• header

29e juli 2011 – på Mallorca

God morgon bloggen!

Vi sitter och käkar frukost och snart ska vi upp och packa. Planet hem går inte förrän vid midnatt men vi måste checka ut vid tolv, sedan lägger vi oss på stranden och hänger där hela dagen! :)

Idag mår jag bättre, typiskt när vi ska åka hem haha.. Hela veckan har jag haft sånna jobbiga lock för öronen (jag har väldigt känsliga öron och får lock så fort jag blir förkyld) som vägrade gå bort, största delarna av dagarna har jag gått runt och knappt hört ett skit! Har varit i min egna tysta lilla värld haha. Igår blev det ännu värre och jag fick otroligt ont i ena örat, låg och grinade som en bebis så vi åkte till en läkarmottagning där läkaren konstaterade att jag var påväg att få öroninflammation (speciellt i ena örat var det väldigt rött och svullet). Grrrreat! Som att jag inte redan haft det typ 100 gånger i mitt liv. Fick droppar och tabletter och idag känns det redan bättre. Har fortfarande lite lock för öronen men jag kan höra iallafall, men jag hoppas verkligen att det försvinner innan vi ska flyga ikväll. Lufttrycket lär göra jäkligt ont annars..

Förutom det så har vi haft en heeeelt underbar & mysig semester! Har massor med bilder att visa när vi kommer hem! :)

Några bilder från stranden i tisdags!

167 Comments

Nella

fan vad högt du hoppar, när jag ska hoppa kommer jag inte ens upp 1cm… hahah!

Reply
Niina

Hej, I also used to have those inflammations often, but then i realized (after testing it) that i’m allergic to milk protein. So maybe you should take that blood test too! Just to be sure :) Ear inflammations are a symptom of that. I also had skin problems, in arms and thighs…

– Niina

Reply
Olivia

Kan inte du lägga upp bilder på ert hotell? jag har varit i alcudia och vill gärna se om jag känner igen det :)<3

Reply
vanja

synd , har också känsliga öron !! hatar att ha lock . ha en trevig resa hem ;) <3

Reply
Andou

Ojojoj, snygg kille!

Sportar han?
Är han hel svensk, eller bland dom du?

Du e bara för snygg, en stor förebild ;)

Andou.se min nya privatblogg!

Kram <3

Reply
Lovisa

Ett tips är att när du flyger och när ni ska lyfta och landa så fråga efter 2 muggar med varma handukar så stoppar du dom varma handukarna i muggarna och holl för öronen så blir det bättre med luft trycket när man flyger!;))

Reply
jenn

Those eardrops the doctor gave you will help you to ease the pain in the airpressure,they helped me on the plane! I didn’t feel anything !

Reply
Knutte

Åh vad jag saknar Alcudia när jag ser dina bilder! Så himla sugen på att åka dit igen, var där mycket med mina föräldrar när jag var liten, men nu var det några år sen. Åh måste tillbaka snart. Hoppas ni haft det mysigt på mitt favoritställe :)

Reply
Moa

åååh! precis där du är va på stranden hängde jag för..5 år sen. var så fruktansvärt fint :) saknar!

Reply
maria

Smörjer du in dig med någon sololja eller något sådant? Eller blir du bara sådär brun ändå utan någonting ? :)

haha avis.

Reply
Johanna

Det finns speciella öronproppar på apoteket som tar bort lufttrycket som man annars brukar få när man flyger. Speciellt om man har känsliga öron.. Jag lider själv av det.. Väldigt mkt och dessa öronproppar funkar utmärkt för mina öron!!

Reply
emelie

Tuggummi och åter tuggummi till flygresan, när ni lyfter och landar! Främst när ni landar! Tugga tugga tugga! Det hjälper mot lufttrycket.

Reply
Helen

Fan vad jobbigt, jag brukar också få öroninflammation lätt, förra sommaren hade jag det 2 gånger! Så nu brukar jag inte bada så mycket, eller doppa huvudet iallafall eftersom det är så jag brukar bli inflammerad.

Reply
Amanda

Hej Kenza! Jag får precis som du jämt ont i öronen när jag flyger och lock för de. Och innan fick jag ALLTID öroninflammation när jag var iväg utomlands och hur roligt är det.. Men sen fick jag ett tips av som jag tänkte ge dig. Doppa inte huvudet när du badar utomlands, är ju ganska tråkigt, men jag lovar att det funkar. Är något med örat efter flygningen och sen bakterier i vattnet som orsakar det. Själv har jag inte haft det nu de senaste 4 ggr jag har varit iväg. Hoppas det funkar för dig med och att denna inflammationen släpper snabbt. Kram Amanda :)

Reply
Ella

Jag brukar få väldigt ont i öronen och lock när jag flyger pga lufttrycket men då brukar jag ta nässpray precis innan start och landining. Det funkar jättebra för mig! Lite lock får man ändå men inte lika mycket men det onda i öronen försvinner! Du kanske har testat det här redan men jag ville tipsa dig ändå! Älskar din blogg btw! <3

Reply
evelina

Tjena Kenza! Coolt att du, din pojkvänn just på den stranden. Jag har varit påå den stranden! ! vilket hotell bodde du på? & du.. vilken bloggsida har du ? har alltid undrat det. Kram&puss evelina.

Reply
wilma

Så kul jah ska också till spanien fast det är nt förens nästa år men du skulle vara jätte snällt om du länkade mej på din blogg så länkar jah dej, låter inte det bra?

Reply
emma

ett tips för att lätta på örontrycket när man flyger är att lägga lite blött papper eller bomull i botten på ett plastglas, som du sen sätter över örat. fick det av en flygvärdinna när jag va liten och satt och skrek över att det gjorde ont i öronen. fattar inte hur det funkar riktigt, men funkar gör det!

Reply
Alva

Du ska bara veta att du är min förebild!
Du ser skit bra ut, du är smal, och är säkert skit snäll också ( ser iaf ut som att du är jätte trevlig ) dessutom använder du sjukt snygga kläder!

Kram :)

Reply
Rebecca

Åh! Kenza du är så jäkla vacker och verkar så oerhört trevlig!
:D
Bästa bloggaren for sure.

Reply
Selma

Hemskt det där med inflammationer och infektioner. Måste alltid ha vattensäkra öronploppar när jag badar -.- Annars får jag en infektion eller inflammation. Jag var förkyld en gång när jag åkte flygplan och hela mitt ansikte gjorde ont, kändes som att någon högg mig med tusen knivar. Hoppas att det inte blir så för dig, för det är nog den värsta smärtan man kan känna..

Reply
Fanny

alltså jag skulle jätte gärna vilja söka till modelljakten i umeå , men jag hörde av någon att man måste vara 172 cm. stämmer det man får alltså inte söka om man är 163?

Kramar ;)

Reply
Mona

Du har en fantastisk blogg Kenza!:)

Kan jeg spørre om et par ting;
Hvilken strørrelse bruker du i Kenza 3 biker skinnjakken?
Og hvilken modell av Rayban Wayfarer har du?:) er det den originale?

Reply
Sofi

Vad är det för bok du läser? Läser du mycket böcker och isåfall vad för sort? Skulle vara kul att veta! :)

Reply
Anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det :) tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!

Reply
Michelle

Var förkyld i Cypern (du kanske minns att du träffade oss på Nissi Beach där ;) ) och när vi åkte hem fick jag SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ont i huvudet och öronen när vi skulle landa. Trodde skallen skulle spricka. Hoppas verkligen inte att du får nått liknande när ni flyger. För det är absolut inte kul :(

Hoppas du snart blir bättre och att ni får en bra flygresa hem. Kraaam! :)

Reply
Elin

Det är så himla tråkigt att må dåligt när man är på semester, men vilken tur att det är bättre nu :)

Reply
ebba

hej jag vill bara säga att jag älskar din blogg och att du är min förebild!
jag har en fråga vad har du köpt den där tunikan eller vad man ska säga som du har på dig på första bilden ? :)

Reply
Camilla Fasth

Snälla kenza jag blev helt förtrollad av din klänning vart har du köpt den?:DD <3

Reply
Camilla Fasth

Snälla kenza jag blev helt förtrollad av din klänning måste få veta vart du har köpt den ?:O <3

Reply
matilda

Hej kenza! når kommer du hem ?
kan inte du skriva lite om mode ?
T.ex höstens färger lite tips kanske
några favoritplagg, bra affärer eller så ?
ett + vore absolut om du visar om du köpt nått
i mallorca ( kläder, smycken, skor! )
ja jag hoppas du fattar ! bara så du vet är du en
riktigt stor förebild! för mig & många andra hoppas du har det bra kram <3

Reply
Lolle

Vet inte om du brukar göra det men annars hjälper det om du tar nässpray en timme före ni startar och en timme före ni landar!
Jag har själv mycket känsliga öron men jag märker inte alls lufttrycket när jag gör så! :)
Hoppas resan går bra!

Reply
Fashionpuppet

Kenza, det här är någonting som många undrar. Hur fan hoppar du så högt på dina hoppbilder? Och hur klarar du av att le?:) Jag och min syster misslyckas ständigt med våra hoppbilder, vet du hur frustrerande det är?!

Reply
selma :)

ååh, kenza vilken flygplats är det du ska landa i? Arlanda? :D
för jag ska resa till marocko inatt, och jag hoppas verkligen att jag kommer få träffa dig på flygplatsen!
kram ♥

Reply
Anna

Ett tips så att det inte ska göra så ont då ni lyfter med flygplanet: ta en mugg/glas (elr nått) och lägg en våt servett i muggen och lägg mot örona!=)
Jag har hör att det ska fungera…

Reply
Denzan

hej! Kenza! jag undrar en sak: vad heter stranden ni är på, på bilderna i det här inlägget? är det:Magaluff ni är på?

jag skulle bli super glad för svar!!

älskar din blogg<33
kram //Denzan:_)

Reply
Denzan

hej! kenza:-) jag undrar en sak… vilken strand är ni på på bilderna i det här inlägget? är det:Magaluff kanske?

skulle bli super tacksam för svar!
kram //Denzan ps. love you blog

Reply
Anna

Det är lite komiskt att du lyckas få varenda bild att se likadan ut, oavsett om du är hemma eller på semester.

Reply
Linnea

jag fick sådär i båda öronen när jag var i spanien i juni, då fick jag också droppar osv men dom rann aldrig ner eftersom jag även var svullen i öronen..
när jag skulle bada i havet 2 dagar innan jag skulle åka hem så råkade jag få en minst 2 meter hög våg över mig och svalde tonnvis med vatten, då försvann det sakta men säkert och jag fick en behaglig resa hem :)

Reply
Stephanie

är det nu man ska tycka synd om dig? sluta klaga du är fan på semester 24/7

Reply
Sanna

vilken otroligt vacker klänning !
hoppas ni haft en bra och härlig semester och att du känner dig utvilad och redo för hösten och detta spännande jobb som väntar

Reply
Amel

Fan ta öroninflamation! :(
Min syrra fick det också hela tiden när hon var liten.
Och jag fick alltid ögon inflamation! :( Krya på dig, älskar din blogg <3

Reply
tamara

Vilken underbar fint klänning! Sitter väldigt fint på en sådan vacker tjej!

Reply
caroline

Åh vad bra du verkar ha det! Men du, jag får exakt samma sak med öronen när jag blir förkyld. Men för några veckor sen fick jag tips om nässpray som finns på apoteket och som är tryckutjämnande. Den funkar hur bra som helst!! Bara ett litet tips, ha det bra. Kram

Reply
Elin

Du är fett fin, och den där stranden har jag varit på för typ en vecka sen och om jag skulle stanna 2 dagar längre skulle jag ha träffat dig :D <3333333

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!

Reply
Hanna

Hoppas du blir bättre snart. Sen när du orkar svara skulle du kunna skriva hur lång du är? Kram:D

Reply
Helbest

Vet du hur ledsen jag är, du flög några dagar efter att jag kom hem från Alcudia.. Liksom kolla.. där gick jag jätte ofta vid stranden.. och låg på de där solbäddarna :( Såg en tant skrika MEEELON. Gud vad synd att jag missade dig, du är fan min favorit bloggare :(

Reply
NATTISPATTIS

jobbigt med förkylning på semestern.. :( Men härliga bilder iaf! :D Kram (L)

Reply
Olivia

Hej Kenza!
Jag verkligen älskar din blogg och dina bilder.
Jag vet inte om du skrivit detta på bloggen men vad har du för kamera, den vekar så grym!
Du är en stor förebild för mig (:
Kom ner till halland, skulle vara så kul att träffa dig
Kram! <3

Reply
karolina

hej kenza! vart har du köpt den fina virkade klänningen ifrån otroligt fin va den :D härliga bilder by the way hoppas det gick bra med örat också !

Reply
lina

Hej! Ser jättehärligt ut! Jag var faktiskt precis där du är på första bilden, vid det bruna huset , i maj i år :’)

Reply
lydia

Du har gått på precis samma ställen jag gått på där i Alcúdia, och på tisdag natt flyger jag dit igen!
Det är härligt där, eller hur? :)
kramar!

Reply
Ida

Du är så vacker! vart har du köpt den galet snygga virkade klänningen?=) Kram hoppas du har det bra i värmen.

Reply
charlotte

hejsaaan :D
den dära bilden på din pojkvän när han går där med en väska
och kollar bak , precis där hade vi varit för några dagar där när jag och min pappa och min syrra och en lossas mamma var där :) och dagarna efter vi hade åkt hem så var jag och kollade på din blogg och då skulle du åka dit , vi har också varit till palma , gammla Alcudia eller vad det en heter :D <3 vi var på samma strand och allt :)

Reply
Michelle

Åh, ser att många frågat, men vart kommer den fantastiska vita virkade klänningen ifrån? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*