• header

1a augusti 2011

1a augusti! Herregud, vart tog juni och juli vägen? Deppigt.. Och jag mår skit! Öronen har inte blivit bättre och hostan är värre. Läkaren nere i Spanien sa att om öronen inte är bra på måndag (idag) så ska jag besöka läkare igen, så idag blir det av. Hoppas jag får hjälp för jag är trött på att inte höra något!!

Drömmer mig tillbaka till stranden på Mallis, den här bilden tog jag med min iPhone. Den tar ju ändå helt ok bilder! Till er som undrar hur jag gör ramarna, effekterna osv. på mina mobilbilder jag lagt upp innan så är det på iPhone-appen Instagram. Heter kenzas där!

47 Comments

Amanda

Nej men Kenza, skärp dig!! du får ju ta och visa hur juli 2010 såg ut för dig och nu även augusti 2010. vad hände med dom? :o

Reply
Pirita

Haha, när jag började att skrolla ner den här sidan tänkte jag först att det var dit hår i foton :D

Riktig sommarfrisyr :)

Reply
Frida

Åh, det ser ju bara fööör härligt ut! :)

Vilken kamera fotar du med annars, då du inte använder din iPhone?
PUss!

Reply
Sophia

Hej Kenza! :D Hoppas du kryar på dig väldigt snart! En fråga bara, har du en Iphone 4 eller 3:an? :)

Älskar din blogg!

Reply
Agnes

Haaaj!! åhh vilken härlig bild!! jag ska till Spanien på torsdag! jag ska åka till Malaga det ska bli jätte skönt.
Hoppas du blir bättre!!

Reply
Tracy

Kan inte du någon gång snart bara visa hur du sminkar dig till vardags, eller typ när du är ute och reser. Du kanske inte har något då (tänkte på mallorca bilderna) men om du skulle kunna visa någon enkelt sminkning du har ganska ofta! :D skulle det gåå??<3

Reply
Anonym

Hej Kenza :D Din blogg är bäst! Kolla in den här bloggen -> SandraEmilia.papper.fi tycker hon liknar lite dig….

Reply
^^

Du har inflamation vilket innebär att det är smuts i ditt öra som gör att du inte hör. Detta smustsen kommer rinna ut efter några veckor :) Du kan kämpa att ta bort den genom att hålla för näsa och blossa ut så hjälper du dig själv lite :) Lycka till !

Reply
Ida ♥

hej älskar din blogg och och sånt! men jag tycker din blogg är större än Kissie! och hon säger att hons är störst? :o fast hon får tycka det om hon vill :) ajja, det jag tänkte säga vra HAR DU LÅSHÅR? ditt hår är as lång! :D

ps:svara på din blogg så får jag säckert ett svar!

Reply
Rebecka

När ska du ta tag i ditt liv och sluta åka på charter varannan vecka? Du säger att du är “egen företagare” men det verkar ju inte finnas något som helst driv i dig? Du kan ju åstadkomma hur mycket som helst egentligen, men varför vill du inte det? Du ligger hellre och sover till 1-2 på dagen, fikar och shoppar istället för att gå upp klockan 8 och driva igång olika projekt som gör att du och ditt “varumärke” växer. Ta hand om det du har lyckats skapa hittills, annars bleknar det! Gillar dig som person annars, du har en grym personlighet!

Sen har jag reagerat på att i intervjuer så säger du att du sparar en massa pengar varje månad för “sämre tider” och framtiden, är inte det en ganska kass inställning? Att du liksom förväntar dig att det kommer gå dåligt om några år? Vänd på det!

Reply
Fashionpuppet

Jag tycker att iphone tar bra bilder i solljus men jättedåligt i kvällsljus, det blir väldigt suddigt. Men den här bilden var fantastisk bra för att vara tagen med iphone !

Reply
Josefin

Kan inte du berätta vilket hotell ni bodde på och vart ni bokade det genom och vad starnden som ni låg på hette? :) Vore snällt för alla oss som är resesugna! (tyckte er semester verkade toppen)

Reply
molly

Hej kenza ! Jag heter Molly och jag undrar om du kan skriva om modelljakten. Castings, vad man ska ha på sig när man kommer, vad är kraven för personen som söker in osv. Jag vet att det finns en sida men jag hittar inte all information jag behöver. Undrar också om jag som är 97a men inte fyllt 14 än kan söka in? Tacksam för svar i bloggen eller via mail
Kram
(kommenterade ett annat inlägg också men vet inte om det kom upp)

Reply
Sara

Hejsan!
älskar din blogg och din klädstil!
hur cool som helst. tänkte bara slänga in ett tips om att om man har ont i öronen ska man hacka vitlök och lägga i en liten servett, och sen stoppa in i öronen. För mig gick värken över direkt!

Reply
Karin

Om du inte hör nåt kan du fått inflamation i hörselgången det fick jag en gång efter en flygresa. Fick inte tillbaka hörseln på en månad och tog örondroppar och tabletter.

Reply
julia

hej! får man fråga vilket hotell ni bodde på när ni var i mallis? jag känner igen bakgrunden i bilden! vi bodde på sunwing resort & spa :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*