• header

MARKET

Igår regnade det här i Alcúdia så vi drog in till gamla stan där det varje tisdag och söndag (från kl 9-14) är en gigantisk marknad! Där finns allt från fina tunna sommarklänningar, shortsdressar, smycken, mat, prylar och såklart….alla fantastiska skinnväskor! Jag var i himlen, ville ha varenda en! Vart jag än gick såg jag fina tanfärgade axelremväskor i Pocahontas-style, massa fina ryggsäckar och portföljer. Jag köpte en helt underbar tanfärgad väska med fint mönster och snygga spännen. Får visa den senare!

Vi hann inte riktigt kolla igenom hela marknaden igår så vi drar nog dit på tisdag igen, men vi måste hinna till Palma också någon dag!

164 Comments

siri

Jag vill också! :) Kenza, hur sköter du om din hy? den e alltid så himla fin & fräsh!

Reply
Josefin Schoening

Åh så avis man blir! Är själv ett mega-stort fan av skinnväskor. Ska bli kul att se den du köpte, kram!

Reply
Kajsa Hallin

Hej Kenzaa!
Jag har varit med i en tävling och fick åka upp till Stockholm & spelade in Andreas Carlssons nya låt och fick göra en musikvideo tillsammans med honom. Jag skulle verkligen behöva lite röster. Just nu ligger jag på 1a plats utav oss 4 som fick chansen att göra detta! Den som vinner utav oss fyra får åka till London och TÄVLA FÖR SVERIGE. Så vinner jag så blir jag alltså Sveriges bidrag. Eftersom att din blogg är så otroligt populär så ber jag dig om en tjänst. Snälla lägg upp länken nedan i din blogg & skriv hur man röstar.
: Man röstar genom att klicka in på länken & trycka på “gilla” brevid min musikvideo (Kajsa Hallin).

http://apps.mcdonalds.se/sweden/vom.nsf/finalist.xsp?id=3FBF5344F084C3D3C125789300404FE1

Det räcker att den ligger där en timma eller två, det är allt jag begär! För övrigt älskar jag din blogg Kenza och det skulle betyda såå mycket om du hjälpa mig att få uppleva min dröm. Att få sjunga inför 30 000 människor i London och tävla för Sverige. Tack :)

Mvh Kajsa Hallin

Reply
Amanda

Gud vad snygga väskor! Och axelbandsväskor är de mest användbara väskorna som finns :P
Älskar din blogg så himla fin! Det finns inte ord som kan säga hur fantastisk din blogg är!
Puss!! <3

Reply
Agnes

Hej! EN FRÅGA: ÄR DU BRA PÅ SPRÅK? KLARAR DU DIG I T.EX. FRANKRIKE MED ENGELSKA ELLER KAN DU FRANSKA? Har aldrig hört något om det i bloggen så tänkte att nu kanske man kan få svar? :)

Snygg är du också haha!

Reply
Mathilda

Hejsan!
Älskar dig blogg!
Just nu har jag frågestund på min blogg och det skulle vara kul om du frågade något :D
Jag är faktiskt lite känd hehe
Skulle vara kul att få jobba med dig som modell eller nåt ;)
kram

Reply
.

Jag är oxå i Alcudia nu och jag skulle jätte gärna vilja träffa dig! Snälla, kan du säga vilket hotell du bor på? :)

Reply
.

Jag är oxå i Alcudia nu och jag skulle jätte gärna vilja träffa dig! Snälla, kan du säga vilket hotell du bor på ? :)

Reply
Lisa

Hej. Nu frågar jag detta igen för jag vill väldigt gärna veta:)
Vilket hotell bor ni på??<3
//Lisa

Reply
*ELIN

Ellerhur, älskar den marknaden. Går alltid dit när jag är i alcudia! (: Har många snygga väskor där ifrån! (;

Reply
Cecilie

Har du fått med deg terror dramaet i Norge mens du er på mallorca? Du har mange Norske lesere.

Reply
Louise

Al-cudia ar ett helt underbart stalle att shoppa pa va dar for 3 veckor sedan
kram!

Reply
Stina

vilka fina! du ska bara lukta på väskan så att den inte luktar kamel för om den gör det kommer alla dina saker i väskan lukta f*n, hehehe :p

ha en underbar semester, kenza :D <3

Reply
Lisa

Du som en av Sveriges största bloggare borde uppmärksamma terrorattacken.
Folk skiter i handväskor när det just skett ett massmord i vårt grannland.

Reply
Klara

Hej Kenza!

Jag driver en webshop som nu heter realstuff.se.dinstudio.se men inom kort kommer den att ändras till bara realstuff.se
Jag driver även en blogg om mitt liv,intressen och mycket mer, klaraengberg.blogg.se

har du lust att kika in på båda sidorna?
och kanske till och med kommentera och följa den på bloglovin ;) ♥

ha det bra!
kram Klara♥
[email protected]

Reply
rebecca

Åh gud vad härligt! Jag älskar sådana väskor! Hoppas det slutar regna snart :)

Reply
Jeanne Johanne

Hvor er de fine!! Kan godt forstå du var i himmelen med alle de tasker ;)Og hvilken smuk kjole du også har fundet på markedet. God ferie <3

Reply
Sanna

vilka otroligt vackra väskor !
Förstår att du blev helt ha-galen och ville köpa alla. Det skulle jag oxå blivit om jag va där, hihi

Reply
ebba

Heej kenza! Sjukt fina väskor! Måste åka dit någon gång och köpa en :) Jag har en fråga till dig. Jag undrar om du tycker palladium skor är snygga? =)

Reply
London

Hej där Kenza! Jag undrar hur du får till dina bilder sådär fina? Och hur får du till de där fina ramen hehe? :D Tacksam för svar!

Reply
Laila

Hej,
Köpte en sådan i Marocko, finns sjukt många och de var riktigt snygga!! påtal om Marocko, du har inga planer på att åka dit igen? frågar inte dina släktingar och så efter dig? jag undrar också vad de säger om ditt modellande, tycker de om det är fint eller får du negativa kommentarer från dem eftersom det kanske anses som “fult” i den kulturen.

Tacksam för svar!

Reply
Elin

Herreguuud, vad du reser! Jag blir så avundsjuk :) Hoppas du har det toppen.

Kika gärna in på min blogg – där finns musik, måleri och annat trevligt!

Reply
fotografermalmo

Vill du vara modell för en dag? Skynda att kolla vårt inlägg för att senare maila oss och på det sättet försäkra att du har en av de 10 platser!! SKYNDA DIG!

Mvh // Fotografermalmo

Reply
Vilde ^^

Har du noen tanker om det som nylig skjedde i Norge, med bombingen og skytingen? Eller har det ikke nådd fram der du er nå? :)

Reply
Johanna

Trivs du där? Jag var där i fjol och det enda jag kan säga att jag njöt av var det stora shoppingutbudet. Allt annat var … rätt så fult

Reply
Fialottan

Hej Kenza!
En fråga. Är 171,5cm och anser att jag utöver det har vad som krävs för elite model men har sett att de vill ha modeller som är 172cm. Kan jag avruda det uppåt (som de gjort i mitt pass) eller är jag helt enkelt för kort för att söka? :) Otroligt tacksam för svar då sådant inte framgår på Elitemodel.se etc, men något som du med erfarenhet vet.
Kramar!

Reply
Isabelle

min kompis var utomlands för ett tag sen och kom hem med en väska i samma stil! sjukt snygg, gissa om jag var avis;)

Reply
elin hedlund

haha brukar inte kommentera kändisbloggar men nu kunde jag inte hålla mig längre, du har varit utomlands på samma ställe som mig två ggr nu och ja tkr det är lite kul.
nissi beach & alcudia haha! visst är de mysigt?

Reply
Cecilia

Hej jag älskar din blogg, du är ju så himmla fin.
I ett tidigare inlägg visade du en massa bilder från nelly.com och jag undrar när den aprikosa maxiklänningen kommer börja säljas i webbshoppen?
Jag undrar också om du har några styling tips till den och vilka tillfällen den passar till.
Tror du det går att ha den när man är 179 cm lång eller kommer den vara för kort?

Reply
kristin

Hejsan! var är ni i alcudia?? vilket hotell bor ni på?? Var där för några veckorsedan och bara älskade det, tror jag var på den marknaden ni var på. Den var maffig och det fanns mycket som man kunde fynda där.. Hoppas att du har det toppen.. Duu är gaaaaaaaaaaalet söööööt!!:)

Reply
Tjänare

Är du utomlands igen? Jag hade också velat åka utomlands nu, men om typ 3 månader så sticker jag till Thailand och stannar där i ett halvår. Där kan man också handla billiga väskor och sånt.

Reply
AnnaMee

Gjorde det ont att tatuera sej bakom örat? Har varit jättesugen på det ett tag nu, men inte riktigt vågat. Känns som det skulle kunna göra fasligt ont. Har själv en på foten sedan tidigare. Vilket gjorde ondast tycker du? :)

Reply
Martina

Hej!
Jag har varit på Mallorca 2 gånger och bott i Alcudia båda gångerna och älskade det! Men jag har en fråga till dig vart i Alcudia bor du och på vilket hotell? För jag känner verkligen igen bakgrunden från bilderna därifrån!

Du inspirerar, kramar !

Reply
Evelina

Hoppas Alcudia är like fint som när jag var där typ 15 år sedan – stor var jag inte men tillräckligt för agtt vara med i någon pinsam tävling “Miss June” :) kanske passa på att bli Miss July – du skulle garanterat vinna! kram!

Reply
Marina

Hi Kenza! im a girl from Mallorca, this weekend has been very strange! Alcudia is beautiful, but if you wanna see super virgin beaches, you must go to “Ses Covetes” or ” Es Trenc”. And on friday there’s so much party in Palma!!! you can go to Pachá, Tito’s, Abraxas, etc.
And if u want to do a little tourism of our villages, Valldemossa is gorgeous, also Deia, Soller and all the places near the mountains of “Serra de Tramuntana”.
enjoy your trip!!! i wish i could met you in some of our corners!

Reply
Oslo

Väskor? Det är var du tänker på? Folk har blivit brutalt mördade i Oslo och ingen kan få tankarna på någonting annat än sorgen man har känt de senaste dagarna och du tänker på VÄSKOR!? Kan inte ens nämna några ord för Norgesbefolkning. Sista gången jag läste din blogg! Du är en extremt självupptagen person…

Reply
camilla

hej! jeg vet at du er svensk men jeg håper at du skjønner hva jeg skriver! det er kjempe fint å se at du koser deg i spania og jeg misunner deg sterkt. men vær forsiktig der nede, finnes folk over alt som ikke er helt god i hodet, slik som f.eks: massemorderen fra norge som har drept opp til 68 mennesker, uskyldige mennesker. Lurer bare på om du har hørt noe om dette og hva du synes? jeg og hele norge er i sjokk og ødelagt etter dette. MEN, vi har fått masse støtte fra dere i sverige og det teller, så uannsett så setter vi utrolig stor pris på dere alle sammen som tenker på oss!

Reply
Marie

hej! Tänkte köpa dina skinnshorts via nätet men för att försäkra mig om vilken storlek jag har tänkte jag först prova dom i butik. Finns de ute i butik och vet du nåt ställe som säljer dem? Bor nära göteborg :) kram!

Reply
lara

Hej , om jag har en vän som inte alls är bra för mig, men ändå kan jag inte släppa taget. Vad ska jag göra? Hoppas du har det underbart Kenza

Reply
EMilie

Så himla fina väskor! Kenza jag var inne på kategorin ” ur kenzas garderober ” och la märke til alla fantastiska skor, hur många par skor har du ? Och vilka är dina absoluta favoriter ? :D

Reply
Lovisa

Där var jag och shoppade loss också när jag var där i juni!! ;) Där skulle man kunnde gå i timtals!! Köpte också en sån liten läderväska, grymt snygg :D Och BILLIGT!

Reply
Lina

Fina verkligen väskor!

http://www.linahansson.myshowroom.se!

Följ min blogg om livet i den sportiga byn Åre där jag skriver om min vardag, humor, resor runt om i världen, mitt intresse för skidåkning, downhill och fotografering. Jag skriver även om hur det är att ha en tvillingsyster och leva med en stor sorg efter min bortgångne pappa i cancer för sex år sedan.

Reply
Lisa

Palma är så underbart!!! Älskar den staden :) man behöver nästan två dagar för hinna kolla på allt underbart. kan tipsa om tapasbaren Wineing. SKITGOTT!!! Sen gamla stan är skitmysigt och varuhuset el corte ingles är najs

Reply
Mm

Köpte en liknande väska nyligen, i Marocko! :) Planer på att åka dit någon gång?

Reply
Bea

Hej kenza, först måste jag bara säga att du är sjukt vacker! sen har jag en fråga, jag kollade igenom lite inlägg ifrån VMA där du skrev att du råkade snäsa av Jared Leto ifrån 30 seconds to mars och att du lovade att berätta om det. Du kanske redan har berättat om det men isåfall har jag missat det. Så kan du snälla berätta om det? :D blev så sjukt nyfiken, haha.
puss!

Reply
- | | Carro | | -

TILL KENZAS LÄSARE:
Alla ni som undrar om Norges terrordåd och säger att hon ska skriva om det..hon skrev i inlägget längre ner “23e juli 2011 – på Mallorca” detta: Hej bloggen! Hoppas att allt är bra med er, speciellt mina norska läsare. Det är fruktansvärt det som har hänt och mina tankar idag går till de drabbade samt deras familj och vänner. Massor med klem till er!!! :(”

Vad mer begär ni att hon ska göra? INTE roa sig på sin semester? Förlåt men det dör folk varje dag i världen och vi som inte känner någon drabbad kan inte sluta leva vårt liv. Hade jag känt någon som dött/skadats..visst hade jag varit ledsen, jag känner nu ingen. Känner ingen lika mycket som jag inte känner någon i Afrika eller andra länder som har dödsoffer varje dag. Jag beklagar till alla som varit med om sådana hemska saker..och verkligen tråkigt att trygga norden fått vara med om detta..men mer kan vi inte göra.

Ta vara på era nära och kära och var glada att ni lever :) bye <3

Reply
kristin

Läckra! Jag är riktigt sugen på Mallorca jag med men vi får se vad det blir till våren. Först i höst blir det flytt till USA och chicago!

Reply
anso

hur kommer det sig att du inte har en aning om tragedierna i norge?? du ba shoppar på du! kanske du inte vet eller så bryr du dig inte. fyfan. snobbkinsa

Reply
Lina

Det som har hänt i Oslo är otroligt tragiskt. Det är svårt att finna ord för en sådan sjuk och tragisk händelse. Kenza har skrivit ett inlägg där tankarna är riktade till Norge. Bloggen är inte Kenzas centrum för känslor. Hon är säkert mycket mer uppriven över vad som hänt än vad som skrivs i bloggen. Hallå det är just det! En blogg!!! En sjukt bra sådan men den handlar mest om mode och utgång på krogen. Är ni verkligen så knäppa att ni tror att det här är Kenza. Hon har inga skyldigheter mot någon. Åååh blir så trött på människor som helt tanklöst slänger ur sig dumma och onödiga kommentarer. Hjärta till Oslo och alla de som drabbats. Kram till Kenza

Reply
EMMA BRINK

Skit bra på marknader/marknaden i mallis, det går alltid att pruta FÖR mycket, det är nästan synd om dem. Hoppas du får hem nåt fint och eget :)

Reply
Linnéa

Jag va precis på Mallorca, Cala Bona som ligger nära Alcudia! Där va de iallafall såna snygga väskor, siktade in mig på den i mitten av de som syns mest, men den säljaren alltså… så jobbig! Istället för att få mig att köpa den så undvek jag honom hela resan… haha!

Reply
Dian

hej kenza, dom virkade shortsen som du skrev va från hm, jag har inte hittat dom ? eller har du köpt dom länge sen ? :o

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*