• header

Palma imorgon..

Vi har haft en heldag på stranden idag! Fint väder för det mesta, det kom lite moln en timma men sedan försvann det. Vi har spelat massa strandtennis och slagit vårt rekord, nu är rekordet 170 och jag blev så trött i armen att det inte är sant! :P

Nu sitter vi på balkongen och vi ska snart ner och käka. Jag mår inte så bra (jag har varit genomförkyld hela resan och haft jobbiga lock för öronen, hostat och snorat ihjäl mig, men ändå försökt hålla humöret uppe på semestern) så vi ska nog bara käka här på hotellet och sedan ta det lugnt. Vi har hört att det ska regna imorgon så då drar vi in till Palma stad för lite shopping och så. Sån här otur med vädret har jag nog aldrig haft på en resa (det blir tredje dagen med regn imorgon) men man får göra det bästa av situationen! :) Puss ♥

118 Comments

Cissi

Hoppas ni får bättre väder resten av tiden! Fin klänning du köpte häromdagen på marknaden :)

Följ mig under mitt kommande år i USA, kommer att bo 6 månader i en skidresort (Park City) och 6 månader i Chicago, endast 76 dagar kvar :D

Reply
KALLE

En sak jag tänkt på… Du är ALLTID sjuk eller mår dåligt när du är med din pojkvän utomlands :S palla haha . Alltid ngt du måste klaga på? :)

Reply
Sandra

Alcudia/mallorca är INTE solsäkert! Man ska inte åka dit om man vill sola å bli brun! Min mamma bor i alcudia, och det är molnigt i princip hela tiden. Jag var där å hälsade på 1 vecka. Hade sol en dag :) kram!!

Reply
Lina

På den bilden ser man verkligen hur perfekt din kropp är! Är riktigt avis, önskar att jag med hade pengar och en kropp som du haha. Din blogg är jättekul att läsa, och jag tycker verkligen du är värd allt du unnar dig! :)

Reply
Hanna

Du skulle åkt två veckor tidigare.. då var jag i Magaluf och vi hade inte en enda dag med regn!!

Reply
zilan

Hej kenza ! jag älskar verkligen din blogg ! Följer den varje daaaag ! due så vacker , önskar jag var du :(
Meeen en fråga som jag hoppas på att du svarar ,

Gillar du Kissie ? Tycker du hon är fin :) <3

pussssss & massor av kramar

Reply
Ebba Karlsson

Åh blir avis på dig Kenza! Vill oxå till Palma!

Bloggläsare!
Skönhet, Shopping, Klädsel & Nöje!

Det skriver jag om på min blogg! Hjälp mig att få lika många läsare som Kenza! Kommentera gärna vad du tycker om bloggen oxå :)

Reply
mia

DU E JU FAN ALLTD SJUK!!!! va är ditt problem? sök hjälp för fan! hahaha rätt åt er att det är dåligt väder

Reply
zaneta xxx

HI :)! is that Viva Tropic Hotel? I was there last year :) Mallorca is amazing :)

Reply
Delal

Jag vet inte om nån annan har sagt det här men du liknar sjukt mycket Jessica biel. Ditt ansikte påminde jätte mycket hennes. Men du är jätte fin och du blev jätte fin på bilden, värkligen.

Reply
Madde

Det är ju ändå tur att man kan uppleva grejer än då. Du har ju ändå fått mycket sol hemma i Sverige så kanske inte är hela värden med lite dåligt väder. Men jag förstår att det kan vara lite tråkigt :/ :)

Reply
Malin

Jag har varit på Mallorca de 3 senaste somrarna och åker nu på måndag. Jag har aldrig haft dåligt väder där mer än några timmar under en dag/gång jag har varit där. Har dock aldrig varit i Alcúdia, det är ju möjligt att det är fler regndagar där än Palma…

Reply
Carin

Hej Kenza!

Var nyligen i Palma och en av de bättre restaurangerna var en som hette Cappuccino, låg precis vid donken men kommer inte ihåg gatan! Ät där, du kommer inte bli besviken!

Reply
Lena

Åh vilka snygga jeansshorts, var har du köpt dom? Synd det där med regnet :( Har du pollen eller? Jag har varit förkyld i typ 2-3 veckor nu och jag är allergisk mot pollen.

Reply
Jonna

Hej!
Vad heter hotellet ni bor på jag var i Alcudia för två år sen och vi var på pairaiso alcudia (ingen aning om hur det stavas). ^.^

Reply
Kim

Du är ensam med din kille utomlands! Njut för tusan. Om det regnar stanna inne o mys :)

Reply
Kråkan

Har bott i Palma ett bra tag och vill du ha några bra restaurangtips e det restaurang coto där det finns mängder med goda tapas, ostar charquterier och väldigt “oturistigt” för o va gamla stan. Plaza de la Drassana och glöm inte att de har siesta på eftermiddagen. eller restaurangen el túnel ligger vid tunneln in till gamla stan. ha så kul!

Reply
K

Du har vart sjuk jättelänge till och från. Du borde gå till en läkare, det är ju inte så kul att gå runt och vara halvsjuk hela tiden, speciellt inte på sommaren :)

Reply
Elin

Jag å min mamma var där ni e i Alcudia, Mallorca för mindre än ett år sen! Såg nyss när du visade fotot på sängarna vid poolen å det var det hotellet vi bodde på :)

Jag säger bara: få massage på det hotellet, det är asskönt! :P

Reply
frida

Var försiktig! Jag var i Palma förra sommaren. Så kallade gypsy-womans går runt och delar runt små kvistar en sk. biljett till en flamenkodans. Men när dom sen vill ha 10 cent för kvisten, så tar dom alla era pengar. Detta hände oss… Fick sitta på en polisstation resten av dagen. Mindre kul! SÅ håll koll!

Reply
Katy

Kenza, visit Porto Pi shopping center in the center of Palma if it is raining!
Not the best shops in the world, but it’s very cozy, and they have shops like Lacoste, Pepe Jeans and Zara I think. And a lot more.

Enjoy Palma ;)

Reply
Lisa

Måste bara tipsa om en jätte bra restaurang i Palma.. Det är den tapas restaurang som heter La Paloma. Jätte mysigt och rikigt god mat!om du nu kan känna någon smak vill säga ;) krya på dig!

Reply
Sara

Jag har en fråga om modelljakten.. Jag tycker att mode och sådant är jätte kul, verkligen och skulle vilja skicka in en ansökan och enligt många så är jag fotogenisk men jag är bara 1.68 cm..
Tycker du att man kan skicka in en ansökan ändå?

Reply
Nelly

Hej! :)
Minns att du skrev om Poppers pingviner (filmen) för ett tag sedan och jag har sett den nu och den var väl sådär. Tänkte bara om du ville veta xD

Reply
Lydia

Om ni ska in till palma så är Resturangen “emilio” ett tips. Det är emilio ingrosso som äger Resturangen, supergott!

Reply
emmy

var i mallorca i juni & det var INTE solsäkert, mega besviken då det trots allt är så fint där!

Reply
Arzu

Oh Kenza, this is so funny! I’ve been reading your blog for ages. Was in Alcudia with my boyfriend till the 21th. And now i see, you’re exactly at the places i have been! It’s sad, we had 7 days full of sun! Just one day was a bit cloudy but it didn’t rain one time!
Whatever, hope you’ll get healthy soon and enjoy the trip as much as you can. The beach and the water is so breath takingly wonderful!
By the way, could you send me the name of your hotel in a private message? We weren’t that comfortable in our hotel, so we’re searching for a nice one, when we go there next time again! Would be great if you have an advice!

Good night! :)

Reply
Anna

Nämen sepåfan :)
Tyckte bilden såg något konstigt bekant ut, men har ju för tusan bott på samma hotell senast förra året!

Ni har väl bokat “all-you-can-eat”-frukost på hotellet? Himmelskt frukostbord indeed.

Reply
TheGreatLooks

Fashion magazine is coming up on sunday! til then, join the contest and win nails designed by us, and be the front page! read more at “TheGreatLooks.wordpress.com”.

Reply
Lina

PEkfinger varning :)

Du är nog alltid sjuk och trööööt för att du partajar och ger all energi till dina vänner, kanske lite för mycket, energin går till alla andra och allt annat, sedan har du ingen riktig energi kvar när du är med din kille,det är nog inte kul att du ligger och sover när han går på stan själv tex. prioritera rätt… thats all im saying, han verkar ändå betyda massor för dig.

Visst ska man inte glömma vännerna för killen! men man ska vårda och ge energi till förhållandet inte bara Mysa och passa på och vila med varandra.

Reply
cindy

ååh vilket sammanträffande. Själv är jag på Cala Millor och vi ska också dra in till Palma på grund av vädret imorgon, see yaa maybe there, och krya på dig! :d<3

Reply
Hannah

Alltid lika fin!
Men det viktiga är väl ändå att du får vara med din pojkvän på resan, att ni får tid tillsammans bara du & han! :)

Reply
izabelle

Det var likadant väder när jag också var där det regna och va molnigt men i bland kom solen fram ;s :) <3

Reply
Johanna

Men va ni klagar på att hon är sjuk då. Kanske nedsatt immunförsvar eller bara otur. Var inte så elaka!!!

Kram till er alla!

Reply
ems

din första resa av typ 10000 med ngra dagar dåligt väder o du klagar ihjäl dig … suck

Reply
Mia

Jobbigt då att himlen här är klarblå,+26 & lite vind!! Hur bra som helst,ska fortsätta till kusten i min cab ihelgen & glida i 2 veckor & de e bara sol sol sol sol på kartan just nu! Sverige e lika bra som utomlands ( har ja bestämt efter utlandsresa x 2 , varje år i 8 års tid! Stanna hemma ;P

Reply
Heddi

@Mia:jag har sett ATt du kommenterar ofta o elaka kommenterar!!det inte KEnza som behöver hjälp utan du som e sån äcklig o skadeglad människa!!sluta läs hennes blogg om du nu hatar henne så mycket stackars avundsjuka lilla sadist!!

Reply
sandra

Nu tycker jag du får skriva något om Norge, det är din skyldighet i och med att du har så många läsare och människor i kring dej…

/S

Reply
anna

När jag var i Alcúdia i maj så hade vi regn varenda dag, så du har mer tur än vad jag hade iaf! :)

Reply
marion

hoppas du blir bra snart, vädret likaså :)
var exakt på det där hotellet förra året och har vart där 2 år i rad, riktigt mysigt faktiskt! :)

Reply
Sofia

Hej kenza! Jag undrar bara vart du har köpt dem underbara shortsen? Tacksam för svar :)

Reply
angelica

Jätte fin blogg du ha! du är den bloggerskan man serupp till ! helt naturlig!underbart! du är då underbart grymt bra på at uppdatera det gillas! <3 / angelica

Reply
NATTISPATTIS

Krya på dig gumman!! Du får tänka så positivt det bara går & du har ju iaf din älskade med dig! :D Puss&Kram (L)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*