• header

Till Nacka!

Nu har jag mött upp Mikako, hon var visst inne i stan och hämtade sitt visum. Hon ska ut och resa några månader, jag är så avis! Hon ska vara borta i typ fem månader.. Fan vad jag kommer sakna henne! Jag passar på och umgås med henne så mycket som möjligt innan hon åker!

Nu är vi påväg ut till Nacka för picknick vid vattnet. Puss!

Idag har jag på mig de här snygga shortsen! Från Topshop

111 Comments

Pernilla

Hej, eftersom du är en stor förebild till många människor…kan inte du göra ett inlägg och uppmuntra folk att skänka lite pengar till Afrika nu när de har sån fruktansvärd svält…. folk kanske lyssnar på dig tänkte jag. många bäckar små..

Reply
rebecka

gud vad härligt att bara resa bort i månader, inte behöva tänka på något. men jag skulle nog sakna hemmet så himla mycket!

Reply
anja v

jätte snygga kenza :) hihi får man fråga vart du har köpt dom?:) tack för en superbra blogg.:)
p.s hoppas du får en bra dag ute i solen:)

Reply
Bano

kenza, jag blev jätteledsen igår när jag såg dig för första gången och inte kunde ta en bild med mig. Jag har velat träffa dig i 4 år nu och igår gjorde jag det. Blev helt skakis och kunde inte fatta det. Men fy vad ledsen jag blev för att vi inte tog en bild :(

Reply
maria

Hejsan Kenza=)

Tänkte om du skulle vilja lägga en bloggvideo av din lägenhet och garderober. Om du vill Av vad jag sett så ser det snyggt ut hos dig och är nyfiken på hela lägenheten =)

Ha en bra dag!!Är avis på er alla som åker ofta utomlands…jag har typ pengarna men ingen som vill åka med mig.blää..well well får försöka till nästa år…men då borde det bli av iallafall för snart bestämmer jag och min kille ett datum för våran giftemål..så då blir det honeymoon=)
Kraamisar=)))

Reply
malin

hej på dig!

om 1½ vecka åker jag o min pojkvän till sthlm, för första gången. är från norraste norrland och har ingen susning om nått! bra matställen, shopping, nått man inte får missa?! nått ställe man kanske kan ta en drink på?! hade tänkt ta 1 shopping dag. vi kommer bo på söder :) är 22 år gamla.

kramis!

Reply
sofia

Hej Kenza! Under de senaste veckorna har jag bara haft mina tankar på en sak, nämligen hallonröda converse. Jag har sökt i alla möjliga affärer, sökt på internet, m.m. och jag hittar verkligen INGA! Jag vill så jättegärna ha sådana och skulle praktiskt taget göra vad som helst om du bara svarade var du har fått tag på dina? Snälla gör min dag och svara på frågan. ;)

Kramar från Sofia, en av dina bloggläsare!

Reply
Bella

Dom där shortsen är så grymt snygga, beställde du dina på deras hemsida lr köpte du dom i affären? :)

Reply
sol

heeej!

du är bäst kenza – bara så att du vet! :)

men var har du köpt shortsen?

puss<3

Reply
Anonym

Hej kenza ! jag älskar din blogg och jag älskar dig du är underbar som person och du äe jätte söt ditt utseende är mkt vackert ! men vart köpte du de dära shortse mycket fina e de :)

Reply
mirjeta

hello I’m Mirjeta Gash came From Kosova ComplimentsAre very nice for your beauty I like You are Style
Amazing Girl

lovee You

Reply
stephie

Sjukt snygga shorts!
Hur är dom i storlekarna?
Som jag brukar ha XS/S men förstår inte riktigt USAs storlekar.

Kramar

Reply
Julia

Du är en inpirationskälla, himla fin och duktig är du!
Snygga shorts, gillar topshop.
(Såg dej i platanias förra sommaren, på en restaurang, du satt mittemot mej typ, alltid lika snygg)
Kram från julia i norr

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*