• header

Värdelös dag!!

Snacka om värdelös dag. Efter att ha väntat på min tur hos läkaren i 4,5 timme (!!) samt betalat 350 kronor så fick jag bara höra att öronen håller på att läka efter inflammationen och att det bara är att avvakta och vänta, går det inte över inom några dagar ska jag tillbaka. Men jag har ju redan gjort det!! Suck.. Är trött på att gå runt döv på ena örat.. Nåja, får väl vänta lite till då.. Öronen känns faktiskt lite bättre nu, peppar peppar, så förhoppningsvis försvinner det helt snart.

Mika var så snäll som väntade med mig, köpte med sig glass och gav mig en låtsastatuering (sånna man får med i barn-tuggummipaket) för att jag var så duktig. :) Och efteråt blev det fika! Nu ska jag och min man göra tacos. Ha en mysig kväll kära läsare! ♥

Körde på en skön outfit idag, virkade shorts från H&M, topp från Monki och gammal fransväska från Lindex

66 Comments

filippaeriksson

haha, jag dör va läskigt!! * läs för det handlar om dej och inlägget*
i morse så fick jag på något sätt för mej att du och aleks skulle laga tacos eller hade gjort det( hade drömt det) så då tänkte jag, amen shit va sugen jag blev på tacos nurå och så lagade jag det till middag då, och nu så skriver du att ni ska laga det ikväll!?!? nä fy va läskigt… tänkte exakt att du och aleks skulle laga det, hade en känsla i magen på det!? ( jag vet det kåter heeeeelt udda men det är faktiskt sant, och jag har lite weirdo tankar så det kan vara därför ;) )
jaja, är jag synsk eller är jag synsk!? , spågumma here we gooo, typ.

Reply
Sara

Min mor körde alltid in vitlök i öronen på mig när jag hade öroninflammation förr, fungerar som antibiotika har jag hört. Vira in i lite papper och fyll örat vettja!

Reply
Emma

Hej! Undrar hur du håller din blogg så aktiv, du verkar ha så mycket att skriva om och så. Ibland står det bara still i mitt huvud när jag bloggar. Skulle vara jätte tacksam om du skulle kunna skriva hur du gör :) Hur du får så mycket läsare och hur man gör sin blogg mer aktiv. Heheh kanske låter komplicerat men tack på förhand! / Kram emma
PS! Din blogg är sjukt bra! :D /DS

Reply
Angie

Stackars dig! din boyfriend får pussa på öronen och bidra med lite kärlek till dem så läker dem kanske snabbare! ;) Kram!

Reply
Sanna

Nu kommer alla tycka jättesynd om dig fastän du själv valde att sitta där och vänta. Varför inte bara boka en tid tills nästa dag på en vårdcentral?

Reply
N.

Kenza, vet du om att det finns en bild på dig på nån anorexia-sida:S? Fråga inte hur jag hamna där men blev chockad av att se dig där

Reply
Marielle

Ja, det var ju himla ledsamt att du fick relativt goda nyheter trots allt. SUCK.

Reply
Camilla

Min mormor brukar alltid säga att man ska ta parfym på en bomullstuss och stoppa i örat, det värmer i örat och smärtan minskar, det funkar varje gång! :)

Reply
Daniella

Testa att trycka in en vitlöksklyfta i örat :) är en kompis gamla husmors knep, hon tycker att det funkar :)
Kram

Reply
hanna

Hej! Jag har haft problem med öronen sen jag var liten. Jag har ett tips till dig som jag fått av min farmor. Det låter lite mysko, men det hjälper faktiskt. Man tar gul-lök och skalar den, sen skär man den i tjocka skivor, och värmer i en stekpanna (ingen olja, smör eller så). När löken fått lite färg och börjat släppa “saften” ur sig, så packar man in den i en kökshanduk. sen lägger man kökshanduken på örat oh håller så ganska länge. det ska kännas varmt. det har hjälpt mig många gånger.

Hoppas att du mår bättre snart! <3

Reply
Isabelle

Hejj! Började läsa din blogg idag, och du är ju helt fantastisk ♥ Du är så sööt och en fin “tjej” :)

Föresten , bor du i Sverige ? :)

Reply
s

lägg bomull i öronen så att det håller örat varm… brukar få det hela tiden, men dt går snabbt över när jag lägger in bomull i örat

Reply
Victoria

Usch vad jobbigt… För Flera år sedan fick jag liknande på en resa och blev “döv” på båda öronen i ca 1 månad…efter flyget hem..Trodde aldrig jag skulle höra igen men det gav sig till slut.. Men det kan nog ta tid:(
Hoppas du blir bättre snart…
Kryakramar Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Reply
Karin

Fick du inga tablettter eller örondroppar? :s
Det fick jag när jag hade inflamation och gick döv i en månad!

Reply
Molly

Så var det med min mamma. Hon började få lite ont i öronen i någon gång i juni, i cirka en månad skickade de iväg henne hit och dit, bad henne avvakta, gav henne massa medicin och allting, nu är det augusti och hennes öron gör fortfarande rätt ont. Så typiskt, hoppas det blir bättre för dig! Ha det bra, kram.

Reply
emi

åh , ibland blir man så less på sjukvården ..
att man ibland ska behöva tjata å tjata på dom tills dom förstår att det är allvar -.-
hoppas de blir bra snart <3

Reply
öronbarn

Något liknande hände mig för två år sen när jag flög hem från aiya napa sjuk (svininfluensan troligtvis). Öronen gjorde sjukt ont vid landning alltså, började gråta.

Sen hade jag extremt lock för öronen växelvis i flera månader och trumhinnorna sprack även under ett tillfälle. Trodde jag skulle bli galen för locket gick inte bort var jag än försökte.

Mitt lock för ena örat är kvar än idag, två år senare, men jag tänker inte på det alls längre. Det är inte lika mycket men det känns när jag försöker tryckutjämna att det tar stopp i det örat.

Varje gång jag flyger och är sjuk samtidigt säger mina öron ifrån vid landning och trumhinnorna spricker. Flyg inte sjuk, alltså!

Reply
Oscar

Hej, har liknande besvär med lock för öronen vid förkylning. Extremt irriterande, be om att få rinexin eller annan avsvällande medicin, det hjälper! Krya på dig !

Reply
linnea

jag fick en inflammation i örat fast det läkte aldrig, även fast jag gick till doktorn tre gånger. Jag har nu varit döv i ett halvår :(

Reply
olivia!

är du och aleks verkligen gifta? ifall ni inte är de , varför kallar du honom för ”man” då? :D

älskar din blogg kram.<3

Reply
Miranda

du ska helst inte stoppa bomull i örat om det är en yttre öroninfektion du har (alltså i själva örongången, att det är rött och svullet) för det är bra om det luftas då. Om du har en inre öroninflammation (fast det tror jag inte, för isåfall hade du haft feber också, det är såna öroninflammationer typ bebisar får)

sen vill jag bara säga att jag är precis likadan, ett år så hade jag öroninflammation minst 5 gånger. Och lika vidrigt varje gång. Men så slutade jag använda öronploppshörlurar och då slutade det! Nu kan jag använda dom igen för mitt öra har väl typ byggt upp sig eller nåt. Men kanske hörlurar kan vara en grej för dig så dina känsliga öron får vila lite!

Reply
Mange Al-Fadji

LYSSNA! jag ska ge till dig hemlis min mormor skrev till mig på msn, du tar en rödlök och tar det i mitten på löken typ Hjärtat, innersta, så tar du sde och stoppar in det i örat med lite bommul och har det ndär på natten så kommer det läka inflamationen.

ps. Borde nt du få gå före i kön på alla sjukhus bara för du e kenza?? daaaahh!! XOXO dirty bit

Reply
LIFE OF FANNY

Ah nej! I våras fick jag öroninflammation, halsinfektion och maginfluensa på samma gång.. Och läkarna sa typ sådär, avvakta och kom tillbaka om de inte släpper. Nej men vaddå, slutade med att mor min fick komma och skälla ut läkaren ( som knappt pratade svenska och mumlade, bra kombo) så att jag fick en remiss till akuten. Haha herregud, där fick jag penecillin och skiten gick över på en dag :)

Reply
Jenni

Även när du kör på en “skön outfit” är du hur fin som helst!En riktig inspiration både stilmässigt men också hela du,
Hoppas dina öron blir bättre snart,
ha det bra! :)

Reply
Lina

Hej! Jag har haft öroninflammation två gånger på ett år. Tyvärr måste jag säga att första gången (efter flygning) höll locket i sig i flera månader, vissa dagar bättre/sämre än andra. Nu andra gången tog jag mkt kortisonnässpray samt vanlig nässpray och tryckutjämnade flera gånger per dag. Till slut sprack det till och lättade.
Hälsn Lina

Reply
KLARA ;D

Asså du är dööö snygg :D du e ju parfekt jag vill oxå se utt som du ;D <333

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*