sofia

It’s really annoying to blog from the phone, especially with Iphone when ur fingers touch everywhere and it takes forever to write a post :)

Reply
Evelina

Jag ar ocksà pa alcudia :) Skulle vara underbart att traffa dig!;) Ak in till Palma , har jatte bra shopping dar! Det ar jatte billigt pa Zara dar! Ha det jatte bra Kram <3

Reply
Donya

Kollade precis på Top model England.. Dom fotar tjejerna med dina kläderna =) ballt! Rock on! =)

Reply
Helena Riise

Hei! hvor i alcudia er du ? midt i byen? jeg er der også, hadde vært så kult å få se deg kenza! kos deg<3

Reply
saara malki+!

Keenza du är så fiiiiin Älskliiiing ! <3
dela me deeeeeeej :*
jag älskar dej så mkt från mitt hjärta !
kolla min blogg : saaarakung.blogg typ bara på dej bilder :;)

Reply
andreaa

åhh ditt hår är så vacker ! :O:O

vill oxå bara utbringa min otroliga glädje till att få skriva första komentaren!!!^^ hehe<3

Reply
June

Hello Kenza! I am a girl from spain, Bilbao, when I heard the other day that you go to sped time in mallorca, trying to convince my parents to take a short trip there, but it has been impossible to go! I love your blog, and you are beautiful! I was recentrly in Prague and saw your advertisement hahahha! I am translatig this with google translator, because I don’t speak einglish very well! hahaha I hope your answer! a kiss.

Reply
mia

hahahahahah rätt åt dig att det är dåligt väder! hoppas det blir så hela veckan LOL

Reply
Elin

hej jag är tio år och heter elin och jag läser din blogg varje dag du är så snygg så jag blir avis på dig älskar dig sååååå mycket !!!!!!!!!!!!!! hoppas du läser detta + sååå snygg onepice du har ;-) <3<3<3<3

Reply
JB

Hej på dig Kenza, hoppas du har det bra i Spanien!
Det är så att jag åker dit imorgon, och vet att det e lite si och så med vädret. Men när det har varit fint för er, hur varmt har det varit ungefär då? Har det varit blåsigt? Är supertacksam för svar, det skulle underlätta så mycket.

TACK FÖR EN SUPERBRA BLOGG! Kram JB

Reply
Elin

vilket hotell bor ni på? jag var i alcudia för två år sen, riktigt mysigt och trevligt ställe! kram

Reply
EMMA BRINK

Lever du på din blogg? alltså, får du så jäkla mycket pengar för att du bloggar så du har råd med alla kläder du köper, lägenhet osv? :D

Reply
Fannie

Hej Kenza! Jag var i Mallorca förra veckan! (kom hem igår)
Och jag rekommenderar dig verkligen att åka till Valdemossa i nordvästra Mallorca :) det är en gammal stad som en känd kompositör bygde upp för många år sedan! Det är så vackert där! Hoppas att ni får det jätte bra :)!! Kram :)

Reply
Hanna

Ååå hoppas ni får en jättehärlig vecka!!
Jag var på Mallorca i juni och året innan dess och året innan dess… i alcúdia faktiskt. Man känner igen sig i det du skriver om och jag längtar redan tillbaka dit!! :)
Jag kan tipsa om en kinarestaurang som ligger ut med havet en trappa upp med jättefin utsikt. Om ni är inne i port de alcúdia någon kväll så leta upp kinarestaurangen Gran China, ligger till höger från vattnets sett. ni kommer passera flera resauranger som praktisk ligger på stranden (iaf deras bord)och sedan viker ni av till höger och där är det, en trappa upp. De har jättegod kyckling med currysås som smälter på tungan :)
Sedan kan jag tipsa om en annan restaurang som heter Pago Pago. De ha mest grillat men även pissa och pasta.
som sagt, hoppas ni har det härligt där nere! :)
Kramar Hanna

Reply
Mikaela!

Hej Kenza, måste bara säga att jag gillar din blogg skarpt & du är nog den mest bästa ”kändis-bloggaren” just nu enligt mig, du är så naturligt fin & skriver så intressant :) Hoppas ni har det bra i Mallorca! Kram Mikaela

Reply
Amandas Blogg

Jag säger det varje gång jag går in här och nu säger jag det igen “hon borde ha stryk”… Du ser orättvist bra ut faktiskt! :) hoppas ni har det bra!

Reply
Hanna

Hej! Jag tycker din blogg är grymt fin och du me, jo jag bara undrade en grej om cheerleading. Jag har själv gått på det och tycker det är superkul men jag undrade var du topp i byggen eller var du bas?
Kram!

Reply
Ida

Hej! Jag var på Mallis för några veckor sedan. Ett hett tips är att ta taxi eller buss in till Pollenca någon dag. Inte por’t de pollenca utan den gamla delen. Massa unik shopping och mysiga gator! Ha en trevlig semester :D Kram

Reply
christina

kommer de mer kenza&tyra show? (a)
jag såg den ungefär för några månader sen för jag hade inte hört talas om den (?!)
men de skulle ju va så himla roligt om de kom en säsong två eller nått :D
kram!

Reply
Hanna

Heej Kan du snälla lägga upp bilder av marknaden var där för ca 1 år sedan, och undrar om ni är så samma ställe som vi var på! :) 1000 Kramar från Finland

Reply
Devin

Tack för kommentaren, jag håller faktiskt med!
Det var ju det jag sa från första början Keeeenziiieee :)

Reply
snäckan

asså du är så otoligt fin! hoppas du vet det. när man kollar på dig så blir man så glad.. hoppas du har de bäst, de förkänar du.. pooossar!

Reply
amanda

heeeej! älskar din blogg! hoppas du har det bra!!!
besök gärna min och släng en komentar :) det skulle göra min dag ! kram!

Reply
Unni

Bekymre deg ikke over at internetten ikke virker! Jeg var selv på ferie og irriterte meg litt hver dag over at jeg ikke fikk blogget. Gang på gang lovet resepsjonen god internett, noe som ikke skjedde.. Bruk derfor dagene til å slappe av og kose deg, leserne dine vil vente tålmodig til du kommer hjem igjen!:) inntil videre holder det massevis med et innlegg per dag fra iPhone! :) Nyt sola og varmen! Stor klem fra Unni og Norge!

Reply
MARIA - mode, outfits & inspiration

Hahaha asså jag dör, “Det regnade inte i gamla stan idag 13.06. Skumt i så fall eftersom jag var precis där”, helt sjukt hur fel vissa kommenterar bara för att dom är för lata för att läsa vad du skriver, haha.. :p hoppas du har det grymt där borta iallafall!

Reply
sandra

jag har också en sådan bikini :) älskar din klädstil, får verkligen inspiration av att se på dina outfit bilder :)

Reply
Paaau

Gå in på inställningar på iPhonen, gå till internetdelning, och så står det hur du gör för att dela mobilens internet till datorn ;)

Reply
ida

om du har gratis internet i mobilen så kan du internetdela via mobil till dator
stoppa in usbsladden i datorn o så inställningar> internetdeling :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*