• header

Varm dag

Det har varit en väldigt varm och skön dag här i Stockholm! Det var lite moln på himlen men när solen låg på var det riktigt varmt, man ville bara hoppa i vattnet! Tyvärr kunde jag inte det eftersom att det inte är bra för öronen (som inte är helt bra än efter inflammationen) så jag gick bara i så att jag hade vatten upp till magen. Hoppas på fler soliga dagar när jag är helt frisk så att jag kan bada ordentligt! :D

Vi låg där ett tag, sedan när en annan vän kom och joinade oss gick vi och köpte glass och satte oss på Mikas stekheta balkong. Där satt vi och lyssnade på musik och snackade, trevligt! Nu är jag hemma igen och ska lägga mig i badet med en bok.

Den fina rosett-bikinin jag hade på mig idag är från H&M, köpt för några år sedan.

90 Comments

Diana

Hej Kenza. Jag undrar vad du har för storlek på dina tan-färgade skor från H&M? Dom satt jättefint på dig, själv ligger jag mellan 37-38 :S
Puss<3

Reply
Fashionpuppet

Det var jättevarmt i Göteborg med idag! Riktig högsommar. Jag älskar dina shorts, så snygga och Mani är verkligen för sööt. :) Jag vill oxå ha ett husdjur !

Reply
Josefine

Hej Kenza!
Skulle du kunna göra ett inlägg när du mår bättre (har absolut inge bråttom) om hur du sminkar dig? Vet att du har berättat att du använder dig utav solpuder, mascara osv. Men kan du beskriva lite mer noggrant hur du sotar dina fina ögon t.ex.? Skulle du kunna göra en video och visa hela sminkningen steg för steg? och därmed skriva namn + nr på produkterna du använder och kanske visa borstarna som du använder? Angelica Blick hade också gjort det på ett ungefär men jag har hört och sett bland kommentarerna att otroligt många älskar sättet du sminkar dig på, jag är en av dom. Det vore verkligen jättekul. Älskar din blogg! Den är den enda som jag ALLTID följer, så himla spännande och inspirerande. Förlåt för att det blev så långt men jag var bara tvungen att förklara.. Kramis<3

Reply
hana

Hej vackraste kenza! När är uttagningen till modelljakten?! Kram på dig! <3 Ge Armani en puss från en söt läsare!

Reply
Moa

Nu är jag lite efter, men inte haft tid att fråga förens nu! När du fått kontrakt osv, vad är det du ska sjunga för sorts musik? Och när började du sjunga? För det har jag ingen aning om att du gjorde ;) Lycka till iallafall!

Reply
Matilda

Måste vara väldigt jobbigt att inte kunna bada!, det blir ju hur varmt som helst.
Hoppas du blir frisk snart.
Kramar

Reply
vaaaanessa

Har du några tips på bra böcker som du har läst? :) behöver en ny bok men vet inte riktigt vilken hehe, tack på förhand, och äälskar din blogg! du är så fin! =)

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!

Reply
Lena

Snygging! Gud vad brun du är! Fyfaan för öroninflammation, hade det när jag var liten och usch, gör sjukt ont :(

Reply
Maria

Du är som vanligt så snygg :D Haha kul me julstjärnor bakom dig :) lite för tidigt för det???

Reply
Elin

Fin bild =) lagt märke till julstjärnorna i fönstret bakom dig ;) haha lite kul o se så här i sommaren ^^

Reply
Jenny

för några veckor sen stack jag en vass kamspets i örat (det kliade för jäkligt och nöden har ingen lag). Stack sönder hela trumhinnan, och lyckades få det infekterat…en hemmagjord öroninflammation kan man säga :/ men det jag ville säga var i alla fall att det är trist att inte kunna bada ordentligt när det är så varmt :)

Reply
Lisa

OMG vad sööt hund! <3
är det en chihuahua?

Jag har 3 stycken Chihuahua och dom är bara så sööta!
Men jag erkänner att din var super duper sööt! Herre jösses!
Urgullig <3 hoppas du och vovven mår bra hoppas inflammationen går bort!
K.R.A.M

Reply
L

Hej Kenza!

Hur mycket kostar din jacka kenza 7 black/white kosta & när kommer den komma ut i butik eller hemsidan ? :)

Reply
Natalie

Hej Kenza!

Jag undrar vad din hund Armani är för hun ras? Han är ju så söt :D Supper fina färger har han! Sen undar jag om du kan lägge ditt svar som ett inlägg i bloggen, supper gulligt i så fall, många många kramar

Reply
Nikki

jag älskar din stil och dina kläder! och du har en snygg krop, vilken tur du har! och din hund är gullig!

Reply
Emily Jenny

I am from Los Angeles and am obsessed with you and your blog! You are so beautiful and such an inspiration. If you ever come out to the US come to LA you would love it!

XO Emily Jenny
stilettobeats.blogspot.com

Reply
Anna

Hejsan Vackraste Kenza! Tänke fråga du vet när du och din pojkvän åkte till Spanien Mallorca Alcuida, vilket hotell hade ni då liksom vad hette den? Fanns det butiker där som man kunde köpa convers ifrån? Och kläder? Var det fint och roligt?
Tacksam för svar!
Sjukt snygga är du och din pojkvän tillsammans!!!
Fortsätt så Skönhet <3 PUSSAR

Reply
Hanna

Men gud vad snygg du är! Har du gått upp? Skitsnygg body iaf<3 Det är snyggt med kurvor tycker jag :)

Reply
Nella

din bikini är skitsnygg… synd att de inte finns kvar dååå… :( diggar shortsen !

Reply
Olivia

vars har du fått tag i din suuper snygga bikini? Har letat hela sommarn efter något liknande och speciellt svart. Skulle vara tacksam för svar! :)

Reply
Malin H

Roligt att de som bor bakom dig på bilden med mani fortfarande har julstjärnorna i fönstret. Det känns som om sommaren är mäkta uppskattad i det hemmet ;) haha..

Reply
CLARA

Kenza, den där svarta rosettbikinin var bara FÖR snygg.
Finns den kvar i H&M:s sortiment eller var det längesen du köpte den?
Tacksam för svar :)
Puss

Reply
Natalie

Hej Kenza, får jag bara fråga hur du tränat din kropp så? Magen, låren och hur du fått såna kurvor och former? =) tack på förhand

(visa ej min e-post tack =)

Reply
Anne

Hej Kenzas. Just wondering… where are your shorts from? I’m in love with them. Love Anne

Reply
mandis

gosh älskar verkligen din blogg! :D den är så sjukt bra och du är så sjukt fin! :D hur fixar du ditt hår? :)

Reply
Emelie

asså måste bara säga att din kropp är helt fantastisk! men jag skulle fråga dig om du kanske kan göra ett snabbt litet inlägg om platanias för jag ska dit med två tjejkompisar på fredag! vad du tyckte om det och kanske lite tips och bilder :) kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*