• header

Idag har jag namnsdag!

Fick ett sms från min storasyster: Grattis på namnsdagen!!! :D

Hahaha, jag hade glömt! När vi var små så tyckte jag att det var så himla orättvist att min syster hade namnsdag (“Sara” – fast hennes namn stavas annorlunda) men inte jag, så då gav mamma & mormor mig ett namnsdags-namn.. Karin! Av någon anledning tyckte vi att det var likt Kenza, haha. Så varje 2a augusti kom mormor ihåg det och köpte Vienetta-glass. Åh vad jag saknar somrarna ute på landet hos mormor och morfar!!

Mommo & jag på syrrans bröllop förra sommaren

220 Comments

Elaine

Grattis då! :)
Jag har inte heller någon riktigt namnsdag så får ha namnsdag på mitt andranamn som är min mammas x)

Reply
Diana

Hej Kenza. Jag undrar vad du har för storlek på dina tan-färgade skor från H&M? Dom satt jättefint på dig, själv ligger jag mellan 37-38 :S
Puss<3

Kenzas svar: 37, men är det inte bäst att prova?

Reply
Josefine

Hehe, vad roligt och gulligt! GRATTIS BÄSTA DU! <3
Skulle du kunna läsa kommentaren som jag skrev i förra inlägget? Vore superkul om du kunde svara. Älskar din underbara blogg.

Reply
Jenni

Vilken Söt historia :)
men du då får man gratulera så mycket på namnsdagen! :D

Reply
Erica

HEJ! Du skrev för ett tag sedan vilket program du använde för att redigera bilder och jag hittar inte det inlägget så undrar om du
skulle kunna säga det igen till mig:D Hoppas du ser detta:D Kram

Kenzas svar: Picasa 3

Reply
Denise

jag heter också Karin, och min syrra påminde mig idag på jobbet. Hade helt glömt bort de, kul att desamma hände dig ;)

Reply
Fanny

Klänningen du hade på din systers bröllop är såå vacker! vart har du köpt den? :-)
Kramis

Kenzas svar: Skräddarsydd från MALINA :)

Reply
Petra

Du vet väl att den 1 januari, där inget namn står skrivet, får alla som inte har nån övrig dag fira sin namnsdag ;)

Reply
Cassandra

jag vet hur det känns inga av mina namn finna i almenackan med firar på susanna dagen då ett av mina andranmn är susanne.

Reply
Maya

Grattis på namnsdagen! :)

Jag håller med om att det är tråkigt när inte ens namn är med i kalerndern… de tog bort Maja för ett par årsedan.. jättetrist! Jag stavar vissligen inte med J men ändå :)

Tur att jag har ett andra namn som finns i almenackan i alla fall :)

Reply
Johanna

Grattis på namnsdagen då! :)
Hade du inte kunnat ha någon sorts frågestund snart? Jag vet att det är fler än jag som har/ställer frågor till dig.
Du är ju en idol och förebild för så många och jag tror säkert att du hade velat ha dina frågor besvarade av Tokio Hotel när du var yngre.
Kram!

Reply
Lisa

hahah men ditt riktiga namnsdag är faktiskt 13 mars!!! Inte i Sverige (tror jag) men typ “officiellt”

Reply
ebba :)

grattis på namnsdagen! :D

du är den vackraste tjejen jag nånsin har sett!

äääälskar din blogg! ♥
bästa bloggen eveeer!!!

Reply
Karin

Grattis! Jag heter Karin i förnamn så jag har också namnsdag idag :) hade ingen aning om att du hette det! kram från mig.

Reply
frida

grattis !
jag har också namnsdag i dag, lite roligt att vi har samma “mellan namn” faktiskt, du få ha det så bra, kika gärna in på min blogg och kommentera om du har lust ! kram frida karin åsell :) haha

Reply
Jenny

Kenza, sneakersbloggen har noterat dig. Och ni andra läsare, bloggar ni om era sneakerskor/converse ? varför isåfall? :)

Reply
Saga

Hej Kenza! kan inte du ha en “fotoskola” hur du gör för att bli bra på bild när du är modell och på “vardagsfoton”? :D Vore jätte kul!
ps. Grattis!!

Reply
VL

Haha jag har inte läst din blogg på ett tag och det här var det första jag läste när jag gick in ikväll. Glömde helt bort att det var min kusin karins namnsdag idag. Grattade henne en timme innan det var för sent. Thanks for reminding me! :)

Reply
louise

hej kenza!

jah ville bara säga att du är jätte vacker och att jag älskar din blogg!

kram kram :)

Reply
- | | Carro | | -

Haha jag har inte heller någon “riktig” namnsdag :P mitt andranamn finns inte med och i närheten av mitt förnamn är Karolina..men jag heter Caroline! det är två olika namn :P Så jag har därmed ingen namnsdag och bryr mig inte så mkt om det då heller ;P haha

Reply
Lovisa

Hej Kenza:) jag blir så himla inspirerad av dig du är så fin och verkar så snäll jag älskar din klädstil och är jätte spänd på att ditt program ska börja till hösten och att få höra dig sjunga när din skiva kommer ut:D grattis på namsdagen förresten:)
kram

Reply
Alliis

Grattis på namnsdagen! tänkte fråga, finns det ingen chans man kan söka till modelljakten även om man inte är längre än 170 cm.. om man är 164 och har gått i högklackat sedan man var ung :) Tack på förhand

Reply
lisa

kommer du eller någon av dina föräldrar i från ett annat land eller hur kommer det sig att ni har så ovanliga namn? :)

Reply
sandra

Hej snygg blogg! :)
Sprid detta o rösta för att Dede blir offentlig!

D.DEDE är världens VACKRASTE kille i bloggvärlden!

Han skriver helt OTROLIGT VACKRA kärlekstexter! Genialiskt och helt sagolikt. Man förstår först när man läser. Han har inte kunnat vara offentlig för att tjejer gått på hans fotbollsmatcher och är helt galna i honom.
Bloggvärldens vackraste!

http://dedeprivat.blogg.se

Reply
cornelia

Grattis till dig! :)

Jag har inte heller någon namnsdag så jag ska nog också ta en dag med ett namn likt mitt och fira då :)

Reply
iw

som du tar hand om sin vita conversy? jag fragade ingenting av det men inte svarat

Reply
INGEBORG

Gratulerer! Jeg elsker forresten rounded corners (ser du kanskje på min blogg, hehe), så fortsett med det! Det gjør bloggen din enda koseligere/(mysig) :D

Reply
Maja

haha, så gulligt! Själv grät jag över att inte få ha blå ögon som nån i NKOTB så jag fick pappa att ljuga och säga att jag hade det :O

Reply
Custuz

Grattis, grattis! Har du inte namnsdag i någon annan kalender då… jag heter Taimi i mellan-namn och jag har namnsdag i finska-kalendern (tex.)

Reply
stina

Grattis på namnsdagen världens bästa bloggare!

KEEP UP THE GOD WORK, YOU ARE THE BEST <3

Reply
Sofie ♥

Grattis på namnsdagen! :D Jag heter ju “Sofie” men det är ju typ som ett slangord till sofia.. ;) så när jag har namnstag så är det sofia eller kristina (mellannamn.) ♥
ajja, SLUTA ALLLDDRRRIIGG ATT BLOGGA FÖR DUÄR GRYYM!! (L)
kram! :P

Reply
cajsa

hej, jag heter cajsa med c så jag har tekniskt sett inte namnsdag men brukar ändå fira den 2:a så grattis till både dig och mig;)

Reply
Hanni!:D

Åh Kenza !
Du är verkligen värdens vackraste!
Din blogg är verkligen nt någon vanlig ,den är värdens bästa!
Ja måste bara säga att JAG ÄLSKAR DEN!
Grattis grattis värdens vackraste!

Reply
Tilde

hur lång är du??
Blir super glad för svar!:)

anledningen till att jag frågar är för att jag har ångest över att jag är så lång och jag vill så gärna kunna ha klackskor utan alla glor.

Reply
Emelie

Wiiihooo! Jag har aldrig namnsdag heller, och Emelie är ju ändå ett vanligt namn? Men heter Karin i mellannamn så jag har också namnsdag endast idag! :D Grattis Kenza!

Reply
Keela

den bilen är så vacker! :) När jag har namnsdag så är det våfflor som gäller, eller när någon anna i familjen har det :)

Reply
natalie

Grattis Kenza!! :D Älskar dig,och din blogg!!Du är en sån härlig tjej! Jag kommer ihåg när jag och min bästavän lekte dig en gång,haha ååh…Du är så bra!!!!! <3

Reply
Lilly

wow.. vissa människor kan typ inte läsa? “VISSTE INTE ATT DU HETTE KARIN?” “HETER DU INTE KENZA PÅ RIKTIGT?” .. my god people, läs inläggen ordentligt innan ni ställer sådana här frågor..

Reply
Melica

Tyckte alltid samma sak när min syster (Matilda) hade namnsdag och jag som hette Melica inte hade någon :)

Men samtidigt får man ju vara glad att man har ett idiotnamn som ingen annan har! Grattis på namnsdagen och till ditt fiiina namn!!

Reply
Signe

Hej! :) tänkte kolla med dig som är wordpressbloggare vilken version du använder? Själv har jag inte vågat uppdatera till den nya då jag hört att man inte kan redigera html och ccskoderna i designen i den nya versionen. Stämmer det? Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*